[Kaiser] Problemy z WM6 od Orange PL

• 27 Odpowiedzi
  • 5153 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Kolagi

• **
  • 108
    • Zapraszam panie ...
  • Sprzęt: HD2 : TyTN II : HTC Tornado : SG TAB7 : SG NOTE
[Kaiser] Problemy z WM6 od Orange PL
« dnia: Grudzień 08, 2007, 16:23:28 »
Witam!

Znając życie będzie parę upierdliwych błędów w polskim ROMie produkcji Orange, dlatego też otwieram wątek który pomoże nam je zgłaszać i wspólnie eliminować.

1.  Plugin HTC Home
Problem: po zainstalowaniu i włączeniu widać tylko miejsce na HTC Home lub jest ale nie reaguje.
ROZWIĄZANIE:  jest w innym wątku: http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=85494.0

2. Dźwięki i powiadomienia -> Zdarzenie -> Nowy e-mail (włączona tylko wibracja)
Problem: po przyjściu nowego e-mail'a przy wygaszonym urządzeniu wibrator wibruje bez końca  :worried: , dopiero klawisz POWER go wyłącza.
ROZWIĄZANIE:

3. Blokada klawiatury (kiedy urządzenie jest wyłączone)
Problem: Cały czas włączone (zaznaczone) "nie blokuj przycisków". Są trzy opcje, a pomimo zaznaczenia i zatwierdzenia np. "blokuj wszystkie przyciski oprócz przycisku Zasilanie" ustawienie zawsze wraca do "nie blokuj przycisków".
Najdziwniejsze jest to, że z tego co widzę to niezależnie od wybranej opcji, nawet "nie blokuj przycisków", to po wygaszeniu Kaiserka da się tylko go uruchomić przyciskiem "Zasilanie" (czyli opcja 1).
ROZWIĄZANIE:

4. RADIO - zasięg
Problem: Dużo słabsze Radio niż mam w Wizardzie (02.71.11) :worried:. Kaiser potrafi mi zgubić sieć w miejscu w którym na Wizardzie nie miałem kłopotów.
ROZWIĄZANIE: zmiana wersji radia  :wink: , tylko kiedy będzie?, lub serwis  :O

Moje pierwsze zgłoszenia to wynik przejścia z Wizarda (z WM6 PF) i przyzwyczajenia z niego wzięte. Dziwi mnie też prędkość Windowsa na Kaiserku, bo z tego co widzę nie różni się wcale, a nawet czasami jest mniejsza niż mam na podkręconym do 286MHz (według BS oczywiście  :wink:) Wizardzie z WM6 PF 2.4 od Mobiego.

Jeżeli problem u was nie występuje to napiszcie o tym, ale proszę bez haseł typu "g. prawda", itp.
W moim modelu te pierdy występują, ale i tak Kaiser jest spoko  :ok:

Zgłaszajcie inne jeżeli są.

pozdrawiam

*

Offline soulscythe

• 379
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S 2, iPhone 4 (32 GB)
Odp: [Kaiser] Problemy z WM6 od Orange PL
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 21, 2007, 09:19:38 »
2. Dźwięki i powiadomienia -> Zdarzenie -> Nowy e-mail (włączona tylko wibracja)
Problem: po przyjściu nowego e-mail'a przy wygaszonym urządzeniu wibrator wibruje bez końca  :worried: , dopiero klawisz POWER go wyłącza.

3. Blokada klawiatury (kiedy urządzenie jest wyłączone)
Problem: Cały czas włączone (zaznaczone) "nie blokuj przycisków". Są trzy opcje, a pomimo zaznaczenia i zatwierdzenia np. "blokuj wszystkie przyciski oprócz przycisku Zasilanie" ustawienie zawsze wraca do "nie blokuj przycisków".
Najdziwniejsze jest to, że z tego co widzę to niezależnie od wybranej opcji, nawet "nie blokuj przycisków", to po wygaszeniu Kaiserka da się tylko go uruchomić przyciskiem "Zasilanie" (czyli opcja 1).

4. RADIO - zasięg
Problem: Dużo słabsze Radio niż mam w Wizardzie (02.71.11) :worried:. Kaiser potrafi mi zgubić sieć w miejscu w którym na Wizardzie nie miałem kłopotów.
ROZWIĄZANIE: zmiana wersji radia  :wink: , tylko kiedy będzie?, lub serwis  :O

Moje pierwsze zgłoszenia to wynik przejścia z Wizarda (z WM6 PF) i przyzwyczajenia z niego wzięte. Dziwi mnie też prędkość Windowsa na Kaiserku, bo z tego co widzę nie różni się wcale, a nawet czasami jest mniejsza niż mam na podkręconym do 286MHz (według BS oczywiście  :wink:) Wizardzie z WM6 PF 2.4 od Mobiego.

