Autor Wątek: neoTouch znany jako F1 (s200)  (Przeczytany 20984 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline cyther

  • Clubowicz
  • ***
  • Wiadomości: 403
  • W oczekiwaniu na nowe cudo z Jolla Mobile
  • Sprzęt: HTC Touch Pro/ Nokia n900/ Nokia n9/ LG 4X HD
  • VIP Level: 60
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #30 : Październik 17, 2009, 02:55:26 »
X2? Przecież to X1 w nowej obudowie  z dołożonymi megapixelami... Chyba że masz na myśli X3, ale to znów będzie z Androidem.


No zmian bedzie troche wiecej niz megapiksele. Za to dla fanow klawiatur sprzetowych nie ma nic lepszego.


Według mnie HTC trochę przespało temat jeśli chodzi o sprzęt ze sprzętową qwerty. Ja osobiście czekam na godnego następcę Raphaela(takiego ze Snapdragonem, hostem i TV-outem), bo według mnie TP2 na to miano jednak nie zasługuje. Dla mnie to taki trochę "chłyt marketindowy" :) .
Na razie mamy do do wyboru dwa Samsungi(Omnia Pro i wynalazek sygnowany przez Armianiego) oraz w niedalekiej przyszłości Toshibę K01.

TAEL ROM v5.23683 [30AUG10]
Radio 1.14.25.35

PDAclub.pl

Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #30 : Październik 17, 2009, 02:55:26 »
R E K L A M A:


Offline vonski

  • a.k.a. borubar
  • Global Moderator
  • *****
  • Wiadomości: 7226
  • Free bootloaders!
  • Sprzęt: OnePlus X, Galaxy S6, Xperia Z3 Tablet
  • VIP Level: 212
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #31 : Październik 17, 2009, 12:49:01 »
X2? Przecież to X1 w nowej obudowie  z dołożonymi megapixelami... Chyba że masz na myśli X3, ale to znów będzie z Androidem.


No zmian bedzie troche wiecej niz megapiksele. Za to dla fanow klawiatur sprzetowych nie ma nic lepszego.


Chociażby OmniaPro. Przynajmniej ma normalny procesor.

Według mnie HTC trochę przespało temat jeśli chodzi o sprzęt ze sprzętową qwerty. Ja osobiście czekam na godnego następcę Raphaela(takiego ze Snapdragonem, hostem i TV-outem), bo według mnie TP2 na to miano jednak nie zasługuje. Dla mnie to taki trochę "chłyt marketindowy" :) .
Na razie mamy do do wyboru dwa Samsungi(Omnia Pro i wynalazek sygnowany przez Armianiego) oraz w niedalekiej przyszłości Toshibę K01.


Niedalekiej powiadasz... Tego to ja bym nie był pewien. A co do HTC to myślę, że jeszcze w tym roku zaczną się wycieki wersji Leo z klawiaturą... A wyjdzie pewnie w połowie przyszłego roku (w końcu TP2 musi na siebie zarobić ;) )


Offline cyther

  • Clubowicz
  • ***
  • Wiadomości: 403
  • W oczekiwaniu na nowe cudo z Jolla Mobile
  • Sprzęt: HTC Touch Pro/ Nokia n900/ Nokia n9/ LG 4X HD
  • VIP Level: 60
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #32 : Październik 17, 2009, 14:53:26 »

Niedalekiej powiadasz... Tego to ja bym nie był pewien.


Z tego co czytałem, to mają go oficjalnie zaprezentować jeszcze w tym roku, ale znając życie może się to przesunąć w czasie, więc poprawiam tą niedaleką na bliżej nieokreśloną. :)

A wracając do tematu Acera(to samo tyczy się HTC Leo), zastanawia mnie po kiego grzyba producenci wrzucają takie cuda na kiju(procek, ram, ekran) do sprzętu  skoro tak na prawdę człowiek tego nie wykorzysta. Odnoszę wrażenie, że to wszystko ma służyć tylko i wyłącznie do wyświetlania coraz to kolorowszych i bardziej wypasionych interfejsów, a nie do pracy. Dla mnie wsadzanie do urządzenia procka 1GHz, dużej ilości ramu i wielkiego ekranu bez możliwości użycia tv-out, hosta usb, czy też kamery do wideorozmowy mija się z celem. Coś mi się zdaję, że długo przyjdzie mi czekać na sprzęt klasy MWg Flame, na którego tak na marginesie zbieram już kasiorę :D, no chyba że producenci sprzętu mnie czymś zaskoczą, ale patrząc po tym co się obecnie dzieje, raczej  nie ma na to co liczyć...

