Jornada 568 i nie działające przyciski

• 5 Odpowiedzi
  • 1797 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline mr-owl

• 22
« dnia: Listopad 03, 2002, 17:22:10 »
Od kilku dni nie działają mi przyciski (poza On/Off) w Pockecie, sprawa wygląda tak, że po zresetowaniu komputera i włączeniu zasilania komputer od razu zaczyna rejestrować dźwięk i nie działają klawisze. W serwisie HP niestety nie potrafią mi powiedzieć co się mogło stać. Może ktoś ma pomysł co może być tego przyczyną?

mr-owl
O2 Xda Serra/hp Jornada 568

« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 04, 2002, 14:18:52 »
Może mechaniczne zacięcie przycisku od nagrywania?

*

Offline mr-owl

• 22
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 05, 2002, 16:30:56 »
W sumie to nie wiem, co mam zrobić, bo gdzieś podziałem gwarancję (kupiłem go w stanach) i nie wiem co w serwisie mi zaśpiewają za to. Pytałem się pani a ona że muszę przyjechać i wyślą go do stanów żeby sprawdzić co jest. Znając ich podejście do klienta to skasują mnie za rownowartosc nowego.

mr-owl

« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 05, 2002, 18:56:45 »
A próbowałeś twardy reset? może to soft się powiesił. Poszukaj po sieci, może miał ktoś już pdobny problem.

*

Offline mr-owl

• 22
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 07, 2002, 01:51:02 »
Oto chodzi że nie mogę niczego znaleźć, coś podobnego było po instalacji gier z karty CF ale proponowane tam rozwiazanie nie dziala...

mr-owl

« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 07, 2002, 16:58:40 »
Mialem taki zwis ze nie moglem nic robic (wywalilem jakies pliki). Restart ani nic nie dzialalo. Jak sie bateria wyladowala do konca, to ja ponownie nieco naladowalem. Nastepnie za druga proba wszystko sie odpalilo po staremu (soft sie przeladowal od nowa chyba)