Jeżeli problem u was nie występuje to napiszcie o tym, ale proszę bez haseł typu "g. prawda", itp.
W moim modelu te pierdy występują, ale i tak Kaiser jest spoko  :ok:

Zgłaszajcie inne jeżeli są.

Gowno prawda ;)

A tak do rzeczy...

#1 sie nie zajmuje - niedlugo wgram soft HTC, wiec nie bede sie nawet zastanawial co i jak.

#2 u mnie nie wystepuje. Wibracja trwa tylko chwile. Niezaleznie od tego, co masz na mysli piszac 'wygaszenie' (sprawdzilem przy wylaczonym ekranie i na podswietleniu 1/10).

#3 rowniez u mnie nie wystepuje. Po pierwsze pamieta to, co wybralem, po drugie zachowuje sie tak, jak powinien, w zaleznosci od wybranej opcji.

#4 - no coz, w jednym tylko miejscu (podziemia 'Sfinksa') nie udalo mi sie zlapac sygnalu, ale byla to wina raczej mojej sieci (Orange), poniewaz nie byla tam dostepna. Byly natomiast widoczne (stosuje reczne wybieranie) Plus i Play (Ery takze nie bylo). Identycznie (sic!) zachowywala sie moja stara niezniszczalna Nokia 6310i, ktora ma BARDZO dobre 'radio'.

Sprobuj klasycznego lekarstwa, tj. HR :)

Jest inny, TRAGICZNY IMHO blad - skroty klawiszowe z dolnego paska (tj. Ctrl+ Z,X,C,V) nie dzialaja poprawnie - aby z ich skorzystac, nalezy uzyc skrotow korzystajac z klawisza przesunietego w prawo o jeden (czyli odpowiednio Ctrl+ X,C,V,B)... dziala to w wiekszosci aplikacji systemowych, natomiast nie dziala w Wordzie.

Pozdrawiam.

P.S. - beznadziejny avatar (totalna zalosc IMHO) :)

*

Offline Kolagi

• **
  • 108
    • Zapraszam panie ...
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 21, 2007, 10:09:04 »

A co wstydzisz się burdelu na biurku?  :ohreally:

*

Offline soulscythe

• 379
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 21, 2007, 10:10:43 »

A co wstydzisz się burdelu na biurku?  :ohreally:

Nie widze zwiazku :)

*

Offline Kolagi

• **
  • 108
    • Zapraszam panie ...
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 21, 2007, 10:17:16 »
Tak myślałem.

Ale ok, to nie ma związku z tematem.

*

Offline zwierzak2003

• **
  • 245
    • PSGroove.pl
  • Sprzęt: HTC Kaiser
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 21, 2007, 10:24:12 »
Ad 1. Plugin HTC Home działa po instalacji, ale... no właśnie ale, nie da się go skonfigurować, nie da się ani ustawić miasta dla pogody, ani dodać znajomych, ani ulubionych programów, a na zakładce dźwięków występują dziwne napisy. Na szczęście HHC rozwiązuje tr problemy w całości.

Ad 2. Nie testowałem tego, bo nie używam Kaisera do odbierania poczty. Opera z GMailem jest wygodniejsza.

Ad 3. Rozhibernowywanie urządzenia działa tylko poprzez włącznik. Nie przejmuje się opcjami "Wszystkie klawicze" i inne. Osobiście mnie to nie przeszkadza, bo działą to jak dodatkowa blokada klawiatury.

Ad 4. Zasięg 2 i 2½ G bym powiedział, że jest nawet lepszy niż na mojej poprzedniej komórce (SE K600i), ale 3G to lekka tragedia. Kiedy jestem we Wrocławiu to pomimo tego, że cały Wrocław jest pokryty zasięgiem 3G nie zawsze mi się chce łączyć z nim. Nie wiem czy to wina złych algorytmów wybierających z której sieci ma skorzystać, czy słabego zasięgu urządzenia.

Do punktów dodał bym jeszcze trzy rzeczy:
5. Badziewne i syfiaste ikonki Orange w menu Programu.
6. Badziewna pomarańczowa bateria, które w ogóle nie informuje ile baterii jest akutalnie używane.
7. Orange Menu, którego raczej nie da się usunąć, na szczęście da się go łatwo wyłączyć.
Masz zgodę Administracji? Poczytaj Regulamin.

