Właśnie się przerzuciłem na rom Makus v.6 z manila i wszystko niby pięknie ładnie ale pojawił się problem. Mianowicie SR na moim pda nic nie daje :/ tak jak bym go w ogóle nie robił. Zaczęło się od tego, że jak słucham muzyki i wyłączam ekran to muzyka staje i cisza. Sytuacja nie jest mi obca bo na innych romach tez tak bywało ale po SR problem się rozwiązywał, tu niestety zero poprawy. Mało tego lista z ostatnio otwartymi programami po SR również zazwyczaj się czyściła tu znowu nic cały czas te same ikonki. Dziwi mnie to że na początku było ok a po ok dniu użytkowania tak się z tą muzyką zrobiło. Wgrałem więc z powrotem stary rom i było ok. To kolejna próba z Makus v.6 i znowu szok, od razu po wgraniu problem z zatrzymującą się muzyką :/ . Jakieś pomysły na rozwiązanie bo z uwago że dość często korzystam z odtwarzacza nie mogę tego tak zostawić, więc albo uda się to naprawić albo szukam innego romu :/
A i jeszcze jedna sprawa też tak macie, że nie da się zaznaczyć kilku pozycji w książce kontaktów czy w sms ??