0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ja używam nowego cyanogenmoda i śmiga ładnie na starym kernelu bez problemow
napewno nie używałeś tej wersji co ja gdyż wyszła ona dopiero wczoraj I działa o wiele lepiej
init: unable to open persistent property directory /data/property errno: 2
....jeśli tak to wgraj system
mam folderyapp,bin,etc,fonts,framework,lib,media,usr,xbin i pliki bulid.prop, init, sysinit.rcdzisiaj zauważyłem że prosi mnie o naciśnięcie jakiegoś przycisku(nic nie wciskam) ale proces idzie dalej i zatrzymuje się na komunikacie który podałem wcześniej
Formating.....kilka linijek znaczkówklikam QuitInwalid argumenti znów ten sam komunikatinit: unable to open persistent property directory /data/property errno: 2
Właśnie testuję nowy kernel przygotowany przez l1q1d i muszę powiedzieć, że sprawuje się całkiem zacnie. Poniżej link do głównego wątku:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=848921
Witam po długiej nieobecności. Podobno da się podkręcać procek kaisera pod jakimś androidem. To prawda? Po podkręceniu lepiej by to chodziło niż np. jakiś najnowszy WM 6.5.1?
Kurde nie wiem czy instalować tego androida... Opłaca się? Tam jest zmieniona tylko szata graficzna systemu jakby i trochę bardziej muli? Czy są jakieś przydatne rozwiązania i aplikację? Bo wiem, że np. jak mam na kompie ubuntu to jest zajebisty kalkulator, w androidzie chyba też takie powinien być. Kto mi to wszystko rozjaśnij?
Witam pomoze ktos mi bo ja nic nie rozumiem jak to wgrac jakie plik potrzebuje pomocy jestem zielony a bardzo bym chcial wgrac adnroida
jak zrobic partycje na karcie sd ile pamieci musi miec ta karta???