*

Offline soulscythe

• 379
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 21, 2007, 10:29:22 »
Tak myślałem.

A ja spodziewalem sie merytorycznej odpowiedzi na moj post, a nie czepiania sie tylko i wylacznie mojego Post Scriptum (ktore zreszta tez jest czepliwe ;) ). To tez o czyms swiadczy ;) A jesli chcesz pisac miedzy liniami, to podaruj sobie, nie mam na to ochoty interpretowac co-akurat-chciales-przez-to-powiedziec. Jak chcesz mi cos napisac, zrob to prosze wprost a nie sie baw :)

5. Badziewne i syfiaste ikonki Orange w menu Programu.
6. Badziewna pomarańczowa bateria, które w ogóle nie informuje ile baterii jest akutalnie używane.

#5 Kwestia subiektywna, ale zgodze sie. Nagroda na koszmarek roku wygrywa natomiast wbudowany kalkulator :)
(a obciachem roku sa proponowane dzwonki przez Orange w programie "Do pobrania" (przy odrobinie zabawy mozna usunac, zostaje jedynie ikona w Programy) - tj. np. Akcent albo inne disco (polo chyba ;) )
#6 No niby daje... jak zejdzie pierwsze chyba 15 %, a potem juz jak zostanie tylko 25 % : DDD Nie ma to jak bycie dobrze poinformowanym :)
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2007, 10:38:52 wysłana przez soulscythe »

*

Offline zwierzak2003

• **
  • 245
    • PSGroove.pl
« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 21, 2007, 10:35:47 »
#5 Kwestia subiektywna, ale zgodze sie. Nagroda na koszmarek roku wygrywa natomiast wbudowany kalkulator :)
(a obciachem roku sa proponowane dzwonki przez Orange w programie "Do pobrania" (przy odrobinie zabawy mozna usunac, zostaje jedynie ikona w Programy) - tj. np. Akcent albo inne disco (polo chyba ;) )
Wbudowany kalkulator to zasługa MS. A ikonki mi się nie podobają z prostej przyczyny, Orange pozamieniał osobie tylko te, które mu było wygodnie, w dodatku są niespójne i pasują tylko do standardowego stylu orange (który jak wiemy ssie, bo nie pasuje do niczego innego). Kiedyś włączyłem styl orange dla Today i się załamałem jak zobaczyłem jak wygląda HTC Home.

#6 No niby daje... jak zejdzie pierwsze chyba 15 %, a potem juz jak zostanie tylko 25 % : DDD Nie ma to jak bycie dobrze poinformowanym :)
Ten wskaźnik raczej jest tylko informacyjny, co nie zmienia faktu, że oryginalnie w WM zmienia on kolor względem poziomu baterii. Na szczęście jak jest potrzeba bardziej szczegółowej informacji wystarczy kliknąć baterię i pojawia się dodatkowe info z dokładnym poziomem naładowania baterii.

*

Offline soulscythe

• 379
« Odpowiedź #8 dnia: Grudzień 21, 2007, 10:43:33 »
Wbudowany kalkulator to zasługa MS. A ikonki mi się nie podobają z prostej przyczyny, Orange pozamieniał osobie tylko te, które mu było wygodnie, w dodatku są niespójne i pasują tylko do standardowego stylu orange (który jak wiemy ssie, bo nie pasuje do niczego innego). Kiedyś włączyłem styl orange dla Today i się załamałem jak zobaczyłem jak wygląda HTC Home.

Dzieki za info. W takim razie TEN kalkulator pojdzie do odstawki, jesli kiedys zdecyduje sie na gotowanie ROMu :)
A z ikonkami, coz moge powiedziec, swieta racja :)
Szczegolnie to:

który jak wiemy ssie, bo nie pasuje do niczego innego

;D :mrgreen:

Ten wskaźnik raczej jest tylko informacyjny, co nie zmienia faktu, że oryginalnie w WM zmienia on kolor względem poziomu baterii. Na szczęście jak jest potrzeba bardziej szczegółowej informacji wystarczy kliknąć baterię i pojawia się dodatkowe info z dokładnym poziomem naładowania baterii.