TAEL ROM v5.23683 [30AUG10]
Radio 1.14.25.35

Offline vonski

  • a.k.a. borubar
  • Global Moderator
  • *****
  • Wiadomości: 7226
  • Free bootloaders!
  • Sprzęt: OnePlus X, Galaxy S6, Xperia Z3 Tablet
  • VIP Level: 212
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #33 : Październik 17, 2009, 20:11:22 »
Dlaczego dużo RAMu i 1GHz? A już Ci mówię dlaczego: dopiero na takim sprzęcie WM działa naprawdę szybko. Tak, jak byś tego oczekiwał od nowoczesnego telefonu / PDA. Wszystko otwiera się natychmiastowo, nic nie muli, nie zwalnia, nie oglądasz ikonki ładowania. Po prawie 2 miesiącach używania TG01 nie potrafię już pracować z Touch HD, żeby po 3 minutach nie rzucać mięsem. Dla mnie Snapdragon to idealny procesor dla PDA. Inie mam tu na myśli wodotrysków graficznych (takich, jak zapowiadają w Leo) ale wygodną, szybką i efektywną pracę.


Offline xaltuton

  • Clubowicz
  • ***
  • Wiadomości: 396
    • http://www.xaltuton.com
  • Sprzęt: F-S N560, Asus P535, Samsung  I8000, Sony Xperia Z
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #34 : Październik 17, 2009, 22:39:42 »
Dlaczego dużo RAMu i 1GHz? A już Ci mówię dlaczego: dopiero na takim sprzęcie WM działa naprawdę szybko. Tak, jak byś tego oczekiwał od nowoczesnego telefonu / PDA. Wszystko otwiera się natychmiastowo, nic nie muli, nie zwalnia, nie oglądasz ikonki ładowania. Po prawie 2 miesiącach używania TG01 nie potrafię już pracować z Touch HD, żeby po 3 minutach nie rzucać mięsem. Dla mnie Snapdragon to idealny procesor dla PDA. Inie mam tu na myśli wodotrysków graficznych (takich, jak zapowiadają w Leo) ale wygodną, szybką i efektywną pracę.


1GHz procesor, zeby aplikacje pod wm zaczaly szybko smigac. 2GB ramu, zeby vista zaczela sensownie sie ruszac.
Firma i kierunek rozwoju jest tozsamy.
Przyklad iphona pokazuje, ze da sie bardzo szybko bez wchodzenia na gigaherce. Ale wm i badziewnie napisane pod niego programy niestety - jak na poletku pc - wymagaja _sprzetu_. Buisness panie, buisness

Gdzie wszyscy myślą tak samo, nikt nie myśli zbyt wiele.

Offline vonski

  • a.k.a. borubar
  • Global Moderator
  • *****
  • Wiadomości: 7226
  • Free bootloaders!
  • Sprzęt: OnePlus X, Galaxy S6, Xperia Z3 Tablet
  • VIP Level: 212
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #35 : Październik 18, 2009, 12:20:09 »
Nie twierdzę wcale, że WM jest doskonały. Ale ja osobiście lubię go i wolę od np. iPhone OS. Dlatego dla mnie procesor 1GHz ma sens, bo mój ulubiony system zaczął w końcu płynnie działać. Teraz czekam na sprzęt pokroju TG01/ HD2 z klawiaturą qwerty i będę miał może w końcu idealny sprzęt.


