0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
pojawia mi sie czasem taki komunikat podczas instalowania via cydia. Czy ktos mi powie co z tym zrobić?
Jesli chodzi o installera to wg mnie nie ma co sie nim bawic w 2.x - on to dopiero niestabilny. Repo myapple jest z tego co wiem tylko dla 1.x a nie dla 2.x
Cytat: kiler129 w Wrzesień 30, 2008, 21:58:34Jesli chodzi o installera to wg mnie nie ma co sie nim bawic w 2.x - on to dopiero niestabilny. Repo myapple jest z tego co wiem tylko dla 1.x a nie dla 2.x Dzięki za szybką odpowiedź. Mam w takim razie jeszcze jedno pytanie. Skoro nie z installera to skąd mogę wytrzasnąć jakiś program do obsługi gg?
Cytat: fender80s w Wrzesień 30, 2008, 23:33:06Cytat: kiler129 w Wrzesień 30, 2008, 21:58:34Jesli chodzi o installera to wg mnie nie ma co sie nim bawic w 2.x - on to dopiero niestabilny. Repo myapple jest z tego co wiem tylko dla 1.x a nie dla 2.x Dzięki za szybką odpowiedź. Mam w takim razie jeszcze jedno pytanie. Skoro nie z installera to skąd mogę wytrzasnąć jakiś program do obsługi gg? Palrigo - jest w AppStore