Przede wszystkim w HTC masz cztery paski w srodku i one FAKTYCZNIE o czyms informuja. A tutaj jest naprawde spory rozstrzal - jakies 60 % stanu baterii (jak nie wiecej) jest taka sama ikonka :D Eh, Orange... :)

*

Offline zwierzak2003

• **
  • 245
    • PSGroove.pl
« Odpowiedź #9 dnia: Grudzień 21, 2007, 10:50:39 »
Dzieki za info. W takim razie TEN kalkulator pojdzie do odstawki, jesli kiedys zdecyduje sie na gotowanie ROMu :)
Polecam przyjrzeć się tematowi „Kalkulator naukowy” w dziale „Pocket PC z telefonem - ogólnie” (sam założyłem).

Przede wszystkim w HTC masz cztery paski w srodku i one FAKTYCZNIE o czyms informuja. A tutaj jest naprawde spory rozstrzal - jakies 60 % stanu baterii (jak nie wiecej) jest taka sama ikonka :D Eh, Orange... :)
Jak masz 20% baterii to bateria nadal wskazuje ~50%, czyli jest to zbyt wielki rozstrzał. Po to zostało wymyślone kolorowanie baterii, aby to jednak rozróżnić nie psując czytelności ikonki (nieczytelna by była jak by wskaźnik był serokości 2px.

*

Offline soulscythe

• 379
« Odpowiedź #10 dnia: Grudzień 21, 2007, 11:03:16 »
No, az tak 'naukowego' ;) to nie potrzebuje. Chodzi bardziej o wygode uzywania palcyma. Porownanie do h4150, wiec poprzeczka zawieszona wysoko (3,5" i naprawde niezle zrobiony sofcik, jak na kalkulator podstawowy. No i ladniejszy IMHO). Moze wiec zgram sobie ten stary i tyle... :) Obaczym.

Ano wlasnie - najgorszy jest ten srodkowy rozstrzal, ktory jest zdecydowanie ZBYT szeroki.

A co do kolorystyki - ten z HTC to chyba ma cztery kreski, ale kolorow nie uzywa ? (jest B&W o ile kojarze).

*

Offline zwierzak2003

• **
  • 245
    • PSGroove.pl
« Odpowiedź #11 dnia: Grudzień 21, 2007, 12:35:42 »
Znalazłem już rozwiązanie na głupie ikonki Orange. Może mi ktoś podesłać plik oemicons.dll z katalogu \Windows z czystego Kaisera? (nie widać go w standardowym Eksloratorze plików, najlepiej zainstalować TotalCommander lub coś podobnego).

*

Offline soulscythe

• 379
« Odpowiedź #12 dnia: Grudzień 21, 2007, 12:42:58 »
Znalazłem już rozwiązanie na głupie ikonki Orange. Może mi ktoś podesłać plik oemicons.dll z katalogu \Windows z czystego Kaisera? (nie widać go w standardowym Eksloratorze plików, najlepiej zainstalować TotalCommander lub coś podobnego).

Pewnie widac, tylko ze nada zatickowac opcje "Pokaz wszystkie pliki" po prawym kliku w wolny obszar.
Pomysl skadinad przedni, ale ja i tak juz wiem, ze ROM HTC ENG nadchodzi duzymi krokami w moim przypadku :D

*

Offline zwierzak2003

• **
  • 245
    • PSGroove.pl
« Odpowiedź #13 dnia: Grudzień 21, 2007, 12:46:33 »
Mnie osobiście nie chce się bawić z polowaniem na gwarancję. Jeszcze im się niespodoba podmiana romu i co wtedy pocznę. A każda zmiana w systemie musi być odwracalna, w taki przecież sposób robiono caby naprawiające dla Hermesa od Orange.

*

Offline soulscythe

• 379
« Odpowiedź #14 dnia: Grudzień 21, 2007, 13:06:37 »
Mnie osobiście nie chce się bawić z polowaniem na gwarancję. Jeszcze im się niespodoba podmiana romu i co wtedy pocznę. A każda zmiana w systemie musi być odwracalna, w taki przecież sposób robiono caby naprawiające dla Hermesa od Orange.

