soft 3.0 od 17 marca

• 99 Odpowiedzi
  • 20849 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Crusader

• 6
  • Sprzęt: Macbook Pro, HTC Touch Diamond
Odp: soft 3.0 od 17 marca
« Odpowiedź #30 dnia: Marzec 25, 2009, 22:57:48 »
licze na to ze wraz z nowym softem wyjdzie nowy iP (tak jak w zeszlym roku)
wtedy sie skusze na niego.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów..." Stanislaw Lem

*

Offline pimpus sadelko

• 5146
  • Sprzęt: LooX n560, pda-n, iP4s, ipad 2
« Odpowiedź #31 dnia: Marzec 25, 2009, 23:02:21 »
z dosc pewnego zrodla wiem ze ma byc za okolo 2,5 miesiaca

i juz plotki w sieci ze at&t sie znowu z czyms tam wygadalo wiec na bank bedzie iPhone 3 generacji
« Ostatnia zmiana: Marzec 26, 2009, 16:17:56 wysłana przez pimpus sadelko »

*

Offline ohsodw1

• **
  • 136
  • Sprzęt: HTC Wizard, HTC Dream, NavRoad Q1
« Odpowiedź #32 dnia: Marzec 26, 2009, 21:03:41 »
Dobrze kombinuje ze teraz jak wyjdzie nowy iPhone to bedzie on mial na pokladzie 32GB pamieci? A iPod touch 64?
komunikatory: nokia 9500, 9300; PPC: HTC Wizard (spv m3000), HTC Universal; OS X: iPhone (1G) 16GB; Android: Era G1 (HTC Dream); WinCE: NavRoad Q1

*

Offline pimpus sadelko

• 5146
« Odpowiedź #33 dnia: Marzec 26, 2009, 22:13:22 »
zobaczymy siec pelna plotek, flash jest bardzo prawdopodobny z tego co czytalem

*

Offline MANKIN

• *
  • 53
  • Sprzęt: Toska G900
« Odpowiedź #34 dnia: Marzec 26, 2009, 23:35:44 »
No no, jeszcze 2-3 firmware i iphone będzie całkiem całkiem fajnym sprzęcikiem ;)

*

Offline fender80s

• 1317
  • Sprzęt: Blackberry z10, Nec MobilePro 900c, Intermec 6651
« Odpowiedź #35 dnia: Maj 01, 2009, 01:51:41 »
No no, jeszcze 2-3 firmware i iphone będzie całkiem całkiem fajnym sprzęcikiem ;)

W sumie to już jest. Patrząc pod kontem rozrywki to na daną chwilę Iphone jest bezkonkurencyjny. Co prawda pojawił się G1 z Androidem, ale ten system się dopiero rozkręca.

*

Offline fizol

• Ekspert Blackberry
  • 499
  • BlackBerry Addict
    • BBNews.pl
  • Sprzęt: Blackberry 9700/9520/9000/9530/ 8300/8310/ 7100/88
« Odpowiedź #36 dnia: Maj 11, 2009, 10:03:14 »

W sumie to już jest. Patrząc pod kontem rozrywki to na daną chwilę Iphone jest bezkonkurencyjny. Co prawda pojawił się G1 z Androidem, ale ten system się dopiero rozkręca.
Dlaczego jest bezkonkurencyjny pod względem rozrywki? Przecież są urządzenia o większej przekątnej ekranu, większej rozdzielczości, większej pamieci wbudowanej/slocie na kartę, lepszym aparacie, dłużej trzymającej baterii, etc etc. Gdzie leży jego bezkonkurencyjność?
Co ma G1 do rozrywki? G1 jest konkurentem iP? hahaha!
"Dotknij ciemności – jakiż sens,
gdy palec wskaże tę czy inną.
Nie w tym cel życia, co w nim jest,
lecz w wierze w to, co być powinno."

