0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Czy ten rom współpracuje z Office 2010? Po podłączeniu telefonu do kompa wyrzuca mi komunikat, że program Outlook nie został zainstalowany - a został i działa normalnie. Dlaczego podczas synchronizacji go nie widać?
Cytat: qwerty70 w Listopad 28, 2010, 22:44:46Czy ten rom współpracuje z Office 2010? Po podłączeniu telefonu do kompa wyrzuca mi komunikat, że program Outlook nie został zainstalowany - a został i działa normalnie. Dlaczego podczas synchronizacji go nie widać?Podejrzewam że masz Office x64. Niestety działa wyłącznie z wersją x86
Cytat: flywin w Wrzesień 24, 2010, 11:45:22panie dzieju ty mi juz ta kuchenke dajesz z pare miechów http://www.przeklej.pl/plik/oskitchen-rar-00213o6l596utrzymaj
panie dzieju ty mi juz ta kuchenke dajesz z pare miechów
Witam.Można liczyć na jakieś mirrory, tylko nie na przeklej bo są limity ;/tzn. trzeba wykupić transfer, bo plik jest za duży...
Cytat: PopaY w Marzec 16, 2010, 22:35:53Ładnie Ale po usunięciu Batti on cały jest na liście zainstalowanych programów Najprawdopodobniej spartolony jest cab od batti. Jezeli tak bardzo Ci to przeszkadza to przeszukaj rejestr i wywal odpowiedni klucz Cytat: PopaY w Marzec 17, 2010, 12:22:49Bug. W Manilii (wersja 3G) nie działa internet. Po kliknięciu w globus powinna się uruchomić przeglądarka - nic takiego się nie dzieje.Znam, u siebie już poprawiłem.Cytat: bithar w Marzec 17, 2010, 15:40:36Przy bardzo długich wiadomościach SMS robi się biała przerwa w dymku. A wygląda to tak: przy jeszcze dłuższych sms'ach przerwa jesz jeszcze większa. Swoją drogą.. mozną to jakoś wyłączyć tak, żeby wrócić do tego zwykłego stylu wiadomości sms? Jakoś ten nie przypadł mi do gustu.http://www.speedyshare.com/files/21500387/iframe_style.css.zipRozpakuj i wrzuć do /WindowsCytat: PopaY w Marzec 17, 2010, 17:18:40Wyłączyć tego nie można.Kolejny, maleńki bug. nie mozna ustawić strefy godzinnej dla Warszawy - zawsze wraca na Pragę choć zmiany są teoretycznie zapisywane.Bug znany już od 1 edycji softu. Niestety nic nie potrafię zrobić w tej kwestii. W sumie to taka drobnostka, bo obie strefy są w rzeczywistosci takie same.Chyba trochę za bardzo pospieszyłem się z wydaniem softu i znowu będzie trzeba cos nowego wrzucić
Ładnie Ale po usunięciu Batti on cały jest na liście zainstalowanych programów
Bug. W Manilii (wersja 3G) nie działa internet. Po kliknięciu w globus powinna się uruchomić przeglądarka - nic takiego się nie dzieje.
Przy bardzo długich wiadomościach SMS robi się biała przerwa w dymku. A wygląda to tak: przy jeszcze dłuższych sms'ach przerwa jesz jeszcze większa. Swoją drogą.. mozną to jakoś wyłączyć tak, żeby wrócić do tego zwykłego stylu wiadomości sms? Jakoś ten nie przypadł mi do gustu.
Wyłączyć tego nie można.Kolejny, maleńki bug. nie mozna ustawić strefy godzinnej dla Warszawy - zawsze wraca na Pragę choć zmiany są teoretycznie zapisywane.