i-Slide Bluetooth Keyboard for iPhone 4/ 4S (QWERTY Keyboard)

• 4 Odpowiedzi
  • 2003 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Dżeju

i-Slide Bluetooth Keyboard for iPhone 4/ 4S (QWERTY Keyboard)
« dnia: Listopad 19, 2011, 10:44:15 »
Używał ktoś takiej klawiatury ? Lub też wie, gdzie można takową na własne oczy zobaczyć i dotknąć.

*

Offline slawrumia

• 3932
  • The Best Game UT3
    • filmiki
  • Sprzęt: Galaxy s4 96GB
Odp: i-Slide Bluetooth Keyboard for iPhone 4/ 4S (QWERTY Keyboard)
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 19, 2011, 12:06:26 »
ja mam cos takiego dziala bez problemu, ale jakosciowo chinszczyzna
Mda II --> Mda Pro --> Toshiba G910 --> HTC Diamond --> SE Xperia X1 --> Asus P565 --> OmniaHD i8910 24GB --> IPhone 3G  --> Nokia N810 --> i780 --> Galaxy s --> IPhone 4 32GB --> Galaxy Note 80GB exFAT -- Galaxy s4 96GB

*

Dżeju

« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 22, 2011, 17:22:28 »
Dzięki za info, taką właśnie gdzieś w sieci widziałem ale zainteresowała mnie ta z mojego zdjęcia, bo wygląda na to, że jest ona ładnie spasowana z iPhonem. To wnioskuję ze zdjęcia, a jak jest w rzeczywistości  :mysli:  Koszt takiej klawiatury, to ok. 62 Euro i nie jestem przekonany do końca, czy ją brać czy nie. No i jak w jej przypadku jest z naszymi ogonkami  :mysli:

*

Offline Konrad Radwan

• 2583
  • LIONEL HUTZ!
  • Sprzęt: Sony Xperia Z3, Sony Smartwatch 3
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 22, 2011, 17:30:10 »
Dżeju, poszukaj jeszcze trochę, takich klawiatur "spasowanych" z iPhonem jest naprawdę sporo. Może znajdziesz coś, co do czego już od początku nie będziesz miał wątpliwości.
Klawiatura taka mocno pogrubia urządzenie - działa na BT gdzie istnieje wymóg własnego zasilania. W większości te klawiatury mają wbudowane akumulatory.
Ta wybrana przez Ciebie w praktyce wygląda tak:

*

Dżeju

« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 22, 2011, 17:42:57 »
Super zdjęcie Konrad - dzięki. Teraz widać co i jak. Tak jak radzisz, jeszcze poszperam, a jak już jakąś zakupię, to zareklamuję tutaj. Ale czy pozytywnie, to zobaczymy  :wink: