Co do poufności to Prosze wybaczyć jak ktoś kogoś denuncjuje a nie ma odwagi powiedzieć w twarz , że ma pretenbsje to jest zwykłą kanalią i nie ma co takiej osobie poświęcać czasu. Dziwię sie temu, że moderatorzy tego Forum (jakiegokolwiek forum ) zniżają sie do takiego poziomu... ale cóż...
Ja nie mam zamiaru dalej prowadzic tej duskusji bo poziom argumentacji rozmówców i i zarzutów jest poniżej mojej godności osobistej.
Dobranoc Panu
Szanowny Panie (nie jest to zdaje się forma przyjęta na forach, ale skoro domaga się Pan picia bruderszaftu do przejścia na ty - trudno).
To ja zgłosiłem Pańską wypowiedź do moderacji. Nie z przyczyn merytorycznych, bo o tych można dyskutować godzinami, ale za wypowiedź:
Niech ktoś mi powie, że coś nie tak jest z mapami AM4: http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=87799.0
Cokolwiek nie tak byłoby w AM 4 to wszystko pikuś w stosunku do tych półpirackich popierdułek, którymi niektórzy sie tak ekscytują...... nadal "najdokładniejszą" mapą Polski dla iGO jest 2006.01 sprzed 2 lat z 30% (ups... chyba zawyżyłem) pokryciem

W tej wypowiedzi uderzyło mnie szczególnie określenie "półpirackich popierdułek, którymi niektórzy sie tak ekscytują". Pragnę Panu wyjaśnić, że:
1) Mapa Polski firmy Emapa datowana 2007.07 jest legalną mapą dostępną z dwoma produktami - iGO Poland oraz MioMap.
2) Rzeczywiście iGO 2006 jest sprzedawane z mapą Tele Atlas datowaną na 2006 rok.
Pragnę Panu również wyjaśnić, że wcześniej na Pańskie posty nie odpowiadałem z bardzo prostej przyczyny - byłem poza Internetem.
Z poważaniem,
Krakus
PS1: Sądząc ze średniej wieku uczestników na tym forum mógłbym być Pańskim ojcem - proszę to potraktować więc jako ojcowskie napomnienie.
PS2: W wielu wypowiedziach użytkowników AutoMapy razi mnie ich zapalczywość i brak umiaru. AutoMapę znam słabo, więc się na jej temat raczej nie wypowiadam. Bardzo za to podoba mi się ogromne zaangażowanie wielu użytkowników AutoMapy w jej rozwój - szczególnie poprawianie map.
PS3: Nie jestem pracownikiem ani NavNGo, ani Imagisu, ani też żadnej innej firmy tworzącej lub sprzedającej oprogramowanie nawigacyjne.
PS4: Do określenia mnie mianem kanalii się nie odniosę, choć mógłbym, w tym na drodze prawnej.