Program bezpłatnych etui do telefonu iPhone 4

• 69 Odpowiedzi
  • 9673 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
Odp: Program bezpłatnych etui do telefonu iPhone 4
« Odpowiedź #60 dnia: Październik 09, 2010, 09:40:53 »
ja zamówiłem 27.08 i do dziś speck'a nie dostałem; podejrzewam Pocztę Polską...
macie pomysł gdzie to reklamować? z ogólnej infolinii przekierowali mnie na 'contactus@euro.apple.com' ale nikt nie odpowiada  :(

Obawiam sie, ze jak zaginelo na poczcie to wiele nie ugrasz, bo to nie idzie poleconym.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

« Odpowiedź #61 dnia: Październik 09, 2010, 10:51:07 »
Tez tak myśle, ale pytanie gdzie uderzyć? Spróbować nie zaszkodzi...

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
« Odpowiedź #62 dnia: Październik 09, 2010, 10:55:22 »
Tez tak myśle, ale pytanie gdzie uderzyć? Spróbować nie zaszkodzi...

Jedynie do Apple, bo to oni wysylaja.

*

Offline marcus

• 761
  • Sprzęt: HTC Diamond
« Odpowiedź #63 dnia: Październik 09, 2010, 18:25:25 »
a czy po mailu, że złożone zostało zamówienie drogą elektroniczną, przychodzą kolejne maile, że bumper został wysłany albo weryfikacja przeszła pomyślnie ??
----------------------------
the born to be wild

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
« Odpowiedź #64 dnia: Październik 09, 2010, 18:34:14 »
a czy po mailu, że złożone zostało zamówienie drogą elektroniczną, przychodzą kolejne maile, że bumper został wysłany albo weryfikacja przeszła pomyślnie ??

A to dostales maila to fajnie, ja nie dostalem maila zadnego a etui przyszlo, maile choba ostatnio zaczeli przysylac dopiero.

« Odpowiedź #65 dnia: Październik 10, 2010, 08:55:09 »
Czy znacie jakies nowe fakty w sprawie poprawionych 4 rek? To co czytam na forach raczej nie zacheca (zdarzajace sie problemy z zasiegiem bez bumpera oraz czujnikiem zblizeniowym), pozatym dzwonilem do salonu orange jakies 3 tyg. Temu i gosc powiedzial, ze moze mnie wpisac na liste. To jest jakas kpina dla mnie, zeby w dzisiejszych czasach trzeba bylo sie zapisywac na liste po telefon za takie pieniadze. Czy teraz sytuacja sie ustablizowala i mozna kupic go od reki, ktos moze potwierdzic, ze nowe dostawy to inna partia pozbawiona wad?

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
« Odpowiedź #66 dnia: Październik 10, 2010, 09:37:32 »
Nie ma czegos takiego jak nowe iPhone, wszystkie sa takie same i tylko niektorzy maja problem z nimi, przewaznie ci, co sa na granizy zasiegu. A co do czekania, biorac pod uwage, ze Apple jest jedno a chce kupic iPhone caly swiat to sie nie wyrabiaja z produkcja i trzeba czekac.

« Odpowiedź #67 dnia: Październik 10, 2010, 14:28:17 »
Oleyek, naprawdę wierzysz w marketingowy bełkot Apple - w dzisiejszym świecie Chinńczycy wyprodukują dowolną ilość, dowolnego towaru, a akcjonariusze Apple mają tylko jeden cel: jak największy zysk. Cała ta akcja z niedostępnością Iphona to zmyślnie wyreżyserowana strategia marketingowa, ja w to grać nie mam zamiaru :)

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
« Odpowiedź #68 dnia: Październik 10, 2010, 15:05:51 »
Chinczycy tak, ale ilosc fabryk gdzie sie produkuje sprzet apple jest ograniczona a do tego fabryki nie tluka tylko iPhone ale tez iPody, i cala kupe sprzetu. Gdyby zalezalo na ilosci a nie na jakosci, to iPhone mialy by "ikony mocy". Poza tym, to nie jest belkot Apple tylko relacje ludzi z zewnatrz nie koniecznie tych portali, ktore wyznaja Apple. Gdyby zalezalo tylko i wylacznie na zysku to bylibysmy zalani iPhonami i lezaly by one pod sufit w salonach, zeby dla kazdego starczylo. Zobacz sobie jaka jest popularnosc tego, bez budowy kolejnych fabryk nie da sie zwiekszyc produkcji.

« Odpowiedź #69 dnia: Październik 10, 2010, 15:56:43 »
A na czym ma im zalezec jak nie na zysku, po to jest ta firma (jak kazxa inna zreszta), chyba nie wierzysz w te bajki o misji, ktore sprzedaja w kazdej korpo, come on!

Wiesz chyba tez dobrze, ze apple nie buduje nowych fabryk tylko zleca produkcje urzadzen wyspecjalizowanym firmom, ktore jednego tygodnia tluka partie ipadow dla appla, a drugiego partie netbookow dla della.

Oczywiscie, ze problem z dostepnoscia isnieje i nie jest to wymyslone, zostalo to ttlko uszyte znacznie wyzej podczas tworzenia cyklu zycia produktu oraz planu produkcji. Apple doskonale wie, z tolerancja do kilkunastu procent, ile szt. swoich produktow jest w stanie sprzedac, cala ta akcja to tylko wydluzanie cyklu zycia produktu, a nie problem podazy/popytu.