No to moze ja dorzuce swoje 3 grosze.
Nie mowie ze jakos super duzo jezdze - ale testowalem TT (5) iGO i AM i takie sa moje spostrzezenia:
- TT w pierwszym momenicie ma bardziej intuicyjny interface - ale jak sie chwile pobawilem iGO - to znalezenie czego szukam mam wrazenie idzie mi szybciej i strasznie mnie wkurza ciagle przewijanie menu w TT - niejednokrotnie przeskoczylem i tak w kolko....
- iGO urzeklo mnie swym wygladem - aczkolwiek mam wrazenie ze TT pomimo (a moze dzieki) prostemu wygladowi jest bardziej przejzysty (choc co do tego to nie jestem pewnien - bo z drugiej strony nie moge powiedziec zeby iGO byl nieprzejrzysty)
- bardzo mi sie podoba mozliwosc dogrania roznych ciekawych dzwiekow w TT (np john cleese - rzadzi) i jednoczesna oszczednosc komunikatow
- mam tendencje do jezdzenia roznymi malymi uliczkami i wtedy TT wydaje mi sie sensowniej przeliczal trase - kiedy iGO (zreszta jak AM) raczej stara sie wrocic na glowne drogi (patrz korki)
- TT jest solidnym programem i mam nadzieje ze aktualizacja iGO mocno poprawi niedociagniecia tego programu - ale mimo wszytko zostalem przy iGO z paru wzgledow:
- wyglad - no jest po prostu ladny
- wieksza ilosc krajow - chociazby irlandia (cala

) czy horwacja
- wazy polowe tego co TT
- ostatnie i najwazniejszy argument, ktory mnie przekonal - to ze mam wgrane tylko te mapy - ktorych potrzebuje - reszte trzymam na dysku - co powoduje ze mam duzo miejsca na karcie na moje "pierdoly" przy jednoczesnym braku potrzeby przelaczania krajow