Wersja 1,18 zainstalowana i dalej się nie wybudza, to samo było przy wersji 1,22 i 1,32 chyba dam sobie spokój z tym romem a szkoda bo uważam, że Makus odwalił kawał dobrej roboty
Powiedz mi co masz zainstalowane w romie, i kiedy cos takiego sie dzieje?
Napisane: Październik 26, 2008, 20:09:05
Jak ustawic w manili zeby podczas pisania sms podpowiadal po pierwszych literach do kogo chce wyslac ?
Jak napiszesz ponad 4 literki to powinien Ci sie pokazac na dole pasek z kontaktami Prawo - lewo wybor.
Napisane: Październik 26, 2008, 20:09:56
1) Nie udało mi się dodać drugiego konta e-mail do sprawdzania. Jedno działa bez zarzutu (prawie bez zarzutu ale o tym w pkt. 2), drugie dodaje a wcale nie wyświetla się w Obsłudze wiadomości.
2) Czy dałoby radę aby w Manilli w Wiadomościach wyświetlało e-maile z polskimi znakami? Krzaki nie dyskwalifikują użytkowania ale wyglądają słabo.
Sprawdze

bo nie wiem szczerze mowiac
Napisane: Październik 26, 2008, 20:10:56
teraz to będzie dopiero głupie pytanie ... B) mam rom z manila i moje pytanko brzmi czy można podgłosić głośnik tak żeby lepiej bylo slychac dzwoniącego? wczoraj w pubie bylem lekko muzyka grala a ja ledwo co slyszalem osobe ktora do mnie dzwonila. radio mam takie jak poleca makus ale cos chyba nie tak bo mam wszystko na maxa poustawiane a i tak jakos cicho jest. pomozcie bo zwariuje w koncu rom znalazlem fajny a znow cos nie tak 
Hm, nie wiem jak Ci pomoc, moze probowac instalowac jakies equalizery / boostery i podciagac, mnie wystarcza taka glosnosc
Napisane: Październik 26, 2008, 20:12:43
Makus kiedy wypuścisz poprawisz niewyświetlanie się ustawień w aparacie?
Dzis / jutro ciezko powiedziec, chce jeszcze z tym dialerem odrazu zrobic