tylko przy przewijaniu?
tzn jak zatrzymacie to wszystko wraca do normy?
To jest właśnie screen z zatrzymanego , gdy ciągle naciskasz na DPAD w dół czyli lista Ci sie przesuwa to ogólnie wszystko masz rozmazane i tak dalej , ja już wcześniej na innych WM miałem tego typu problemy z tym Dialpadem .
Niestety, bez podmiany gwesa to nie przejdzie..a podmiana gwesa..jest imo bezsensowna.
QM działa na na 211xx, ale zablokować plastra nie potrafi, niestety..
Co do opisanej płynności: tak, to było na WM5, 6, 6.1.. uruchom tą samą aplikację (nie pamiętam nazwy..) w M2D na 6.1..też będzie płynnie..
Hm tylko , że nie wiem moim skromnym zdaniem tu nie chodzi o aplikacje z manili , gdy wchodzimy w zakładkę Launcher [ albo inaczej - > tam gdzie możemy utworzyć skróty do naszych programów ] to w hotkey's mamy
WIĘCEJ oraz
USUŃ , gdy nacisłem więcej to program otworzył skrót do
Menu Start -> Programy tyle że w klasycznej wersji [ bez plastra ] no i właśnie tam gdy przejade rysikiem po suwaku to to występuje ta płynność nie mówiąc już o Touch Flo czyli paluchem , no i to mnie bardzo zaskoczyło pozytywnie rzecz jasna , bo plaster no jest niby dobry i tak dalej równie płynnie chodzi ale....on wg mnie ma trochę nie doróbki graficzne , zresztą tak jak inne moduły ale to chyba nie jest wina twórcy romu tylko może motywu czy coś bo to samo widziałem na innych romach których testowałem opartych o 6.5 , jak nawinie mi sie taki bykol graficzny to zrobie 'capture_screen' i pokaże

wiem ze co prawda wybrzydzam

ale kto z nas by nie chciał mieć perfecto romu ?

który zarówno jest wydajny i wydajnością nie grzeszy ? ^^
no i taki offtop do użytkownika
hamer10 Co to ten gwes ? i dlaczego podmiana jest bezsensowna ? jeżeli moim zdaniem miało by to dać wspomniany przeze mnie efekt czyli płynnośc w klasycznym "programy" to mysle ze jest to sensowne bo przecież nie wszyscy są zwolennikami owego plastra