dość długo czekałem ze zmianą romu, aż do momentu ukazania się najnowszego dzieła Makusa. Pierwsze wrażenie ROMu pozytywne (wielkie podziękowania dla Makusa i osób, które włożyły w projekt swoja pracę). Bardzo ładna szata grafoczna, WM 6.5 i menu w kształcie plastra miodu prezentuje sie bardzo ładnie. Do tego bardzo duża szybkość i brak mrożeń...
choć mam mały problem czysty ROM sprawuje sie naprawdę bardzo dobrze, gdy jednak zaczynam instalowac programy , z których korzystam, zaczynają się mrożenia i zwiechy, po softresecie niekiedy zdarza sie, ze telefon zachowuje sie jak po hardresecie. Pojawia sie ekran pierwszego uruchomiena z wyrównywaniem ekranu oraz wszystkie dane są wyczyszczone (próbowalem juz po instalacji każdego programu robić softreset niestety to nie pomaga i cały czas dzieje sie to samo).
Mam wgrany zalecany hardSPL oraz Radio, po wgraniu ROMów zawsze robiłem dwa hardresety (próbowałem kilka razy wgrywać jednak za każdym razem to samo).
Nie wiem co jest grane, a nie ukrywam, że bardzo ROMik mi sie spodobał i chciałbym z niego korzystać