Zapisywanie trasy

• 5 Odpowiedzi
  • 1629 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline hmm

• **
  • 181
Zapisywanie trasy
« dnia: Czerwiec 09, 2007, 08:53:18 »
Jestem tu nowy więc pytanie może wydać się banalne , ale czy w Igo jest możliwośc zapisania wcześniej ustalonej trasy w celu jej póćniejszego odtworzenia tak jak np w TT czy AM ?

*

Offline Cavallino

• 664
  • Sprzęt: Eten G500+
Odp: Zapisywanie trasy
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 09, 2007, 18:54:02 »
Jestem tu nowy więc pytanie może wydać się banalne , ale czy w Igo jest możliwośc zapisania wcześniej ustalonej trasy w celu jej póćniejszego odtworzenia tak jak np w TT czy AM ?

W programie nie ma.Ale możesz ręcznie skopiować pliki z trasą (i-go nie kasuje ich po wyjściu z programu) i później użyć.
Rezultat ten sam.

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 10, 2007, 02:20:09 »
A to i ja sie podpytam. Mam MioMap 3.2 - jaki plik odpowiada za ustalona trase (jednym slowem co kopiowac i przywracac jako ustalona wczesniej trase)???

*

Offline JD-MM

• 1145
  • Sprzęt: SGS6 SM-G920F
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 10, 2007, 11:25:49 »
W IGO My Documents\iGO 2006\route.dat
w MioMap pewnie coś podobnego.

« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 11, 2007, 21:40:20 »
a ja się podepnę z pytankiem podobnym..
czy istnieje możliwość zapisania trasy, jako nowej drogi, np. pieszej ? jestem obecnie w beskidzie żywieckim, łażę po górach i lasach i robię to w ciemno po papierowej mapie.. chętnie zapisałbym szlaki (bo łążę szlakami) dla potomnych, ale jakoś nie znalazłem takiej sposobności..

jestem nowym użytkownikiem, więc dobrowolnie poddaję się linczom za niewiedzę.. ;)

--
Pozdr.
xclone

*

Offline Yankee

• 256
  • Sprzęt: Samsung Galaxy Note II N7100
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 12, 2007, 08:33:41 »
a ja się podepnę z pytankiem podobnym..
czy istnieje możliwość zapisania trasy, jako nowej drogi, np. pieszej ? jestem obecnie w beskidzie żywieckim, łażę po górach i lasach i robię to w ciemno po papierowej mapie.. chętnie zapisałbym szlaki (bo łążę szlakami) dla potomnych, ale jakoś nie znalazłem takiej sposobności..

Igo do chodzenia po góra nadaje się jak buty narciarskie do baletu. Proponowałbym kupić za parę złotych jakich program typu GPSTuner, OziExplorer lub temu podobne i zaopatrzć się w mapy turystyczne (w wersji cyfrowej).
Niebo a ziemia.
Polecam zaglądnąć na stronę www.gpstuner.com i popatrzyć na możliwości takiego programu. POLECAM!

Pozdrawiam, Yankee