Wspominano także lekkie niedociągnięcia powiązane z nowym systemem notyfikacji.
Dla mnie jedyną wadą jest brak możliwości wywalenia wszystkich za jednym razem (można tylko pojedynczo według aplikacji usuwać). No ewentualnie to, że programiści nie mogą tworzyć widżetów (jak te od pogody czy akcji).
Nieprawidłowo działające powiadomienia Push (m. in. brak dźwięku).
Rzekome problemy z YouTubem.
Nie spotkałem się na moim iPodzie.
Bardzo dużo mówiono o problemach z dźwiękiem - trzeszczeniu chociażby!
Miałem ten problem w jednej z przedostatnich bet, ale potem naprawili. Pewny jesteś, że narzekali na to ludzie z GM?
Co z iCloud pod Windowsem? Czy iTunes już w tym momencie działa tak, jak obiecali że będzie działać, czy trzeba jeszcze poczekać na w pełni działający iCloud pod Windowsem?
iCloud dla Windy wymaga przede wszystkim Siódemki lub Visty (jak wspomniał slawrumia), Outlooka jeśli chcesz synchronizować pocztę (
można też przez IMAP), kontakty i kalendarz, notatek nie obsługuje (jeśli nie, to nie musisz mieć), IE lub Safari (do zakładek). Oprócz tego jeszcze możesz Photo Stream synchronizować z folderem (co ciekawe w OS X się tak nie da, trzeba mieć iPhoto albo Aperture), ale będą do niego tylko ściągane zdjęcia z serwera. Żeby je wrzucić do iCloud musisz je umieścić w osobnym folderze do uploadu (chociaż nie sprawdzałem co się stanie, jeśli ustawić oba na ten sam)
wie ktos jak synchronizowac z pc po wifi ?
Wchodzisz na stronę urządzenia w iTunes i na dole zaznaczasz "Synchronizuj z tym iPhonem/iPodem/iPadem przez Wi-Fi".