0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Czy może jest jakiś sposób by to naparwić?
Mam to samo u siebie.Wiec twierdzicie że np przeinstalowanie igo od nowa na tym samym cracku nie ma sensu?Czy może jest jakiś sposób by to naparwić?pozdroharyb
Wszyscy gadacie bez sensu - mam oryginała i też mi dźwięk znikał ponieważ używałem przerobionych voiców pecusa - bo oryginalnych nie szło słuchać. Kolejne wersje voiców od Pecusa były poprawione i nie sprawiały problemów.
Wiec twierdzicie że np przeinstalowanie igo od nowa na tym samym cracku nie ma sensu?
@AkubitNie zgodzę się z Tobą. Forum jest od rozwiązywania problemów. A grono ludzi wypowiadających się tutaj nie pomaga tylko od razu oczernia, od złodzieji wyzywa itp. Pytanie tylko po co skoro ma to tyle wspólnego z pytaniem w temacie co gówno z kwiatami na parapecie... Lepiej by było gdyby tacy ludzie w palec się ugryzli i nie wypowiadali się w temaci i poszukali sobie innego w którym cos bardziej sensownego napiszą.W pierwszym poście booboss'a - było zawarte proste pytanie a jednocześnie adnotacja że bawił się przerabianymi dźwiękami - tak jak wielu z nas. Co za problem napisać żeby użył dźwięków Pecusa "Anna 5b (7.6.2007) zawartych w pliku v_pol_f3f.zip" i po sprawie - temat zamknięty.
Tutti frutti wcale nie zamknięty, bo dalej mu nie będzie działać.wystarczyło uważnie przeczytać pierwszego posta, booboss pisał, że nawet wgranie nieoryginalnych dźwięków mu nie pomogło.Gdyby radoskurowi chciało się przeczytać tamten post uważniej,wiedziałby, że to zupełnie inny przypadek niż jego.
Nie potrafię teraz powiedzieć które konkretnie ściągnąłem.
Właśnie że dobrze przeczytałem.Wyraźnie sugeruje że... mógł trafić na wcześniejsze wersje których skrypt się wysypywał np. przy dojeździe do ronda... - Wersja Anna 5b (7.6.2007) zawartych w pliku v_pol_f3f.zip działa z każdą wersją iGO i MioMap - sprawdzone przez wielu tutaj zaglądających
"Próbowałem już wgrywać nieoryginalne ...Pozatym że są poprawione pod względem merytorycznym ... to tego problemu jednak nie rozwiązują