Sama klawiatura ekranowa nie jest zbyt wygodna.
To tylko wrazenie, dopuki nie dostalem iP do rak, tez mi sie wydawalo, ze to masakra bo jedyne porownanie to byla klawiatura na PPC, ale porownywac sie nie da, jest wygodna i latwo sie na niej pisze...
niesamowicie latwo

i precyzyjnie - malo pomylek - a tym bardziej jest to mila niespodzianka, ze mialem iPhone'a od 2 minut w reku
a juz bezproblemowo mi sie na nim pisalo i nie tylko - cala obsluga urzadzenia byla tak intuicyjna, ze nie musialem niczego szukac. Ten interfejs jest naprawde przyjazny uzytkownikowi.

o wiele szybciej rowniez niz na Kaiserze bylem w stanie wklepac recznie dowolny numer i zadzwonic - wiec jesli ktos wykonuje wiele telefonow dziennie, z ktorych wiekszosc
wstukuje recznie, to iPhone wg mnie bedzie lepszym wyborem.
Napisane: Kwiecień 06, 2008, 11:03:02
Jakichkolwiek informacji o VS2005 już raczej nie znajdziesz na stronach M$. Są zajęci promocją VS 2008. Licencji nie czytałem, ale na 99% nie można na tamtej becie pisać komercyjnego oprogramowania. Co do prędkości... Sad but true
Ciekaw jestem czy to ma szansę się kiedyś zmienić. Sam bym chętnie chociaż się nim pobawił, bo sprzęt jest ciekawy. Ale mimo wszystko nie zamieniłbym Kaisera. Sama klawiatura ekranowa nie jest zbyt wygodna.
a mnie jednak zainteresowala ta beta VS 2005 pro na tyle, ze sprobuje ja znalezc i pobrac. mam zainstalowane VS 2008 Express, ale chcialbym cos popisac dla WM,
a pisanie komercyjnych programow mnie nie interesuje. jezeli nie ma ograniczenia czasowego i dziala stabilnie to czemu nie.

szkoda, ze M$ nie zrobil nowych wersji MS eMbedded Visual Tools - byly to okrojone srodowiska Visual Basic 3.0 i Visual C++ dla urzadzen mobilnych.
mozna to wciaz pobrac, "troche" sa przestarzale sa, bo z 2000 roku...