Offline xaltuton

  • Clubowicz
  • ***
  • Wiadomości: 396
    • http://www.xaltuton.com
  • Sprzęt: F-S N560, Asus P535, Samsung  I8000, Sony Xperia Z
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #36 : Październik 18, 2009, 16:02:47 »
Nie twierdzę wcale, że WM jest doskonały. Ale ja osobiście lubię go i wolę od np. iPhone OS. Dlatego dla mnie procesor 1GHz ma sens, bo mój ulubiony system zaczął w końcu płynnie działać. Teraz czekam na sprzęt pokroju TG01/ HD2 z klawiaturą qwerty i będę miał może w końcu idealny sprzęt.


Idealnego Ci nie zrobia, bo wtedy nie mieliby co poprawiac i nikt by nie kupil nastepnego. Zawsze bdzie brakowalo a to hosta usb, a to klawiatury sprzetowej, a to cos innego bedzie marne. Zaraz zaczna sie pojawiac pda z juz oficjalnie zatwierdzonym 802.11n, wiec
zawsze mozna bedzie cos dodac/poprawic.  Ten wyscig nie ma konca.

Gdzie wszyscy myślą tak samo, nikt nie myśli zbyt wiele.

Offline zygzag

  • Clubowicz
  • ****
  • Wiadomości: 808
  • Sprzęt: HTC Polaris>OMNIA II i8000>Wave II S8530>SGS II
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #37 : Październik 18, 2009, 21:05:37 »
Za nowościami NIGDY nie nadążymy, chyba, że mamy na to osobny fundusz powierniczy  :wink: W sumie chodzi o to aby nie kupowac sprzętu, którego możliwości nie jesteśmy w stanie wykorzystać. Po co kupowac rower za 10 kzeta do jazdy z rodziną po parku skoro mozna mieć za tę kwotę rowery dla całej rodziny i to nie byle jakie.


Offline xaltuton

  • Clubowicz
  • ***
  • Wiadomości: 396
    • http://www.xaltuton.com
  • Sprzęt: F-S N560, Asus P535, Samsung  I8000, Sony Xperia Z
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #38 : Listopad 20, 2009, 13:26:09 »
Odswieze watek. Moze ktos stal sie juz szczesliwym posiadaczem neoTouch-a?
Tak sobie obejrzalem zdjecia zrobione za jego pomoca na http://mobile.mail.ru/reviews/acer/Acer_S200-rev.html
i szczerze powiem, ze jestem pod wrazeniem - zwlaszcza tych zrobionych pod chmurka. Tu nawet ciezko
porownywac do zdjec z HD2....

Gdzie wszyscy myślą tak samo, nikt nie myśli zbyt wiele.

Offline bikekowal

  • Clubowicz
  • ******
  • Wiadomości: 13104
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #39 : Grudzień 17, 2009, 18:40:36 »
ja juz jstem posiadaczem, niestety nie szczęśliwym. Dostałem urządzenie które za żadne skarby nie mogę zmusić do łączenia się z moim PC.

Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

Offline xaltuton

  • Clubowicz
  • ***
  • Wiadomości: 396
    • http://www.xaltuton.com
  • Sprzęt: F-S N560, Asus P535, Samsung  I8000, Sony Xperia Z
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #40 : Grudzień 17, 2009, 20:48:01 »
ja juz jstem posiadaczem, niestety nie szczęśliwym. Dostałem urządzenie które za żadne skarby nie mogę zmusić do łączenia się z moim PC.


To duperela do rozwiazania :-)
A jak pierwsze wrazenia?

Gdzie wszyscy myślą tak samo, nikt nie myśli zbyt wiele.

Offline BliSki

  • Clubowicz
  • *****
  • Wiadomości: 1059
  • Sprzęt: M700
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #41 : Grudzień 17, 2009, 23:08:18 »
Dostałem urządzenie które za żadne skarby nie mogę zmusić do łączenia się z moim PC.

A co się dokładnie dzieje?

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Znajdziesz mnie także na: http://forum-laptopy.info.pl/
Sygnatura zatwierdzona przez administrację.

