Z opisu wynika, ze zabezpiecza plecki iP, cytuje:
Kształt głowicy jest odwzorowaniem obudowy urządzenia. Na tylnej ściance głowicy, która ma kontakt z zamocowanym urządzeniem, znajduje się miękki materiał, chroniący przed przesuwaniem się urządzenia i ewentualnymi zarysowaniami.
A tak swoja droga, wyslalem wczoraj zapytanie do sprzedawcy/dystrybutora odnosnie zabezpieczenia sluchawki przed otarciami, cytuje:
Witam,
w zwiazku z tym, ze tym razem mam iPhone, prosze o informacje dotyczaca uchwytu, a wlasciwie samej glowicy wlasnie dla tego urzadzenia. Konkretnie chodzi mi o zabezpieczenie telefonu przed odzieraniem podczas mocowania i uzytkowania go w uchwycie bedacym przedmiotem aukcji. Jak to jest w przypadku tej glowicy? Uprzedzam, ze nie uzywam zadnych dodatkowych zabezpieczen poza skorzanym etui.
Bardzo prosze o konkretne informacje.
Dziekuje i pozdrawiam.
Ponizej odpowiedz, z ktorej wynika, ze jedynie wyscielany uchwyt firmy Brodit spelnia te warunki:
Witam,
dziekuje za zainteresowanie nasza oferta. Jedyna glowica jaka jest dostepna na rynku i nie rysuje urzadzenia jest glowica firmy Brodit, wysielana w calosci "flauszem". Zdjecia tej glowicy sa dostepna na naszej zakonczonej aukcji nr 832997752. Glowica nie jest tania, koszuje 95zl. Dostepna na zamowienie.
Pozostale glowice w mniejszym lub wiekszym stopniu niszcza obudowe.
pozdrawiam:
xxxxxxxx (Auto-Comfort)
Problem w tym, ze nie mam zamiaru kolejny raz pakowac sie w ten typ mocowania telefonu. Dzialanie uzaleznione od temperatury jest nie do przyjecia. W kazdym razie w takim stopniu jak to mialo miejsce przy jednym z poprzednich PPC.