*

Offline kiler129

• 613
  • [Loading .....]
    • REGULAMIN FORUM !!!!
  • Sprzęt: SIMPAD SL4, k750i, iPhone 3Gs 32GB iOS 4
« Odpowiedź #37 dnia: Maj 12, 2009, 20:30:40 »
Mozna miec dobry hw i zwalony os - a os ipone jest naprawde dopracowany.
A co do innych urzadzen znajdz mi cos z mulitouch i prostoa ipoda + wiekszym ekranem za ta sama lub nizsza cene.
Jestem jaki jestem i sie tego nie wstydze ;]

*

Offline fizol

• Ekspert Blackberry
  • 499
  • BlackBerry Addict
    • BBNews.pl
« Odpowiedź #38 dnia: Maj 12, 2009, 20:47:14 »
A co do innych urzadzen znajdz mi cos z mulitouch i prostoa ipoda + wiekszym ekranem za ta sama lub nizsza cene.

Nie rozumiem pojęcia "prostota iPoda"? Nie rozumiem, iPod to zwykły odtwarzacz i jego intuicyjność nie przewyższa większości znanych mi urządzeń.
Zostało napisane, że iP jest bezkonkurencyjny jeśli chodzi o multimedia, nie zostało powiedziane, że w swoim przedziale cenowym.
Oczywiście, iP ma wiele zalet i tego mu nie odejmuję, ale nie oszukujmy się - nie ma telefonów idealnych, doskonałych, perfekcyjnych. Wynika to głównie z fakty, że każdy wymaga od telefonu czegoś innego. Ja np. nie widzę dla dużej części funkcji iP innego zastosowania niz "wow factor", ale napewno niektórym się akcelerometry, multitouch'e itp przydadzą i tego nie kwestionuje.
Co nie zmienia faktu, że trzeba sobie odnośnie Twojego pytania o lepszy sprzęt z MultiT. zadać pytanie (:) ), czy np. wolimy MT czy ekran 3,6, czy wolimy akcelerometr, czy aparat 5mpx (złe porównanie bo już prawie wszystko ma akc.).
Sam bym chętnie przygarnął iPod Touch, tak o, dla zabawy, może kiedyś ;)

Pointa: nazywanie iP bezkonkurencyjnym telefonem multimedialnym jest jak dla mnie bzdurą.

