0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: "wwoland"No to po czesci dzieki Piotrowi sie dowiedzialem ze ten drugi moj igo to tez pirat...Jesli numer jest taki: CE-LNPK-GRMD-K2U2-3R4B-RGNR to napewno jest pirat.Dostałem dzisiaj maila od żony tego Pana, który sprzedał mi tamtego pirata na Allegro w, którym zarzeka sie, że kupiuli wszystko w sklepie wraz z palmtopem Mio (jakiś tam) i wygląda na to z tony listu, że bardzo się przejęli - ale fakty są twarde - numer był taki sam jak ten wyżej, brak gier i dziwaczna karta. Podobno nagadali im w tym sklepie bzdur, że iGo aktualizuje się sygnałem z satelit. Spójrzcie niżej: czy widzieliście kiedykolwiek iGO na karcie wyglądającej tak jak na poniższym zdjęciu?Ten wyżej jest orginalnym iGO kupionym w sklepie za pośrednictwem oficjalnego dystrybutora iGO na Polskę a ten niżej sprzedano mi na Allegro.Pozdrawiam
No to po czesci dzieki Piotrowi sie dowiedzialem ze ten drugi moj igo to tez pirat...
Ponieważ sprzedający nie odezwał się do mnie, nie odpowiada na maile i nie odbiera telefonu postanawiam podać jego dane: TETEK_OK Nie kupujcie u tego gościa.