...co nie zmienia faktu, ze majac CRC prawie po znajomosci, nie wywalajac Orange'owego splash screena i robiac WLASNY dump ROMu (i rekonstrukcje oczywiscie tez) ma sie naprawde spokoj. A i dzialac to bedzie lepiej i szybciej takze nieco :)

Edit: prawde powiedziawszy zastanawiam sie, czy w nowym roku nie podejde do nich z kobieta (bedzie potrzebna, bo pracuje blisko w biurze i moglaby z nimi zagadac w odpowiedni sposob :) ) i nie zagadamy WPROST, zeby po prostu wgrac oryginalny ROM HTC do urzadzenia. Robili cos takiego w przypadku innych komorek/terminali z Orange (tj. wywalali Orange Menu wgrywajac firmware/soft oryginalny) No, ale z tym to sie jeszcze zastanowie ;) Pozdro.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2007, 13:09:31 wysłana przez soulscythe »

*

Offline acidjazz

• **
  • 133
  • Sprzęt: HTC Kaiser, iPod Touch, Garmin Forerunner 205, PSP :-)
« Odpowiedź #15 dnia: Grudzień 21, 2007, 22:57:35 »

Pomysl skadinad przedni, ale ja i tak juz wiem, ze ROM HTC ENG nadchodzi duzymi krokami w moim przypadku :D

soulscythe zastanawiales sie juz moze ktory ROM EN bedziesz wgrywal? Znalazlem kilka linkow do 'oryginalnych' ROMow chcialbym byc jednak pewien ze bede wgrywal naprawde oryginalny, niemodyfikowany. Czy masz moze link do ROMu ktorego pochodzenia mozna byc pewnym?

pozdro,
acid

*

Offline soulscythe

• 379
« Odpowiedź #16 dnia: Grudzień 22, 2007, 07:29:07 »
W tej chwili na dysku u mnie lezy takowy: RUU_Kaiser_HTC_WWE_1.56.405.5_radio_sign_22.45.88.07_1.27.12.11_Ship.rar .

Link jeszcze mialem w historii:

http://rapidshare.com/files/57816419/RUU_Kaiser_HTC_WWE_1.56.405.5_radio_sign_22.45.88.07_1.27.12.11_Ship.rar.html

O ile kojarze, ten jest oryginalny HTC bez modyfikacji dawanych przez T-Mobile czy inne tam takie. Jesli sie myle, daj koniecznie znac :)

*

Offline acidjazz

• **
  • 133
  • Sprzęt: HTC Kaiser, iPod Touch, Garmin Forerunner 205, PSP :-)
« Odpowiedź #17 dnia: Grudzień 22, 2007, 09:00:29 »
W tej chwili na dysku u mnie lezy takowy: RUU_Kaiser_HTC_WWE_1.56.405.5_radio_sign_22.45.88.07_1.27.12.11_Ship.rar .

http://rapidshare.com/files/57816419/RUU_Kaiser_HTC_WWE_1.56.405.5_radio_sign_22.45.88.07_1.27.12.11_Ship.rar.html

O ile kojarze, ten jest oryginalny HTC bez modyfikacji dawanych przez T-Mobile czy inne tam takie. Jesli sie myle, daj koniecznie znac :)

Ok, to dobrze, mam sciagniety ten sam - lezy i czeka na info o Navigonie. Gdybys faktycznie wczesniej bral sie za zamiane ROMow daj koniecznie znac jak poszlo i jakie sa wrazenia ;-)

pozdro

*

Offline bartgee

• 706
  • Sprzęt: dawniej ETEN M700/ obecnie HTC TyTNII Kaiser + SDHC 4GB SanDisk
« Odpowiedź #18 dnia: Marzec 13, 2008, 23:41:57 »

Ok, to dobrze, mam sciagniety ten sam - lezy i czeka na info o Navigonie. Gdybys faktycznie wczesniej bral sie za zamiane ROMow daj koniecznie znac jak poszlo i jakie sa wrazenia ;-)

pozdro

Witam,

czy ktos zrobil juz podmianke orange'owego ROMu na ten oryginalny niebrandowany z tego linku?
A przy okazji pragne powitac wszystkich jako nowy uzytkownik Forum :).
Za kilka dni dotrze do mnie orange'owy Kaiser i chcialbym od razu przygotowac sie do zmiany ROMu. :)

pozdrawiam,

Bart
HTC TYTNII KAISER WM 6.1 PROFESSIONAL WWE
ROM: PDACorner Ultimate X V6 WWE
RADIO: 1.70.19.09, PROTOCOL: 25.83.40.02H

*

Offline vonski

• a.k.a. borubar
  • 7226
  • Free bootloaders!
  • Sprzęt: OnePlus X, Galaxy S6, Xperia Z3 Tablet
« Odpowiedź #19 dnia: Marzec 14, 2008, 01:11:57 »
A po co go chcesz zmieniać jeśli jeszcze go na oczy nie widziałeś?
Ja używam oryginalnego romu Orange w Erze i jestem z niego bardzo zadowolony. A jak czytam o problemach ludzi z innymi romami, to sie leczę całkowicie ze zmiany ...