Offline tadeuszg

  • Newbie
  • Wiadomości: 30
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #42 : Grudzień 26, 2009, 22:46:40 »
No wiec ja także zostałem posiadaczem acer  s200.
1.Na tyle co jest dobry na tyle zły nie najlepszy tył obudowy aparat
2.Ale jest zaje.... szybki Procesor filmy nawet hd soft ładny przód
3.dobrze działa youtube Skeyfire o wiele szybszy internet w testach spedtest.pl przez wi-fi porównując do omni2
4.No i standardowo chodzą Władcy Much na milanos w każdej przeglądarce
Jak się chcecie czegoś dowiedzieć to pisać i pytać właśnienie jestem już po kilku romach i paru testach


Offline xaltuton

  • Clubowicz
  • ***
  • Wiadomości: 396
    • http://www.xaltuton.com
  • Sprzęt: F-S N560, Asus P535, Samsung  I8000, Sony Xperia Z
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #43 : Grudzień 26, 2009, 23:30:07 »
No wiec ja także zostałem posiadaczem acer  s200.
1.Na tyle co jest dobry na tyle zły nie najlepszy tył obudowy aparat
2.Ale jest zaje.... szybki Procesor filmy nawet hd soft ładny przód
3.dobrze działa youtube Skeyfire o wiele szybszy internet w testach spedtest.pl przez wi-fi porównując do omni2
4.No i standardowo chodzą Władcy Much na milanos w każdej przeglądarce
Jak się chcecie czegoś dowiedzieć to pisać i pytać właśnienie jestem już po kilku romach i paru testach


1. Jakosc glosu w sluchawce i w ogole glosnika.
2. GPS w praktyce.
3. Bateria.

Gdzie wszyscy myślą tak samo, nikt nie myśli zbyt wiele.

Offline tadeuszg

  • Newbie
  • Wiadomości: 30
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #44 : Grudzień 27, 2009, 10:09:18 »
N tak wież głos z w słuchawce ciężka sprawa bo używam wi-fi i play internet na kartę a głośnik cichszy niż w omni2 głośniejszy od asus p565 .  GPS w budynku ciężko łapie sygnał ale na zewnacz z A-Gps to okolo 30sek o wiele lepiej niż omni 2. bateria to tak jak w testach na stronach w necie zmiana romu internet filmy ustawienia 4-5h Dziś sprawdzę skype i czas życia baterii przy oglądaniu filmów.Wczoraj sprawdziłem coreplayer 1.3.6 ma wydajność lepsza do wersji poprzedniej z 260%  na 290% dla danego filmu  no i jest polski
PS.Zrobiłem mały test baterii wiec:
1. 1 dzień w stanie czuwania
2. 10 minut internet przez wi-fi
3. 10-15 konfiguracja -zabawa menu
4. 2h30min film divix na coreplayer
Po czym wstrzymał odtwarzanie i przeszedł w stan czuwania z sygnalizując czerwona migającą diodą

« Ostatnia zmiana: Grudzień 27, 2009, 21:59:13 wysłana przez tadeuszg »

Offline bikekowal

  • Clubowicz
  • ******
  • Wiadomości: 13104
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #45 : Grudzień 27, 2009, 22:57:49 »
Dostałem urządzenie które za żadne skarby nie mogę zmusić do łączenia się z moim PC.

A co się dokładnie dzieje?


sorki, nie zaglądałem tutaj. Tego sprzętu nie da się za Chiny połączyć z obsługa sieci. Po wyłączeniu daje rade go połączyć po standardowym protokole. Niestety nie jest to wtedy demon szybkości.
Napisane: Grudzień 27, 2009, 22:55:29
Cytuj
1. 1 dzień w stanie czuwania
2. 10 minut internet przez wi-fi
3. 10-15 konfiguracja -zabawa menu
4. 2h30min film divix na coreplayer


z tym się zgadzam, ale na litość Boską użyj człowieku sprawdzania pisowni. I najlepiej normalnego słownika, o interpunkcji nie wspominając...

Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

Offline tadeuszg

  • Newbie
  • Wiadomości: 30
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #46 : Grudzień 27, 2009, 23:32:16 »
To nie jest dyktando kolego .Nie sprawdzaj błędów poczytaj instrukcje.U mnie na  wielu  nowych romach tez sie nie łączył jak poprosisz to ci powiem co trza zrobić

« Ostatnia zmiana: Grudzień 27, 2009, 23:37:59 wysłana przez tadeuszg »

Offline bikekowal

  • Clubowicz
  • ******
  • Wiadomości: 13104
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #47 : Grudzień 28, 2009, 10:59:56 »
To nie jest dyktando kolego .


zapoznaj się z netykietą...

Cytuj
Nie sprawdzaj błędów poczytaj instrukcje. U mnie na  wielu  nowych romach tez sie nie łączył jak poprosisz to ci powiem co trza zrobić


Nowych ROMach - znaczy oryginalnych? Pod W7 x64?

Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

Offline tadeuszg

  • Newbie
  • Wiadomości: 30
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #48 : Grudzień 28, 2009, 18:52:37 »
Mówiąc Romach mam na myśli Rom pod acera s200 nie Windows 7 PC. Lecz problem jest i na dziś to ciężka sprawa.U mnie rozłącza się notorycznie jeden sposób to Start-Setting-Connecttions-Usb to PC-odznaczamy Enable advanced network functionality


Offline bikekowal

  • Clubowicz
  • ******
  • Wiadomości: 13104
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #49 : Grudzień 28, 2009, 21:40:22 »
Cytuj
notorycznie jeden sposób to Start-Setting-Connecttions-Usb to PC-odznaczamy Enable advanced network functionality

a ja napisałem:
Cytuj
Tego sprzętu nie da się za Chiny połączyć z obsługa sieci.


...co stanowi dokładnie to samo...

Niemniej jednak można połączyć go poprzez AS z obsługą sieci ale nie z systemem 64bitowym. W7 x64 nie znajduje sterownika. W sieci się naszukałem z miernym efektem.


Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

Offline tadeuszg

  • Newbie
  • Wiadomości: 30
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #50 : Grudzień 28, 2009, 21:51:19 »
Na Windows xp poleczenie tez trwa krótko ale się łączy.Koledzy i xda forum odradzają w tym sprzęcie  stawianie Romów przez vista czy Windows 7 gdyż są problemy z przerwami połączenia  podczas wgrywania. Morze powruć do xp będzie łatwiej a z siecią można sie Łęczyc na dwa inne sposoby
1.Gsm
2. wi-fi
 netykieta. pisownia. sprawdzanie pisowni nie boli, czytanie Twoich wypowiedzi niestety tak. bikekowal
 netykieta, obrażanie klubowiczów, arogancja. bikekowal


Offline bikekowal

  • Clubowicz
  • ******
  • Wiadomości: 13104
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #51 : Grudzień 28, 2009, 23:33:03 »
Na Windows xp poleczenie tez trwa krótko ale się łączy.Koledzy i xda forum odradzają w tym sprzęcie  stawianie Romów przez vista czy Windows 7 gdyż są problemy z przerwami połączenia  podczas wgrywania. Morze powruć do xp będzie łatwiej a z siecią można sie Łęczyc na dwa inne sposoby
1.Gsm
2. wi-fi


kto pisze o stawianiu ROMów? kto mówi o tym że połączenie trwa krótko? Jaki powrót do XP? Wiesz po co ktoś kiedyś wymyślił system 64bitowy i procesory 64bitowe?
Zastanawiam się, czy to w jaki sposób piszesz to tylko brak umiejętności pisania czy po prostu nie rozumiesz tematu o którym mówisz.

Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

Offline tadeuszg

  • Newbie
  • Wiadomości: 30
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #52 : Grudzień 29, 2009, 17:55:01 »
Mistrzu szacunek ale jak jesteś taki mądry to trza było przewidzieć i nie kupować telefonu który ma problemy z łączeniem się przez activesynk .Na xda forum mowa o tym była już dwa miechy temu.
PS. Szukaj czytaj to nie boli
 netykieta, obrażanie klubowiczów, arogancja. bikekowal

« Ostatnia zmiana: Grudzień 29, 2009, 17:58:25 wysłana przez tadeuszg »

Offline bikekowal

  • Clubowicz
  • ******
  • Wiadomości: 13104
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #53 : Grudzień 29, 2009, 20:06:48 »
Mistrzu szacunek ale jak jesteś taki mądry to trza było przewidzieć i nie kupować telefonu który ma problemy z łączeniem się przez activesynk .Na xda forum mowa o tym była już dwa miechy temu.
PS. Szukaj czytaj to nie boli


Nie będę komentował Twojego zachowania, ani PW który do mnie wysłałeś. Gdybym musiał płacić za te urządzenia to bym się może przejął, ale na Twoje nieszczęście to Ty spłukałeś się z kasy i jesteś niezadowolony na cały świat. Szkoda, bo niczego Cię to nie nauczy. :-?

Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

Offline AcerF1

  • Newbie
  • Wiadomości: 9
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #54 : Styczeń 09, 2010, 08:42:24 »
Witam mam ten sam problem gdyż posiadam nowego kompa z 64 bitowym prockiem  i jak to ktoś wyżej określił za Chiny nie idzie go połączyć . Oczywiście na starym kompie nie jest lepiej, połączenie krótkie często je zrywa. Na starym komputerze udało mi się problem rozwiązać według instrukcji kolegi perę  postów wyżej. Jakieś pomysły może macie co do procków 64 bitowych.
Znalazłem coś takiego   Driver.Win64.rar
Napisane: Grudzień 30, 2009, 07:35:30
Podczas zmiany Romu zgasło światło.Telefon teraz nie włącza się i nie reaguje na Hard Reset . Active Synk go nie widzi wiec nie da się zacząć procedury od nowa. Jakieś sugestie koledzy może co do wgrywania z karty.


Offline BliSki

  • Clubowicz
  • *****
  • Wiadomości: 1059
  • Sprzęt: M700
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #55 : Styczeń 09, 2010, 13:35:34 »
Jakieś sugestie koledzy może co do wgrywania z karty.

W zasadzie nic poza tym co jest w FAQ o wgrywaniu ROMu.
Pytanie mam inne, czy już próbowałeś wgrywać z karty czy jeszcze nie? Masz sprawny bootloader?

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Znajdziesz mnie także na: http://forum-laptopy.info.pl/
Sygnatura zatwierdzona przez administrację.

Offline AcerF1

  • Newbie
  • Wiadomości: 9
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #56 : Styczeń 09, 2010, 14:23:34 »
Zmieniałem już rom z 10 razy sam nie wiem po co . Butlonder działa odpala się i stop mruga czerwona dioda. Jakieś pomysły


Offline AcerF1

  • Newbie
  • Wiadomości: 9
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #57 : Styczeń 10, 2010, 11:45:50 »
Witam no i Acer ożył ale żeby było szybciej niż w serwisie kpiłem drugiego na exspanse, bez watu niecałe 360 euro  z przesyłko zbootowałem potem podłączyłem starego i poszło. Teraz mogę go odsprzedać po cenie

« Ostatnia zmiana: Styczeń 14, 2010, 18:26:39 wysłana przez AcerF1 »

Offline Gothic

  • Clubowicz
  • ***
  • Wiadomości: 381
  • iPAQ h5550, iPAQ 214, Acer Liquid
  • Sprzęt: Acer Liquid A1
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #58 : Styczeń 24, 2010, 20:03:26 »
Następnym razem radzę używać shackowanego RUU


Offline ArturBonoVox

  • Newbie
  • Wiadomości: 4
Odp: neoTouch znany jako F1 (s200)
« Odpowiedź #59 : Styczeń 26, 2010, 02:25:34 »
Witam,

Na dniach odbieram To Cacko.

Mam pytanie.

Co warto zainstalowac na nim?

Czego nie ruszac i przed czym sie wystrzegac?

Jakie program antyvirusowy polecacie pod niego?

Pozdrawiam.