*

Offline ohsodw1

• **
  • 136
  • Sprzęt: HTC Wizard, HTC Dream, NavRoad Q1
« Odpowiedź #39 dnia: Maj 12, 2009, 21:33:32 »
Pamiętam ten dzień, kiedy do szkoły przyszedł kumpel z Wizardem. Jaki byłem zafascynowany tym pocketem z gsm. Jak zobaczyłem ze może odtwarzać filmy na całym ekranie to stał się moim marzeniem (miałem wtedy nokie 9500 i filmiki byly odtwarzane, ale w bardzo malej rozdzielczosci). Miał on klawiature, WiFi, przegladarke, dotykowy ekran i był mniejszy. Zdobyłem Wizarda - poznałem, że umie on znacznie więcej niż myślałem, że ma. Uważam ten sprzęt za wspaniały do pracy na plikach i przenoszeniu ich miedzy platformami (choćby pisanie eściąg na nim to prościzna), cenie za karty pamięci, funkcje pendraka, klawiaturę. Nadszedł kolega z iPhonem. Na początku szał w klasie - w końcu, nie ukrywajmy - to sprzęt do lansowania się najlepszy. Jednak ja mimo tego ze widziałem MultiTouch, akcelerometr i w koncu rewelacyjna przegladarke (szkoda cholera ze bez flasha nadal.. ale juz niedługo) to byłem bardzo sceptycznie nastawiony do niego. Jakoś od czasów pierwszego spotkania z MACami w gim miałem totalny uraz do apple za to, że tworzą sprzęty a przede wszystkim systemy w głównej mierze niekompatybilne z Windowsem (do tej pory pamietam zamiane "z" z "y"). Przelało się sporo wody w Wiśle i stwierdziłem, że wymagam od swojego urządzenia by się nie zacinał przy pracy, a już w ogóle za szczyt uważam zacięcie się telefonu gdy ktoś do mnie dzwoni. Wiadomo - Wizard ma procek OMAPowy 200MHz, wiec ja sobie pomyślałem "Kupie Universala! Ma 520MHz, więc nie powinno być juz problemów". Zakupiłem i niestety... najpierw problem z zacinaniem się przy WM 6, zmieniłem na WM5 - smigał poprawnie, ale to jak zjadał baterie... Dla mnie telefon musi wytrzymać dzień.. Co noc ładuje swoje urządzenia i już się przyzwyczaiłem, ale Uni był w stanie w połowie dnia mi zasnać. I żeby nie było - nie używałem go cały czas. Dniówka moich urzadzeń wyglądała prosto: w autobusie do szkoły czytam ebooki (20 min), w szkole praktycznie wcale, chyba ze jakiś wolny przedmiot to ewentualnie też czytam, a po szkole to w autobusie znow 20 min czytania i w domu. Czasami sie dzień wydłużał bo do dziewczyny szedłem, ale przeciez nie używałem u niej telefonu :D Szukałem dzień i noc czegoś co byłoby na moja kieszeń i było sprawne. Niestety - nie znalazłem. Nie w dziale WM. Pokusiłem się o wywiad w sprawie iP. Dowiedziałem się, że się generalnie nie zacina, ale jak się już zatnie to na amen. Dowiedziałem się, że praca na WiFi jest w nim sprytnie energooszczędna, że bateria długo trzyma, ze szybko wszystko działa. Kupiłem, zobaczyłem - uwierzyłem. To jedyny jak narazie telefon, który zasuwa az mi sie milo na niego patrzy. Oczywiście ma mnostwo wad. Boli mnie brak klawiatury sprzętowej, brak możliwości zapisywania kontaktow na SIM, dlugo wlaczajace sie notatki, brak komunikacji przez USB poza iTunes. Fizol ma racje - nie jest to sprzęt bezkonkurencyjny, ja go tak przynajmniej nie nazwę, choćby dlatego, że jego sukces był w dużej mierze podparty ogromna kampanią reklamowa. Czy slyszeliscie kiedyś zeby w radiu mowili cos na temat aplikacji pod WM? A ja dzisiaj w radiu Zet slyszalem. I powiem wam tak: „Nieważne, co o nas piszą, ważne żeby pisali”. Jak widzę u mnie w klasie dwóch lanserów, którzy na tapetach maja rozneglizowane dziewczynki, i wyrywają na iPhone to mnie krew zalewa. Już powiedziałem przyjaciołom "jesli mi zacznie tak odbijac przez telefon - powiedzcie mi! to go sprzedam". Jeśli ktoś jest w stanie podać mi model urzadzenia ktory jest w stanie być tak "płynny" jak iP - z chęcia mu sie przyjrzę (byłbym zachwycony gdyby to było cos z WM, klawirka i WiFi).
komunikatory: nokia 9500, 9300; PPC: HTC Wizard (spv m3000), HTC Universal; OS X: iPhone (1G) 16GB; Android: Era G1 (HTC Dream); WinCE: NavRoad Q1

*

Offline Crusader

• 6
  • Sprzęt: Macbook Pro, HTC Touch Diamond
« Odpowiedź #40 dnia: Maj 13, 2009, 10:54:28 »
ja caly czas wacham sie miedzy nowym iP, Diamondem2 w ktorym poprawiono wiekszosc wad w tym baterie i
moze PalmPre ktory ma lada dzien wyjsc.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów..." Stanislaw Lem

*

Offline fizol

• Ekspert Blackberry
  • 499
  • BlackBerry Addict
    • BBNews.pl
« Odpowiedź #41 dnia: Maj 13, 2009, 20:21:31 »
ohsodw1, świetny post, jestem w stanie praktycznie w całości się zgodzić!

Jeśli ktoś jest w stanie podać mi model urzadzenia ktory jest w stanie być tak "płynny" jak iP - z chęcia mu sie przyjrzę (byłbym zachwycony gdyby to było cos z WM, klawirka i WiFi).
Bez WM - Blackberry Bold.

