0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
wierz mi ze katalogowanie po tagach jest bardzo wygodne, kiedys bylem DJ, wiec katalogowanie muzy mam we krwi, i dopiero po zakupie maczka i uzywania itunes zauwazylem ze zajmuje teraz mniej czasu...itunesem sie trzeba pobawic , a synchro wszystkiego z iphonem jest banalne
Oj zgadzam się I do tego ten multi-touch... Jedyne co mi przeszkadza w iPhone/iPod Touch to konieczność zgrywania plików przez iTunes i brak możliwości skopiowania/backupu plików (muzyki, zdjęć, filmów). To mnie okropnie irytuje... Chciałbym przejść na 1.1.4 JB, ale boję się, że coś nie wyjdzie i cała robota z wgrywaniem, wrzucaniem okładek i w ogóle pójdzie na marne
Nie chodzi mi o problem z wgrywaniem. Chodzi mi o to, że jak już mam wgraną muzę, ustawione okładki i w ogóle wszystko (na dysku tak nie mam..) to nie mam możliwości zrzucenia tego na dysk (backupu) i dlatego boję się robić 1.1.4 JB bo jak coś pójdzie nie tak to będzie konieczny restore i wszystko stracę. Podobną, a nawet gorszą sytuację mam ze zdjęciami, ponieważ mam na iPodzie 2 zdjęcia i to są jedyne kopie, a teraz nie mam jak ich zgrać na kompa
Wgrywać na iPoda to ja umiem, ale zgrywać nie Na MyApple nie byli w stanie mi pomóc. Z góry dzięki za pomoc
To jak OleYek? Dasz mi instrukcje?
ok Ten program do którego podałeś wcześniej link ładnie backupuje wszystko, ale wątpię żeby odtworzona kopia z 1.1.2 działała na 1.1.4
Poczekam do jutra i może jutro zrobię update Ale sam nie wiem, bo podobno 1.1.4 JB na iPodzie jest niestabilne