0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Witam, po raz pierwszy na forum... mimo iż nie pierwszy raz z wami gotuje:)mam pytanko czy to ciągle jest wersja beta? kiedy final? -niestety nie mogę pozwolić sobie na testy w tygodniu... sprzęt ciągle w użyciu
Kuchnia już jest gotowa - zarówno na buildzie 701 jak i oficjalnym HTC
Ja cały czas używam tylko wersji oficjalnej - działa szybko i bez problemów (oczywiście po wgraniu SPL 1.81). W benchmarki się nie bawię dla mnie liczą się tylko wrażenia z użytkowania.
był temat poruszany niedawno wrzuc SSPL-KAIS uruchom na telefonie ale wczesnij wyjmij karte sim i karte pamieci rozlacz i podlacz kabel usb i zacznij wgrywac spl 1.81
Cytat: medive w Maj 29, 2008, 22:25:07był temat poruszany niedawno wrzuc SSPL-KAIS uruchom na telefonie ale wczesnij wyjmij karte sim i karte pamieci rozlacz i podlacz kabel usb i zacznij wgrywac spl 1.81a gdzie to cus znajde, tylko prosze Cie nie mow o "szukaj" bo od tego zaczalem
dzieki koledzy w tak zwanym miedzyczasie sam znalazlem i wykonalem!
nie powiem jaki to provider ale już powoli zaczyna mnie wkurzać - tydzień bez szybkiego netu powoli mnie wykańcza
Do qsqa:A czy sa w planach kuchnie PL z bibliotekami HTC Diamond? Szczegolnie chodzi mi o profile baterii jak tutajhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=396882Cytat:"I used Power settings from HTC Diamond, probably you will have the same long battery live as the HTC Diamond.(a week in standbye modus!!!)"Tak , tak apetyt rosnie w miare kuchcenia
jak sobie ten ROMik z kuchni załadujecie to bateryjka właśnie taka jest
No mnie nie chodzilo o ikonke bateryjki... lecz o profile zarzadzania energia zaimplementowane dla HTC Diamond.