Problem z rejestracja

• 6 Odpowiedzi
  • 1243 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline ManiekRSl

• 3
  • Sprzęt: Omnia :)
Problem z rejestracja
« dnia: Wrzesień 12, 2008, 16:07:53 »
Witam,

Mam problem z rejestracą, żeby sciągać programiki.. tam sa do wyboru karty Visa i Master
card a ja mam maestro i numer nie pasuje... cuż mam począć ?

Jestem od nie dawna posiadaczem iPhona i mam pytanie czy w nie odblokowanym da sie zmienić to smutne czarne tło ?

dziekuje za odpowiedzi

*

Offline pawelgo88

• 41
Odp: Problem z rejestracja
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 12, 2008, 16:14:17 »
Podczas rejestracji możesz wybrać none i wtedy nie trzeba wpisywać danych karty.

A co do czarnego tła, to proponuję zrobić jailbreak i zainstalować winter board za pomocą Cydii, wtedy możesz ustawić sobie dowolne tło;]

*

Offline ManiekRSl

• 3
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 12, 2008, 16:16:50 »
dzieki wielkie.. tylko, że w tym miejscu jest pies pogrzebany bo cały czas użytkowałem PDA z WM i od nie dawna stałem sie użytkownikiem iPhona i w tym temacie jestem zielony i nie za bardzo wiem o co chodzi z tym... moja wersja to 2.0.1.. jeżeli mógł byś mi jakoś pomóc to był bym bardzo wdzięczny..

pozdrawiam

*

Offline pawelgo88

• 41
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 12, 2008, 16:26:38 »
W tym topicu znajdziesz opis przeprowadzenia jailbreaka:
http://www.myapple.pl/iphone-tutoriale/78310-2-x-x-2g-3g-mac-windows-odblokowanie-i-aktywacja-quickpwn.html

Po przeprowadzeniu tej operacji, w menu pojawi Ci się ikonka Cydia, tam wybierzesz search i odszukasz winter board, zainstalujesz ten program i w nim wybierzesz opcję user wallpaper:)

*

Offline ManiekRSl

• 3
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 12, 2008, 16:38:57 »
kule dalej nie moge sie zarejestrowac w itunes :(:( musi być karta i koniec :(:(

*

Offline pawelgo88

• 41
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 12, 2008, 16:48:10 »
a to dziwne, ja bez problemu wybrałem none

*

Offline miloszz

• 359
  • Sprzęt: BlackBerry, a w szufladzie: plamOne Treo 650, Tungsten|T2, palm m505
« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 12, 2008, 18:18:52 »
Opcja none nie jest dostępna przy zakładaniu konta ot tak. Musisz (nie mając konta) wejść na appstore i "kupić" bezpłatną aplikację jakąś. Wtedy po wybraniu tworzenia nowego konta jest none. Sprawdzone ;)
Jeżeli masz niepotrzebną plastikową osłonę do Tungstena T|T/T|T2, proszę, skontaktuj się ze mną.