Mam pytanko. Jak tu wygląda sprawa ze sterownikami grafiki?
Bo zainstalowałem sobie ostatnio inny rom i grafika działa o wiele lepiej.
W przyszłych wersjach dorzuć może też TCPMP, najlepiej z tego linka: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=8756268. Ta wersja działa zdecydowanie szybciej niż inne.
Może zobaczę... (zawsze możesz doinstalować sobie)
Posiedziałem trochę wczoraj i dzisiaj. Aktualnie 0.6 wygląda tak:
- Aktualizacja Manili 2D do wersji 1.2 (Manila 2.0 jest fajniejsza, ale sprawia kilka problemów)
- Nowy kalkulator (HTC Calculator)
- Aktualizacja cleaRAM do wersji 2.5
- Aktualizacja MMTaskManager do wersji 2.1 + nowy wygląd mojego autorstwa (uruchamia się automatycznie oraz bez problemu zamyka aplikacje)
- Nowa/Inna wersja Albumu (2.5). Teraz odtwarza także filmiki i pozwala na przemieszczanie się między albumami/folderami oraz ustawienie ulubionego/domyślnego
- Nowy procentowy wskaźnik baterii
- Poprawiony QuickGPS
- Nowy skin WMP z HTC Diamond (pasuje do reszty odtwarzaczy)
- Nowy LockScreen (z HTC Mega) - po włączeniu hasła zabezpieczającego w telefonie, mamy pinpad do odblokowania telefonu
- Wyłączenie w Dialer'ze SmartDialing (możliwe, że zmienie Dialer na 2G i podlinkuje 3G do samodzielnej instalacji
- Dodano klawiatura FingerKeyboard (udało mi się ją dodać, jeszcze coś skórki się krzaczą, ale zrobię to na dniach)
- Drobne poprawki
Jeszcze walczę ze skonfigurowaniem Manili odrobinkę inaczej niż to jest standardowo oraz szukam kilku wpisów w rejestrze.
O czymś ważnym zapomniałem?
Co byście chcieli mieć w manili pod softkey'ami na zakładce HOME? (dialer, aparat, link do zakładki programy, kontakty, czy coś innego)EDIT:
Rozwiązałem problem z FingerKeyboard, ale sprowadza się to do tego, że musi być wgrany tylko jedna skórka klawiatury. Wybrałem GrayGreen. Inne trzeba dorzucić ręcznie jeśli chcemy. Jeśli jest taka potrzeba to podlinkuje.