Witam.
Zacznę od tego, że rom mi się bardzo podoba. Wcześniej miałem HyperDragona IV, Matei 2.1 działa bez porównania lepiej. Nie odpowiadał mi jedynie program Batii, więc go usunąłem, niestety dalej się ładował, co zmusiło mnie do ręcznego usunięcia go. Mam jednak inny problem. Często pasek z ikonkami baterii, menu start, zasięgiem etc. zachowuje się jakby miał włączoną opcje zawsze na wierzchu czy coś w tym stylu. Otóż np przy korzystaniu z Opery czasem pojawia się menu i nie znika, choćbym nie wiem gdzie klikał. Muszę rozwinąć menu start, po czym kliknąć w okienku Opery i wtedy znika. Pojawia się ten problem co jakiś czas. Podobnie przy Run.GPS. Biegnę, chcę sprawdzić tempo na 10 kilometrze i znowu widoczne jest menu, którego pozbywam się w opisany wyżej sposób. Jak można temu zaradzić? Nie jest to wszak porządane i normalne działanie systemu. Także dolny pasek czasem tak działa, a na pewno jest tak w programie Pocket Mechanic. W programi tym dolny pasek (ten z możliwością wyboru klawiatury) zasłania część okna programu. A powinien być albo niewidoczny, albo widoczny stale, ale nie zasłaniać okna programu. Pomijając te dwa programy system bardzo dobry. Myślę, że kolejna jego wersja będzie idealna, wystarczy rozwiązać kilka zgłaszanych tu problemów.