PS: Wahać się a nie 'wachać', phi.

*

Offline fender80s

• 1317
« Odpowiedź #42 dnia: Maj 13, 2009, 23:18:28 »

Pointa: nazywanie iP bezkonkurencyjnym telefonem multimedialnym jest jak dla mnie bzdurą.

Drogi kolego przekręcasz moje słowa. Nie napisałem, że IP jest bezkonkurencyjnym telefonem multimedialnym, tylko, że jest bezkonkurencyjny pod kontem rozrywki, a to jest różnica. Więc proszę czytaj dokładnie zanim napiszesz jakąś bzdurę. Jak sam stwierdziłeś nie ma telefonu idealnego i tu się z zgadzam. Pozwól jednak, że rozwinę swoją wcześniejszą wypowiedź.
Owszem jest wiele urządzeń, które posiadają większy ekran o większej rozdzielczości, slot na karty itd. Tylko widzisz pojęcie "rozrywka" to nie tylko filmy zdjęcia i muzyka. Sądząc po Twojej wypowiedzi takie właśnie przyjąłeś założenie.

Tak się składa, że na przykład ja lubię sobie pograć. Uważam, że granie też jest elementem rozrywki. Ciągnąc ten wątek dalej. Zapewne powiesz, że na urządzenia z WM też są fajne gierki. Dodatkowo jest masę naprawdę przydatnych programów. Fajnie. Już wyjaśniam do czego zmierzam. Weźmy pod uwagę same gry. Zobacz jakie firmy wspierają i zamierzają wspierać IP - EA, SEGA, Square-Enix, Ubisoft, chyba wymieniać dalej nie muszę prawda. Co z WM? No mamy Call of Duty i kilka innych ciekawych gier których nazwy można znaleźć w dziale Gry na tym forum. Żeby spokojnie pograć we wspomniane CoD trzeba też dysponować odpowiednim sprzętem, czyli nie każda gra wydana pod WM będzie działać płynnie na każdym sprzęcie. Przy IP tego problemu nie ma. Żeby móc zagrać w jakąś gierkę na sprzęcie z WM trzeba też najpierw tą gierkę znaleźć w necie co jak każdy wie czasem bywa problematyczne. Tu dochodzimy do drugiej sprawy, której nie rozumiesz. Mianowicie "wygodna obsługa".

Załóżmy, że chcę sobie w coś pograć, albo potrzebny mi jakiś program o konkretnym zastosowaniu, ale nie mam zielonego pojęcia jak taki program może się nazywać. Mechanizm znany z WM - wchodzę na jakieś forum poświęcone urządzeniom z WM, najpierw szukam - zakładamy, że nie znalazłem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi. Zakładam wątek z pytaniem o program który mógłby zrobić... Czekam na odpowiedź. Ktoś się lituje i odpowiada. Otwieram wyszukiwarkę, szukam programu. Po jakiejś chwili jest !!! Eureka. Ściągam i... link może być sprawny albo padnięty. Załóżmy jednak, że jest sprawny. Ściągamy caba, wrzucamy go na kartę. W urządzeniu trzeba wyszukać caba. Instalujemy i dopiero możemy cieszyć się działającym programem. Gorzej kiedy za program trzeba zapłacić, wtedy dochodzi jeszcze użeranie się z mechanizmem płatności na stronie producenta.

Co oferuje nam IP. Mamy magiczną ikonkę która nazywa się AppStore. Jak wygląda mechanizm wyszukiwania aplikacji bądź gry przy jego użyciu. Klikamy palcem w ikonkę AppStore, dajemy kategorię, przechodzimy do interesującej nas kategorii i tyle. Łatwe proste i przyjemne bez zbędnego kombinowania. Powiedzmy, że znaleźliśmy odpowiadającą nam grę czy aplikacje i trzeba za nią zapłacić. Klikamy na cenę, dajemy Buy Now, podajemy hasło i gotowe (wcześniej należy sobie skonfigurować konto, ale jest to jednorazowa czynność).

