Scoot CyanogenMod 7.1 działa supr, tylko zjada baterie o 50% szybciej niż froyo z ustawionym cpu-450mhz, a w CM 7.1 mam 400mhz.
Też tak macie?
Ja od 8 rano mam wlaczonego fona, do tej pory uzywalem troche wi-fi, muzyki tez troche sluchalem i ekran do konca podswietlony oraz taktowanie na 400Mhz - co wywnioskowalem?
Ze nawet na WM bateria tak dlugo nie wytrzymywala!

Teraz mam dokladnie 51% baterii (po resecie fona tez tak jest) czyli tera trzyma mi bateria o wiele dluzej iz na WM od 8 rano do 16:00 stan baterii byl na wykonczeniu (kolo 20%) ;]
SC 7.1 dziala bardzo stabilnie i szybko, ale czasem niestety jest problem z zainstalowaniem niektórych aplikacji ;/
SetCPU też mi nie działa - procek mam na stałe podkręcony przez A-Tools do 500MHz, ale jeśli już chce zmniejszyć/zwiększyć taktowanie w systemie to używam programiku Roguetools. Tych pozostałych dwóch co pytasz nigdy nie sprawdzałem, bo muzyki słucham przez PowerAMP a tam już jest wbudowany equalizer.
O wlasnie! Na poprzednim Andku wlasnie ten Roguetools mi dziala! Wielkie dzieki ^^
I zara zobacze jak to jest z tym odtwarzaczem, ale equalizer i tak by sie przydal bo jednak jak ktos dzwoni to glosniczek charczy na pelnej glosnosci, a jak zmniejsze glosnosc to nie zbyt glosno slychac ;/
Ps. Ma ktos moze instalke Adobe Flash dzialajaca na tym SC 7.1?
Ps2. Czym mozna zrootowac tego SC? Bo znalazlem dzialajace DSPManager, ale aby byly slyszalne zmiany trza zrootowac Amdka ;/