A co z programami do pobrania,muzyką czy fajnymi grami(czytałem o fajnych RPG-ach na Iphona).Jest wybór na polskim ITunes store?
Wypytuje się tak, bo jestem przed odnowieniem abonamentu i wymianą fonu. Zastanawiałem sie jeszcze nad HTC Hero,ale jednak będzie na 90% IPhone.Zalezy mi oprócz oczywiście dobrego działania jako telefon, na dobrym odtwarzaniu muzyki.Wazne są też nie ukrywam kwestie rozrywkowe,czyli mozliwość odtworzenia filmów(czy będą chodzic filmy w formacie MP4?). No i oczywiście fajne gierki.
Do nawigacji i innych powazniejszych prac mam Kaiserka.
Dzieki za odpowiedz w sprawie karty Mbanku. Mam niestety przykre doswiadczenia z transakcjami przez internet. 1,5 roku temu zrobiłem zakup w jednym ze sklepów inernetowych(znanym).Kupiłem program użytkowy oraz grę.Była to pierwsza i jedyna transakcja tą kartą(za dwa tygodnie okazało sie,że wyczyścili mi konto na 3000 PLn.Było by pewnie więcej,ale na szczęscie miałem taki limit i zauwazyłem to przed końcem miesiaca.
Włamali sie albo na mojego kompa(mam pełną ochronę Kaspersky-oczywiście legal),albo jakis przeciek był w tym sklepie,bo część pobrań z mojego konta pochodziło z zagranicy.
Dlatego dmucham na zimne.
Jeszcze raz dzięki i pewnie jeszcze Cię pomęczę jak juz kupie słuchawkę,bo wiadomo,że jesteś tu guru od IPhona.