*

Offline bartgee

• 706
« Odpowiedź #20 dnia: Marzec 16, 2008, 22:29:55 »
Ja używam oryginalnego romu Orange w Erze i jestem z niego bardzo zadowolony. A jak czytam o problemach ludzi z innymi romami, to sie leczę całkowicie ze zmiany ...

Podobno orange'owy HTC Home zostal calkowicie zmieniony i nie wyglada tak jak w niebrandowanym Kaiserze - czy to prawda?
Drugie pytanie to czy da sie tak ustawic HTC Home, zeby wygladal tak jak niebrandowany HTC?

I prosba - moze ktos ma juz zrobione zrzuty ekranowe z orange'owego Kaisera i moglby je tu wrzucic?

pozdrawiam,

Bart

*

Offline siemi1

• 501
    • forum
  • Sprzęt: Samsung Omnia II 8GB Orange,
« Odpowiedź #21 dnia: Marzec 17, 2008, 00:22:35 »

Podobno orange'owy HTC Home zostal calkowicie zmieniony i nie wyglada tak jak w niebrandowanym Kaiserze - czy to prawda?
Drugie pytanie to czy da sie tak ustawic HTC Home, zeby wygladal tak jak niebrandowany HTC?

I prosba - moze ktos ma juz zrobione zrzuty ekranowe z orange'owego Kaisera i moglby je tu wrzucic?

pozdrawiam,

Bart
nie pisz tych samych postow w jednym temacie a drugi tworzysz.. robi sie bałagan wtedy..

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
« Odpowiedź #22 dnia: Marzec 17, 2008, 09:57:49 »
a czego chciales screny, mam caly czas oryginal orange i jak zawsze bedzie jeszcze jakis czas, w koncu nie jest tragiczny 1 zwiecha w ciagu miesiaca.
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline bartgee

• 706
« Odpowiedź #23 dnia: Marzec 17, 2008, 20:49:13 »
a czego chciales screny, mam caly czas oryginal orange i jak zawsze bedzie jeszcze jakis czas, w koncu nie jest tragiczny 1 zwiecha w ciagu miesiaca.

screeny zaraz po uruchomieniu,
screeny HTC Home,
i inne ktore bys uznal za istotne.

pozdrawiam
Napisane: Marzec 17, 2008, 10:26:55

pozdrawiam,

Bart
nie pisz tych samych postow w jednym temacie a drugi tworzysz.. robi sie bałagan wtedy..

przepraszam - moj blad.
nie powtorzy sie :)
Napisane: Marzec 17, 2008, 10:27:31
czy ma ktos zrzutu ekranu oryginalnego HTC Home z Kaisera orange'owego?
Prosze o wrzucenie.

A jeslli ktos zainstalowal HTC Home oryginalne na orange'owym romie rowniez prosze o zrzuty.

pozdrawiam

*

Offline siemi1

• 501
    • forum
« Odpowiedź #24 dnia: Marzec 17, 2008, 21:13:21 »
czy ma ktos zrzutu ekranu oryginalnego HTC Home z Kaisera orange'owego?
Prosze o wrzucenie.

A jeslli ktos zainstalowal HTC Home oryginalne na orange'owym romie rowniez prosze o zrzuty.

pozdrawiam

Orginalny HTC YHOME ma 5 pozycji ponizej zegara a te co sa modowane i ytaki jak ja mam jest 6 pozycyjny. A screny to w googlach znajdziesz

a jak chces zinstalowac te instyakuj ten.. sprawdzony.. http://forum.mobione.pl/index.php/topic,1889.0.html wygląd zmienisz za pomocą http://www.pocketemu.com/news.html customizera na foprum znajdziesz wiecej info..

*

Offline bartgee

• 706
« Odpowiedź #25 dnia: Marzec 17, 2008, 23:54:29 »
Dzięki piękne :)
Widziałem zrzuty tej wersji HTC Home i w pelni jestem zadowolony - pozostaje mi czekac na mojego zamowionego Kaisera :)

pozdrawiam!

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
« Odpowiedź #26 dnia: Marzec 18, 2008, 00:44:48 »
@siemi1 - a może jakiś inny link - nie bedę się rejestrował tylko po to aby sciągać 1 plik
potrzebna zgoda

*

Offline siemi1

• 501
    • forum
« Odpowiedź #27 dnia: Marzec 20, 2008, 00:10:54 »
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=87637.30 wystarczyło poszukać:D temat dotyczący zdjęć.