Po pierwszej instalacji Am można tez zmienić nazwę folderu 2577 lub go po prostu usunąć. Już potrzebny nie jest

Używam LITTLE, jest bomba, ale jest ale:
- musiałem zmienić radio na 1.70.19.09 - radio zalecane radio nie potrafi się odnaleźć w okolicy, gdzie zasięg 3G jest płynny. Nie przechodziło z 3G na GSM i telefon zawisał w "brak zasięgu". Efekt: przez 8h bateria spadła ze 100% do 46% naładowania (bo mam aplikacje, które co pewien czas łączą się z netem)
- związane z powyższym: nie potrafię znaleźć w telefonie opcji wyłączenia 3G. Kiedyś było to w ustawieniach telefonu (zakładka "Pasmo"), teraz nie ma?
- MMTaskManager -> świeżo po SR owszem, zamyka programy, ale już po kilkudziesięciu minutach zaczyna to być loterią; jedne zamknie, innych nie, w zasadzie trzeba po każdym zamknięciu sprawdzać, co chodzi. Największy problem jest z aplikacjami firmowanymi (w jakikolwiek sposób) przez MS: pakiet Office, wiadomości (to najczęściej), PocketBlip. To nie jest wielki problem, ale spora upierdliwość.
- zawiesza się synchronizacja, jeżeli zaptaszkowana jest synchronizacja notatek. Żaden problem, mała upierdliwość.
- czasami, nie za często, reaguje z opóźnieniem, przycina się. Może dlatego, że używam SPB MobileShell
- potwierdzam: aparat robi zdjęcia i zapisuje. Jestem happy, że domyślnie dźwięk migawki jest wyłączony

- moim zdaniem lepiej chodzi na SPL 3.29

Dopiero się dopasowujemy z romem, więc może będę miał jakieś spostrzeżenia później.
iGo8 chodzi bez zacięć, szybko, płynnie, sprawnie.