0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: vonski w Listopad 23, 2010, 10:56:17Sprawdzał już ktoś na iPadzie? Faktycznie popsuli przełącznik położenia ekranu i zrobili z niego "mute"?Tak, teraz ten przycisk obsługuje "mute", a blokadę ekranu masz na pasku wielozadaniowości.
Sprawdzał już ktoś na iPadzie? Faktycznie popsuli przełącznik położenia ekranu i zrobili z niego "mute"?
Eee... chyba nie jest to aż tak dokuczliwe... :-)
Mnie dużo bardziej wkurzyło, że Newsweek działa jakoś strasznie ospale na nowym systemie, a w końcu przestał mi całkiem działać, tzn. nie mogę pobrać żadnego numeru...
Mozecie mi napisac, jak dzialaja Wam iP 4 na iOS 4.2? Glownie chodzi mi o szybkosc i poprawnosc dzialania w stosunku do 4.1.Czytajac rozne opinie dotyczace nowej odslony iOS, zastanawiam sie nad zasadnoscia aktualizacji w przypadku posiadania iPhone-a, a nie iPada.
...jak nie używasz JB to wgraj i nam opowiesz...
Cytat: slawrumia w Listopad 24, 2010, 12:14:59...jak nie używasz JB to wgraj i nam opowiesz...Nie uzywam, ale cenie sobie stabilnosc i szybka prace, poza tym nie jestem w goracej wodzie kapany, wiec wole zaczekac na Wasze wrazenia
na ipadzie to wiadomo, przeskok wersji znacznie większyi wreszcie jest Game Center
Cytat: biblo w Listopad 23, 2010, 21:55:18Cytat: vonski w Listopad 23, 2010, 10:56:17Sprawdzał już ktoś na iPadzie? Faktycznie popsuli przełącznik położenia ekranu i zrobili z niego "mute"?Tak, teraz ten przycisk obsługuje "mute", a blokadę ekranu masz na pasku wielozadaniowości.Tak, to jest jak na razie dla mnie jedyna porazka iOS4.2 dla iPada, mam nadzieje, ze w Cydii pojawi sie jakas latka przywracajaca poprzednia funkcjonalnosc.
Sprawdz NoMute for iPad, podobno dziala.
wiecie może coś o jakiś newsach o untethered JB pod 3GS (nowy) ? Nie wiem czy sprawa nie będzie olana bo ma wyjść 4.3 ...