PDAclub.pl

Nawigacja GPS => AutoMapa => Wątek zaczęty przez: xxicemanxx w Grudzień 09, 2010, 23:05:09

Tytuł: Prośba o pomoc
Wiadomość wysłana przez: xxicemanxx w Grudzień 09, 2010, 23:05:09
Witam wszystkich
Koledzy mam taki problem wyskakuje mi błąd " nie można przyciągnąć pozycji gps do siatki drug" i AM sie wtedy tak jakby gubi
sprzęt to mio p360    AM wersja 6,6,1   [1220]      mapa europa 1009
z gury dziękuje za pomoc
Tytuł: Odp: Prośba o pomoc
Wiadomość wysłana przez: yossarian-67 w Grudzień 09, 2010, 23:23:50
Witam wszystkich
Koledzy mam taki problem wyskakuje mi błąd " nie można przyciągnąć pozycji gps do siatki drug" i AM sie wtedy tak jakby gubi
sprzęt to mio p360    AM wersja 6,6,1   [1220]      mapa europa 1009
z gury dziękuje za pomoc

Jak za dużo "drug'ów" to się jakby gubi...
Tytuł: Odp: Prośba o pomoc
Wiadomość wysłana przez: jrk999 w Grudzień 10, 2010, 00:29:31
Zainstaluj 6.6.2 i sprawdź czy problem nadal występuje.
I nie pisz więcej o gurach
Tytuł: Odp: Prośba o pomoc
Wiadomość wysłana przez: ochkarol w Grudzień 10, 2010, 08:50:37
(http://www.imagic.pl/files/3671/ROZNE/PdaClub_Ortografia.png)
Tytuł: Odp: Prośba o pomoc
Wiadomość wysłana przez: xxicemanxx w Grudzień 10, 2010, 21:57:45
witam kolegów
Tak pierwszy post i z błędami - wybaczcie mi-
kolejne moje pytanie czemu ta mapa chodzi tak wolno (wpisuje nazwę miasta -czekam nazwę ulicy -czekam. i to liczenie trasy całość zajmuje ok 5 minut ) Natomiast AM 6.1.0  (876) działa jak burza. Ewentualnie co byście polecili jaką wersje do moi p360
Tytuł: Odp: Prośba o pomoc
Wiadomość wysłana przez: ochkarol w Grudzień 11, 2010, 00:10:13
... kolejne moje pytanie czemu ta mapa chodzi tak wolno

Może system plików jest pofragmentowany (zrób backup danych i format karty lub pamięci) albo mało RAMu..
Ewentualnie co byście polecili jaką wersje do moi p360

Oryginalną...
Tytuł: Odp: Prośba o pomoc
Wiadomość wysłana przez: xxicemanxx w Grudzień 12, 2010, 12:11:33
Dziękuje koledze  ochkarol  za odpowiedz
kolejne pytanie jest takie. jak zrobić format pamięci (z karta dam sobie rade ale z pamięcią urządzenia to już gorzej a szukaj ka nie wiele mi pomogła lub źle szukałem) A może da sie wgrać wina odnowa? Lub przywrócić do stanu takiego jak fabryczny?
Tytuł: Odp: Prośba o pomoc
Wiadomość wysłana przez: Dolek w Grudzień 12, 2010, 13:04:43
Szukaj pod hasłem hard reset i przywrócisz urządzenie do stanu początkowego.
Tytuł: Odp: Prośba o pomoc
Wiadomość wysłana przez: xxicemanxx w Grudzień 26, 2010, 14:39:27
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi.
Format karty i hard reset pomógł.
Wielkie dzięki wszystkim.