Ok mam juz androida ale nie wiem jak dodać kontakty z sim....
W aplikacji kontakty wciskasz przycisk menu (nad przyciskiem przeglądarki na klawiaturze podekranowej) i tam gdzieś w opcjach masz import kontaktów, między innymi z karty SIM.
Teraz tak: przebyłem już eksperyment z androidem na TYTNie. O ile pierwsze wrażenia są ze wszech miar pozytywne, to jednak obydwie sprawdzane przeze mnie wersje, tj. Froyo i Donut pomimo iż odpowiednio zainstalowane zaczynały się prędzej czy później sypać.
Na początku działa wszystko jak trzeba, funkcje, programy, internet. Później jednak pojawiają się problemy: zawieszające lub nieuruchamiające się programy, gubienie ustawień, numerów, smsów, połączeń, problemy z siecią, niedochodzące smsy, niemożliwość dodzwonienia się (co ciekawe zwykle gdy ktoś do nas dzwoni ten problem nie występuje), niemożliwość skorzystania z bezprzewodowego internetu innego niż przez WiFi, aż po nieuruchamianie się wcale systemu (wieczne wgrywanie się podczas uruchamiania).
Mam w związku z tym pytanie: jak mają się do powyższych rewelacji wasze doświadczenie w kwestii korzystania z androida na kaiserze? Czy jest choć jedna osoba, u której wszystko działało i działa ciągle jak trzeba, bez żadnych oznak sypania się systemu? (chodzi mi o okres dłuższy niż tydzień-dwa) Przyznam szczerze, że choć naprawdę polubiłem androida, to jednak uważam za niedopuszczalne problemy ze stabilnością - nie będę się na razie z tym bawił mając do dyspozycji tylko jeden telefon, dopóki nie przekonam się, że to w ogóle może działać na tym sprzęcie.