Jestem człowiekiem dość zabieganym i szczerze mówiąc nie mam czasu na przeczesywanie netu w poszukiwaniu aplikacji czy gier. Zazwyczaj mam też mało czasu na swoją ukochaną rozrywkę. Dzięki IP oszczędzam swój cenny czas. Ktoś może powiedzieć, że takie babranie się w necie w celu zdobycia nowego sofciku jest cool. Może i tak, ale ja się pomału robię za stary na to żeby jarać się takimi rzeczami. Dla mnie ma sprawnie działać i tyle.

Co do aparatu wbudowanego w IP to ja raczej z niego nie korzystam. Od tego mam "prawdziwy" aparat. Co to ma do rozrywki? Kiedyś na imprezie kolega bawiąc się IP znalazł aplikację dzięki której można zrobić komuś zdjęcie i twarz tej osoby wkomponować w jakieś tło. Nie muszę chyba wyjaśniać, że śmiechu na imprezie było sporo.

Nie twierdzę, że IP jest urządzeniem idealnym. Moim podstawowym telefonem jest Samsung i600 który znacznie lepiej sprawdza się w "boju" niż IP, który tak naprawdę nawet nie jest do końca mój, bo używa go moja druga połówka. Nie zmienia to faktu, że ta jej "zabaweczka" jak niektórzy mówią zapewnia mi naprawdę sporo dobrej rozrywki, której nie jest w stanie zapewnić mi urządzenie z WM.

fizol wyśmiałeś moje porównanie IP do G1 i pytasz co ma do rozrywki. Miałeś w rękach G1?. IP ma swój AppStore. Android, a co za tym idzie G1 ma swój market. Widziałeś jakie programy są najpopularniejsze w Adroidowskim markecie? Daję sortuj według popularności. Co mi się pojawia. Miejsce pierwsze ShopSavvy, dalej Daily Horoscope, Facebook for Android, Fanny Jokes to są programy z pierwszej dziesiątki. Po samych nazwach widać, że nie są to poważne aplikacje wykorzystywane w biznesie. Na Androida podobnie jak na MacOS X w IP jest masę popierdółkowatych aplikacji mających służyć tylko i wyłącznie rozrywce. To ma właśnie G1 do rozrywki. Chyba mi nie powiesz, że program w którym słyszymy teksty z filmów Chucka Norrisa jest podstawowym narzędziem pracy każdego dajmy na to przedstawiciela handlowego? Na G1. Jak wejdzie się w Market są dwie zakładki. Aplikacje i Gry. Chyba nie bez powodu? Gier na Androida powstaje coraz więcej i muszę przyznać, że niektóre z nich trzymają całkiem wysoki poziom. W większości są to proste gierki które dają jednak masę frajdy, ale są też gry bardziej poważne jak na przykład Mystique. Napisałem, że Android dopiero się rozkręca, ponieważ liczba aplikacji i gier dostępnych w Markecie nie jest jeszcze tak pokaźna jak w AppStore.

Nie jestem jakimś fanatykiem Apple i wyznawcą hajsfona, ale jak napisałem wcześniej Ip w trybie natychmiastowym dostarcza mi rozrywki której nie jest w stanie zapewnić mi urządzenie z WM, dlatego napisałem że pod tym względem jest bezkonkurencyjny. Każdy jednak ma swoje zdanie i należy to uszanować. Tyle. Idę spać. Spokojnej nocy.

*

Offline pimpus sadelko

• 5146
« Odpowiedź #43 dnia: Maj 14, 2009, 10:13:54 »
koniec OT :!: post jest na temat softu 3.0 a nie prostoty badz nie iP...

