Ustawianie odległości radarów

• 6 Odpowiedzi
  • 1863 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Ustawianie odległości radarów
« dnia: Wrzesień 03, 2007, 21:40:15 »
Witam serdecznie i pytanko:
Czy gdzieś można w plikach I-go (Andy 8.5.1) ustawić odległość od jakiej I-go będzie mnie informować o radarku ?
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 03, 2007, 21:51:24 wysłana przez Gustach »

*

Offline januszjur

• 1216
  • Sprzęt: HTC HD2/Toshiba TG01/Kaiser/HTC....
Odp: Ustawianie odległości radarów
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 03, 2007, 23:03:33 »
Czy gdzieś można w plikach I-go (Andy 8.5.1) ustawić odległość od jakiej I-go będzie mnie informować o radarku ?
Ustawienia ogólne/Ostrzeżenia/Opcje ostrzeżenia o prędkości/amen...... :proud:

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 04, 2007, 08:43:51 »
Kolego, to jest włączenie ostrzegania wogóle, mnie chodzi o to w jakiej odległości od radarku I-go włączy ostrzeganie. Standardowo działa to od 400 metrów, ja potrzebuję tę odległość zmienić. Jest to napewno zapisane gdieś w plikach konfiguracyjnych ale gdzie....

*

Offline manjac

• 259
  • Sprzęt: HTC Desire Z, Asus A636N, E52
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 04, 2007, 10:47:21 »
Kolego, to jest włączenie ostrzegania wogóle, mnie chodzi o to w jakiej odległości od radarku I-go włączy ostrzeganie. Standardowo działa to od 400 metrów, ja potrzebuję tę odległość zmienić. Jest to napewno zapisane gdieś w plikach konfiguracyjnych ale gdzie....
najprosciej ci bedzie zadac to pytanie bezposrednio Andy'emu na forum.pdamill.com :)

pzdr
..............................................."Jeżeli wszystko zawiodło...przeczytaj instrukcję"...............................................

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 04, 2007, 23:01:15 »
dlaczego akurat Andemu... Mio ma radary w standardowej skórce...  też bym się chciał dowiedzieć gdzie to jest

*

Offline manjac

• 259
  • Sprzęt: HTC Desire Z, Asus A636N, E52
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 05, 2007, 15:05:33 »
dlaczego akurat Andemu... Mio ma radary w standardowej skórce...  też bym się chciał dowiedzieć gdzie to jest
pewnie dlatego ze pytanie bylo o Andy Skin i Igo  B)

pzdr
..............................................."Jeżeli wszystko zawiodło...przeczytaj instrukcję"...............................................

*

Offline Krakus

• 632
« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 06, 2007, 14:40:21 »
O ile zauważyłem nie ustawia się tego - jest na sztywno 500m