Skórki do iGo

• 21 Odpowiedzi
  • 8619 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Skórki do iGo
« dnia: Październik 03, 2006, 10:29:50 »
Witam,
Czy istnieje baza skórek do iGo lub ew. mozliwość ich edycji.
Bardzo denerwujące są skórki nocne przewidziane kolorystycznie do pojazdów g-py VAG (niebiesko-czerwone). Podróżując do HR w nocy strasznie się umęczyłem z taką konfiguracją - daleka jest od zalecanych odcieni zielonego.

Istnieje może opcja wyłączenia niektórych pozycji ekranu, tak aby niepotrzebne informacje (prędkość, i inne) nie przysłaniały niepotrzebnie mapy?

Senkju

Re: Skórki do iGo
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 03, 2006, 14:19:19 »
Cytat: "el_guapo"

Czy istnieje baza skórek do iGo lub ew. mozliwość ich edycji.
Bardzo denerwujące są skórki nocne przewidziane kolorystycznie do pojazdów g-py VAG (niebiesko-czerwone).

Cała baza skórek to chyba nie istnieje (ale nie wiem na pewno).Pojedyncze i bardzo ciekawe, przygotowane przez użytkowników,istnieją. Jeżeli jest na nie zapotrzebowanie, to mogę je udostępnić.

*

Offline MaDuch

• 1518
  • Sprzęt: HTC Touch HD2, SGS, HTC TouchPro, Asus 636
Skórki do iGo
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 03, 2006, 14:41:37 »
Jeśli mozesz to wrzuć gdzieś te skórki, żeby można było ściągnąć bo od tych co są to faktycznie zęby bolą, że o o czach nie wspomnę ;)
Polecam Regulamin forum !!

Re: Skórki do iGo
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 03, 2006, 14:59:29 »
Cytat: "teddy58"

Cała baza skórek to chyba nie istnieje (ale nie wiem na pewno).Pojedyncze i bardzo ciekawe, przygotowane przez użytkowników,istnieją. Jeżeli jest na nie zapotrzebowanie, to mogę je udostępnić.

Jeżeli twórcy wyrażają zgodę, to chętnie bym zassał sobie takie skórki. Ew. proszę o przesłanie na el_guapo[małpa]wp.pl

Skórki do iGo
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 03, 2006, 15:01:28 »
Cytat: "MaDuch"
Jeśli mozesz to wrzuć gdzieś te skórki, żeby można było ściągnąć bo od tych co są to faktycznie zęby bolą, że o o czach nie wspomnę ;)

Chętnie, tylko wieczorem, bo w tej chwili jestem w pracy. Odezwę się i napiszę gdzie to udostępniłem

*

Offline MaDuch

• 1518
  • Sprzęt: HTC Touch HD2, SGS, HTC TouchPro, Asus 636
Skórki do iGo
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 03, 2006, 15:19:45 »
OK Dzięki.
Polecam Regulamin forum !!

Skórki do iGo
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 04, 2006, 09:08:00 »
No i miałem opóźnienie. Przepraszam.

http://rapidshare.de/files/33259850/iGO_Hun_Skin.rar.html

Skórka w dwóch wiariantach kolorystycznych - jest dosyć ciekawa.

*

Offline wyszynski

• 30
  • Sprzęt: ASUS 730W
Skórki do iGo
« Odpowiedź #7 dnia: Październik 04, 2006, 15:26:38 »
Proszę o wiecej.

Skórki do iGo
« Odpowiedź #8 dnia: Październik 05, 2006, 22:50:29 »
Dzięki zassałem, ale za nic na świecie nie wiem co zrobić dalej.
Prosze o pomoc.

*

Offline xenium11

• 268
  • Sprzęt: Motorola Defy
Skórki do iGo
« Odpowiedź #9 dnia: Październik 22, 2006, 23:45:17 »
no wlasnie moze jakas dobra duszyczka podpowie jak dodac te skorki do iGO :)

*

Offline wyszynski

• 30
Skórki do iGo
« Odpowiedź #10 dnia: Październik 25, 2006, 20:52:22 »
Dajcie spokój! Zainteresowanie tematem oraz chęc podzielenia się własnymi doświadczeniami w modyfikacji iGO na tym forum jest żadne. Nie mam pojęcia po co ten temat na forum. Nie mam wielkiego doświadczenia i myślałem, że właśnie na forum znajdę pomoc. Niestety nic z tego.Przykre ale prawdziwe.... :(

*

tramp

Skórki do iGo
« Odpowiedź #11 dnia: Październik 26, 2006, 09:08:44 »
wyszynski

po prostu zaawansowani userzy iGO doceniają rozwiązania w tym graficzne aplikacji i nie poprawiają producenta
owszem, defaultowy look nocny jest trochę za bardzo volkswagenowaty :( i taką malutką ciuteczkę za bardzo czerwono-niebieski ALE tak poza tym iGO graficznie to poezja w dodatku jeszcze przy tym z tymi jego animacjami i przejrzystościami bajecznie zoptymalizowany co do szybkości działania (hmm przy czym piszę tu o N-ce 624MHz ale za to VGA a nie o jakichś gniotach :)) )

tak więc nikt nie chce tak jak Ty kupić sobie mesia a następnie go wsiowo stunningować, wybacz ale to dobre poza naszymi wschodnimi granicami (a już szczególnie jak się mesia ukradło :)))) )

jak szukasz tego typu pomocy to szukaj na zachodnich albo węgierskich forach, nawet tam znajdzie się trochę wsiowych tuningowców :)))))

Skórki do iGo
« Odpowiedź #12 dnia: Październik 26, 2006, 10:10:10 »
tramp, zgadzając się co do meritum Twojej wypowiedzi (też uważam, że lepsze jest wrogiem dobrego, zatem nie warto poprawiać zawodowych grafików pracujących nad iGO) apeluję do Ciebie żebyś jednak wziął trochę na wstrzymanie i nie szastał takimi zwrotami jak: wsiowy tuningowiec.

Na tym Forum staramy się dyskutować merytorycznie i nie wyśmiewamy ludzi mających inne zdanie. Może łatwość z jaką przyklejasz ludziom różne łatki jest w Twoim środowisku towarzysko rodzinnym tolerowana, czy wręcz budzi aprobatę (o jaki wesołek !), ale na naszym Forum na taką aprobatę nie licz.

Zatem ponawiam moją prośbę. Zanim następny raz pacniesz w klawiaturę z odpowiedzią nie koniecznie na temat, ale za to mogącą kogoś urazić - zastanów się co czynisz.

*

tramp

Skórki do iGo
« Odpowiedź #13 dnia: Październik 26, 2006, 10:42:31 »
no zgadzając się co do meritum Twojej wypowiedzi  :) przyznasz, że wyszyński grzeczny nie był obrażając forum i jego członków

jak ktoś jest grzeczny to jesteśmy grzeczni a jak ktoś jest niegrzeczny to też jesteśmy niegrzeczni i dajemy mu znać co o nim myślimy ponieważ nie będziemy go uczyć grzeczności bo na to jest już pewno za późno
głupotę z pewnościa trzeba tępić Maniaku niezależnie od tego czy w domu nauczono Cię siedzieć cicho czy nie
ale wracając do meritum, jak zwykle oczywiście akurat Ty, masz rację i jak zwykle dość przyzwoicie to ubrałeś w słowa choć te wtręty towarzysko-rodzinne to nie widzą mi się Maniaku, nie widzą

Skórki do iGo
« Odpowiedź #14 dnia: Październik 26, 2006, 10:56:27 »
Cytat: "daisyfk"
Dzięki zassałem, ale za nic na świecie nie wiem co zrobić dalej.
Prosze o pomoc.

Cytat: "xenium11"
no wlasnie moze jakas dobra duszyczka podpowie jak dodac te skorki do iGO :)

Wydaje mi się, że to chyba nie takie skomplikowane. Skórki trzeba podpiąć do katalogu "scheme" w formie nierozpakownej (*.zip) A reszta to już powinna być dziecinnie prosta, aktualną skórkę wybiera się w Ustawienia -> Mapa....

*

Offline wyszynski

• 30
Skórki do iGo
« Odpowiedź #15 dnia: Październik 26, 2006, 21:09:32 »
SUPER!!!!Myślałem że na forum dyskusyjnym możemy podzielic się z innymi swoim doswiadczeniem w temacie, poprosic o pomoc itp. Ale zawsze znajdzie się czarna owca w stylu tramp która się nawymądrza i jeszcze zwyzywa cię od wiochy i złodziei.Dzięki tramp. Byc może wsiowi Niemcy lub Węgrzy będą mogli mi pomóc. :S

*

tramp

Skórki do iGo
« Odpowiedź #16 dnia: Październik 26, 2006, 23:16:06 »
tez mam taka nadzieje
tylko nie nadawaj im tez w tak zalosny sposób jak tu bo będziesz nam psul opinie
sprawdz tez czy aby na pewno wiesz co to jest google bo w ciagu tego czasu co pisales te posty dowiedzialbys sie 3x wiecej i jeszcze mialbys tzw "skorek" do wyboru i koloru

*

Offline wyszynski

• 30
Skórki do iGo
« Odpowiedź #17 dnia: Październik 27, 2006, 14:26:10 »
Dzięki za radę o Wielki tramp.Nie śmiem już wiecej nagabywać cię moimi tak żałosnymi postami. Wymądrzaj się nadal dopóki admin nie straci cierpliwości i dostaniesz bana. A co do psucia opinii..... Pozwól że pozostawię to bez komentarza. Poza tym wiem co to jest Google i zaglądam na zagraniczne fora ale miałem fanaberię zaglądnąc i na nasze rodzime i dowiedzieć się czegoś wiecej w interesujacym mnie temacie. Niestety zostałem zwymyślany i oskarżony o kradzież :
tak więc nikt nie chce tak jak Ty kupić sobie mesia a następnie go wsiowo stunningować, wybacz ale to dobre poza naszymi wschodnimi granicami (a już szczególnie jak się mesia ukradło )) ).

Wszystkiego najlepszego.Pozdrawiam również czuwajacego nad porządkiem na forum admina.

*

tramp

Skórki do iGo
« Odpowiedź #18 dnia: Październik 27, 2006, 14:39:44 »
zamiast nagabywać proponuję zrozumieć przytyk co do naszych wschodnich sąsiadów
nie piję do Ciebie, nie mam pojęcią jaki masz software ani mnie to nie interesuje
pozdrawiam

Skórki do iGo
« Odpowiedź #19 dnia: Październik 27, 2006, 21:36:15 »
dzięki Klaudio za merytoryczą odpowiedż i pomoc.

*

Offline Cris

• 28
Skórki do iGo
« Odpowiedź #20 dnia: Listopad 20, 2006, 20:57:48 »
Tramp a slyszales moze o AMG lub BRABUS'ie nawiazujac do Mesia?? Wiec i mesie sie tuninguje, nie mowiac juz o ferrari, porsche i innych bliskich idealu rzeczach... takze zapewne igo tez sie da zmodyfikowac na lepsze. nie uzywalem go wiec sie nie wypowiem, ale jezeli chodzi o fury to mozemy pogadac...

Skórki do iGo
« Odpowiedź #21 dnia: Listopad 21, 2006, 11:21:55 »
Cytat: "tramp"
wyszynski

po prostu zaawansowani userzy iGO doceniają rozwiązania w tym graficzne aplikacji i nie poprawiają producenta

jak szukasz tego typu pomocy to szukaj na zachodnich albo węgierskich forach, nawet tam znajdzie się trochę wsiowych tuningowców :)))))

Parafrazując: Ouu jak ładnie się user przedstawił przed milionami 'słuchaczy'.

Nie wnikam w doświadczenie twoje jako użytkownika iGO, ale uświadom sobie że "de gustibus non est disputandum". Poza tym jak sam zauważyłeś to co zaproponowali producenci - zwłaszcza w trybie nocnym - jest mocno oczoj*****ne i męczy podczas jazdy. Pomijam już wątpliwe walory informacji wyświetlanych pod mapą w trybie 3D, których nijak nie można dezaktywować.