Iphone 2g soft 2.1 SwapTunes poważny problem

• 3 Odpowiedzi
  • 1276 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Iphone 2g soft 2.1 SwapTunes poważny problem
« dnia: Październik 20, 2008, 22:12:37 »
Wgrałem sobie na Iphone 3 g Swap tunes.Włączyłom było coś tam swiping your library.Połączyyłem z innym komputerem zsynchronizowałem jako nowego iphone.Odłączyłem włąćzam muzyke i nic.Ide do swojego kompa , chcę zsynchronizować ,ale tylko pisze ze inne zajmuje 5gb czyli tam hest muzyka JKA JĄ PRZYWRÓCIĆ!!!! PROSZĘ POMÓZCIE!!!
Włączałem 2drugi raz swptunes ale niec nadal niem , reinstalowałem też niec , może musz coś ręcznie usunąć.BŁGAM WAS WIEM ZE SIE NA TYM ZNACIE A JA JUTRO WYJEŻDZAM.

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
Odp: Iphone 2g soft 2.1 SwapTunes poważny problem
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 20, 2008, 22:48:35 »
Napisz jeszcze raz PO POLSKU to samo.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

« Odpowiedź #2 dnia: Październik 21, 2008, 13:40:20 »
Mam Iphone 3g soft 2.1 Wgrałem sobie swaptunes z cydii.Włączyłem , podłączyłem do innego kompa zsynchronizowałem jako nowego iphone.Potem wlączyłem jeszcze raz swaptunes bo  chciałem odzyskać sowją muzyke ale nic.Odinstalowałem swaptunes niepomogła więc zainstalowałem zpowrotem.Gdy podłącze Iphone 3g do komputera to pisze w innych 5gb a w muzyki niema wcale.Czy jest z tej sytuacji jakies wyjscie bez restore?Chę spowrotem moją muzyke

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 21, 2008, 15:59:05 »
Jak odinstalowales swaptunes to pozostaje Ci poszukanie przez WinSCP plikow z reki i skasowanie bazy calej, oraz synchronizacja na nowo. Pewnie da sie jakos przywrocic, ale ja nie mam pojecia ktory plik trzeba by przywrocic, bo nie uzywam tego.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.