*

Offline kiler129

• 613
  • [Loading .....]
    • REGULAMIN FORUM !!!!
  • Sprzęt: SIMPAD SL4, k750i, iPhone 3Gs 32GB iOS 4
« Odpowiedź #44 dnia: Maj 15, 2009, 00:17:41 »
Apropos 3.0 to jest juzz beta 6? :)
5 dzola wg mnie lepiej niz 2.2.1  :E
Jestem jaki jestem i sie tego nie wstydze ;]

*

Offline Kilg

• 292
  • Sprzęt: Galaxy SIII
« Odpowiedź #45 dnia: Maj 16, 2009, 11:28:16 »
Można prosić o namiary do softu 3.0 na prv?

Nie wiecie, czy jest jakieś narzędzie które potrafiłoby zrobić obraz systemu iP, który można by potem wgrać zamiast żmudnego restore i kolejno wgrywania aplikacji? Nie chodzi mi o APT backup czy jak się to nazywa w cydii. W PalmOS mam NV Backup i przywrócenie systemu trwa 10 min. w iP ostatnio ponad 2 godziny.
« Ostatnia zmiana: Maj 18, 2009, 16:27:44 wysłana przez ajed »
WYGIWYGAINGW
What You Get Is What You're Given and It's No Good Whining
(The Science of Discworld by Terry Pratchett)

*

Offline ajed

• 6004
    • Strona prywatna
  • Sprzęt: iPhone 4s, iPad 2
« Odpowiedź #46 dnia: Maj 17, 2009, 15:34:27 »
Można prosić o namiary do softu 3.0 na prv?

OS 3.0 jest dostępny wyłacznie dla deweloperów (o czym jak zakłądam wiesz). Wymiana OS-em, poza kręgiem osób dopuszczonych do testowania, jest niedozwolona.

*

Offline Kilg

• 292
« Odpowiedź #47 dnia: Maj 18, 2009, 12:22:31 »

OS 3.0 jest dostępny wyłacznie dla deweloperów (o czym jak zakłądam wiesz).

Założenie błędne i bez podstaw.

Odpowiedź na moje pytanie brzmi zatem: aby otrzymać dostęp do softu 3.0 trzeba się zarejestrować w programie developerskim Apple.

Zarówno w pytaniu, jak i w odpowiedzi nie ma nic nielegalnego, więc o co chodzi?

Bardziej papieski od papieża - Moderatorze ajed?
WYGIWYGAINGW

*

Offline ajed

• 6004
    • Strona prywatna
  • Sprzęt: iPhone 4s, iPad 2
« Odpowiedź #48 dnia: Maj 18, 2009, 16:27:27 »
Odpowiedź na moje pytanie brzmi zatem: aby otrzymać dostęp do softu 3.0 trzeba się zarejestrować w programie developerskim Apple.

To jest odpowiedź jak można zostać posiadaczem OS 3 a nie o namiary.
Ale skoro o to Ci chodziło, to wyjąsniam, że są dwie metody:

1) założyć konto w programie deweloperskim (99 $)
2) zostac dopisanym do czyjegoś konta deweloperskiego jako betatester.

I skoro o to Ci chodziło, a nie o link do rapidshere z OS 3 to przepraszam i cofam ostrzeżenie.

*

Offline Kilg

• 292
« Odpowiedź #49 dnia: Maj 18, 2009, 20:04:30 »
Dziekuje, i obiecuje precyzyjniej się wyrażać, bo rzeczywiście, chciałbym mieć możliwość potestowania tego firmware, legalnie. Pozdrawiam.
WYGIWYGAINGW

« Odpowiedź #50 dnia: Maj 30, 2009, 15:08:04 »
czy ktos juz wie kiedy sie nowy SOFT na IT pojawi do sciagniecia ??

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #51 dnia: Maj 30, 2009, 15:47:19 »
Pewnie podczas WWDC 8 czerwca.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

*

Offline abpc

• 10
« Odpowiedź #52 dnia: Czerwiec 08, 2009, 20:51:04 »
Nowy  soft 3.0 dostępny będzie od 17 czerwca, dla developerów od dzisiaj :(

*

Offline lux4

• **
  • 225
  • Sprzęt: symb>bb>andro
« Odpowiedź #53 dnia: Czerwiec 08, 2009, 22:20:58 »
no to mamy juz oficjalnie zapowiedzianego TomToma AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w iP 3gs filmiki vga/30fps :)

*

Offline slawrumia

• 3932
  • The Best Game UT3
    • filmiki
  • Sprzęt: Galaxy s4 96GB
« Odpowiedź #54 dnia: Czerwiec 09, 2009, 00:37:58 »
vga 30klatek mialem w xperi nie napisali tylko ze bitrate 500kbitow/sek co się zupelnie nie nadaje do vga tylko do qvga

ale nowy system + tomtom + nagrywanie vga = to trzeba mieć

kiedy ma byc ten iphone 3gs ?
Mda II --> Mda Pro --> Toshiba G910 --> HTC Diamond --> SE Xperia X1 --> Asus P565 --> OmniaHD i8910 24GB --> IPhone 3G  --> Nokia N810 --> i780 --> Galaxy s --> IPhone 4 32GB --> Galaxy Note 80GB exFAT -- Galaxy s4 96GB

*

Offline fender80s

• 1317
« Odpowiedź #55 dnia: Czerwiec 09, 2009, 07:31:58 »

kiedy ma byc ten iphone 3gs ?

Pewnie zostanie zaprezentowany podczas prezentacji softu 3.0.

*

Offline kielon.iphone

• **
  • 110
  • 100% gadżeciarz
  • Sprzęt: Era G2 & MDA Vario
« Odpowiedź #56 dnia: Czerwiec 09, 2009, 08:42:49 »
Gdzies czytalem ze w Polsce ma byc bodajze w sierpniu 2009r.
BMW - radość z jazdy :)

*

Offline slawrumia

• 3932
  • The Best Game UT3
    • filmiki
  • Sprzęt: Galaxy s4 96GB
« Odpowiedź #57 dnia: Czerwiec 09, 2009, 08:52:30 »
szybciej jak w sierpniu i tak bym nie wydolil z kasą
jesli to s to tylko nowy system i nie bedzie zmian sprzetowych poza 32GB to pewnie i tak w sierpniu iphon 3g tez stanieje wiec pozostaje czekac

a ten system poza tym ze ma sie uruchamiać duzo szybciej i nagrywac video vga jeszcze ma jakies nowosci w stosunku do poprzedniego ?

Mda II --> Mda Pro --> Toshiba G910 --> HTC Diamond --> SE Xperia X1 --> Asus P565 --> OmniaHD i8910 24GB --> IPhone 3G  --> Nokia N810 --> i780 --> Galaxy s --> IPhone 4 32GB --> Galaxy Note 80GB exFAT -- Galaxy s4 96GB

*

Offline MAd_MAX

• 406
    • Audi A6 Klub Polska
  • Sprzęt: Nokia 5200 8" zwijany ESAMOLED
« Odpowiedź #58 dnia: Czerwiec 09, 2009, 10:40:28 »
szybciej jak w sierpniu i tak bym nie wydolil z kasą
jesli to s to tylko nowy system i nie bedzie zmian sprzetowych poza 32GB to pewnie i tak w sierpniu iphon 3g tez stanieje wiec pozostaje czekac

a ten system poza tym ze ma sie uruchamiać duzo szybciej i nagrywac video vga jeszcze ma jakies nowosci w stosunku do poprzedniego ?

Ale bedzie nagrywac w VGA dlatego , ze bedzie lepszy aparat ?? Czy znowu to kwestia programowa ??
HP Ipaq6515 --> MDA Compact --> SPV M3000 --> SPV M650 --> SPV M3100 --> Toshiba G900 --> Samsung Omnia 8GB --> Iphone 3G 16GB --> Iphone 4 16GB --> HTC Desire --> HTC Desire HD --> Dell Streak 16GB --> Samsung Galaxy Note , będzie na pewno :)

*

Offline lux4

• **
  • 225
  • Sprzęt: symb>bb>andro
« Odpowiedź #59 dnia: Czerwiec 09, 2009, 10:44:18 »
Vga video bedzie w nowym modelu 3GS. W 3G z nowym softem raczej nie.