Różne > Kluby
Warszawa - kiedy następne?
zolty4:
Tak, ta Pizza Hut była okropna, ale z dotychczasowych spotkań właśnie najbardziej mi się podobało właśnie to w Remoncie, nikt nam tak naprawdę nie przeszkadzał. Drugie takie fajne w/g mnie to było to w Coali na osi ul.Świętokrzyskiej, ale ten lokal jest chyba jednak trochę za mały.Dostosuję sie oczywiście do tego co uchwali większość. Grzegorz
Adamerso:
w pizzy prądu nie było i nie mogłem się ibookiem pobawić
Ale z drugiej strony można wziąć pepsi wielką dolewkę :))
kwieto:
--- Cytat: Adamerso ---w pizzy prądu nie było i nie mogłem się ibookiem pobawić
Nie martw sie, dysponuje obecnie macBookiem, temu bateria starcza na 5h :") No i ma CoreDuo na pokladzie, wiec jest "deczko" szybszy.
18.11 jest ok, pozniej tez raczej moze byc.
--- Koniec cytatu ---
khak:
i ja bym sie pisal, choc jestem z lublina... : )
jakubd:
Jak takoż popieram 18 listopada, bo jestem na miejscu. Coala była o tyle dobra, że spokojna i nie trudno do niej trafić - niestety jest też dość droga. Ale mam do niej blisko, więc mogę przynieść i zorganizować takie rzeczy, jak access point z internetem (przez edge i bez limitu, więc to ma sens; na miejscu nie było ostatnio żadnego wifi), parę róznych ciekawych innych zabawek (Sony Librie - muszę się zebrać i napisać test dla Jakuba; Plantronics 590 i inne takie).
A w ogóle to może by pomyśleć nad jakimiś mikro wykładami o jakiś fajnych wynalazkach związanych z PDA?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej