IGo Europa Wschodnia vs "Pełne IGo"

• 3 Odpowiedzi
  • 1592 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Wrzesień 10, 2006, 11:47:55 »
Witam

Mam pytanie. Noszę się z zamiarem zakupu IGo, ale tu problem: Czy mapy naszej części Eu są takie same w wersji IGo Europe 2006 oraz IGI Eastern Europe 2006? Innymi słowy, czy Eastern Eu jest tylko okrojoną do państw naszego regionu wersją programu ogólnoeuropejskiego, czy też mapy PL, Czech itp są dla tej wersji przygotowane specjalnie (bogatsze, dokładniejsze itp)?
Wg stony IGo wersja Europe to 26 krajów, Western Eu to 18 państw a Eastern - 7. 18+7=25 a nie 26. Jakie są te różnice?

Dzięki z góry i pozdrawiam

« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 10, 2006, 21:51:38 »
Widziałem obie wersje. Wg mnie mapy są identyczne, oczywiście te które się pokrywają ;-) I rzyczywiście jest ich 26... może nie liczysz San Marino :-)

*

Offline emisiu

• Ekspert AutoMapa
  • 2362
Re: IGo Europa Wschodnia vs "Pełne IGo"
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 10, 2006, 22:59:35 »
Cytat: "Zimnychirurg"
Witam

Czy mapy naszej części Eu są takie same w wersji IGo Europe 2006 oraz IGI Eastern Europe 2006? Innymi słowy, czy Eastern Eu jest tylko okrojoną do państw naszego regionu wersją programu ogólnoeuropejskiego, czy też mapy PL, Czech itp są dla tej wersji przygotowane specjalnie (bogatsze, dokładniejsze itp)?
Wg stony IGo wersja Europe to 26 krajów, Western Eu to 18 państw a Eastern - 7. 18+7=25 a nie 26. Jakie są te różnice?

Nie ma, mapy są identyczne.

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 10, 2006, 23:05:29 »
Dzięki, chłopaki z pomoc.  
Pozdruffki :))