Mio C520 i problem z MioSync

• 1 Odpowiedzi
  • 1281 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mio C520 i problem z MioSync
« dnia: Sierpień 03, 2007, 21:12:59 »
Witam,
od niedawna jestem uzytkownikiem tegoz, zarejestrowalem sie w Mio Club, aktywowalem Speedcam Synchronisation i... kilka razy udalo mi sie pobrac stamtad dane. Ladnie piszczalo podczas jazdy.
Sciagnalem rowniez MioMap Updater. Po zaladowaniu nowych map info o kamerach znikalo. Radzilem sobie z tym ponownie synchronizujac za pomoca MioSync. Niestety, za ktoryms razem Windows wyswietlil komunikat o bledzie programu MioSync i od tego czasu notorycznie problem sie powtarza. Nie jest tak, ze soft w ogole nie dziala. 'Wywala' sie w momencie, w ktorym wyswietla "Uploading data to device...". Sprawdzalem na dwoch roznych komputerach - to samo. W serwisie nie potrafia pomoc. Zaproponowali jedynie przywrocenie MioMap z DVD. Zrobilem, nie pomoglo.
Moze ktos ma jakis pomysl, moze ktos tez go napotkal i rozwiazal jakos?

BTW Nie wiem, czy to istotne, bo po HR ponoc nie zostaje po tej operacji sladu w urzadzeniu, ale odblokowywalem moje MIO - moze to jakos spowodowalo problemy z MioSync? Map Updater ciagle dziala.

Odp: Mio C520 i problem z MioSync
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 04, 2007, 22:30:56 »
Mam Mio C520 zrobiłem ostatnio aktualizacje i dzisiaj załadowałem fotoradary i wszystko u mnie działa.