0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Rom ukazał się 10 lipca było na forum http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=102460.0
witam. rozłożyłem ten rom na czynniki,i wrzuciłem do kuchenki. ugotowałem swój lajcik i działa zajefajnie.jest szybki a co najważniejsze nie odnotowałem żadnego mrożenia.aha, jeszcze jedno, wywaliłem motyw throttle i szybkość mnie zaskoczyła na plus.czy ktoś testuje ten rom jeszcze? czy na pewno nie mrozi tak jak u mnie? pozdro.
Cytat: ariss w Sierpień 16, 2008, 15:38:40witam. rozłożyłem ten rom na czynniki,i wrzuciłem do kuchenki. ugotowałem swój lajcik i działa zajefajnie.jest szybki a co najważniejsze nie odnotowałem żadnego mrożenia.aha, jeszcze jedno, wywaliłem motyw throttle i szybkość mnie zaskoczyła na plus.czy ktoś testuje ten rom jeszcze? czy na pewno nie mrozi tak jak u mnie? pozdro.Sklepie go z ROM'em HD III zobaczymy co z tego wyjdzie.:p
Cytat: lovelasik w Sierpień 18, 2008, 16:51:42Cytat: ariss w Sierpień 16, 2008, 15:38:40witam. rozłożyłem ten rom na czynniki,i wrzuciłem do kuchenki. ugotowałem swój lajcik i działa zajefajnie.jest szybki a co najważniejsze nie odnotowałem żadnego mrożenia.aha, jeszcze jedno, wywaliłem motyw throttle i szybkość mnie zaskoczyła na plus.czy ktoś testuje ten rom jeszcze? czy na pewno nie mrozi tak jak u mnie? pozdro.Sklepie go z ROM'em HD III zobaczymy co z tego wyjdzie.:pw taki sam sposob jaki masz w avatarze?