mapy krajow baltyckich

• 39 Odpowiedzi
  • 8357 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kwieto

• 2785
mapy krajow baltyckich
« Odpowiedź #30 dnia: Grudzień 10, 2006, 10:51:46 »
Cytat: "Cavallino"
Wgrałeś zapewne zakodowane mapy.
Musisz znaleźć dekoder i go użyć.

Czyzbys namawial do popelnienia przestepstwa?
Ludzie zazdroszczą ci nie tego, że coś zrobiłeś, ale tego że ci się chciało to zrobić.

mapy krajow baltyckich
« Odpowiedź #31 dnia: Grudzień 10, 2006, 13:25:04 »
dzieki za pomoc sprubuje cos zrobic

*

Offline Cavallino

• 664
  • Sprzęt: Eten G500+
mapy krajow baltyckich
« Odpowiedź #32 dnia: Grudzień 10, 2006, 19:35:52 »
Cytat: "kwieto"
Wgrałeś zapewne zakodowane mapy.
Musisz znaleźć dekoder i go użyć.

Czyzbys namawial do popelnienia przestepstwa?

A nie sądzisz, że skoro ma już te mapy to już to przestępstwo popełnil (ma taki zamiar)?

*

Offline radoskur

• 1921
    • http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=414522
mapy krajow baltyckich
« Odpowiedź #33 dnia: Grudzień 10, 2006, 20:20:34 »
A nie lepiej poczekać na nową wersję iGO 2006SE? jest prawdopodobne że sam producent doda tam te mapy i nie trzeba kombinować

*

Offline kwieto

• 2785
mapy krajow baltyckich
« Odpowiedź #34 dnia: Grudzień 10, 2006, 20:26:53 »
A nie sądzisz, że skoro ma już te mapy to już to przestępstwo popełnil (ma taki zamiar)?

Ja to tam ni wim - nie zagladam nikomu w komputer i zagladania w moj tez sobie nie zycze.
Ale pomagac komus w piratowaniu, do tego wbrew regulaminowi forum, to jakos nie bardzo?
Ludzie zazdroszczą ci nie tego, że coś zrobiłeś, ale tego że ci się chciało to zrobić.

*

Offline Cavallino

• 664
  • Sprzęt: Eten G500+
mapy krajow baltyckich
« Odpowiedź #35 dnia: Grudzień 10, 2006, 22:22:45 »
Cytat: "kwieto"

Ja to tam ni wim - nie zagladam nikomu w komputer i zagladania w moj tez sobie nie zycze.
Ale pomagac komus w piratowaniu, do tego wbrew regulaminowi forum, to jakos nie bardzo?

Nie sądzę, żebym mu jakoś szczególnie pomógł, gdybym chciał to zrobić, dałbym linka do dekodera.
Po prostu oszczędziłem mu niepotrzebnego trudu z mapami, z którymi i tak nic by nie zrobił.

mapy krajow baltyckich
« Odpowiedź #36 dnia: Grudzień 11, 2006, 16:42:55 »
te mapy litwy, łotwy i estoni sa mało dokładne

mapy krajow baltyckich
« Odpowiedź #37 dnia: Grudzień 11, 2006, 20:04:08 »
a masz te mapy zainstalowane

mapy krajow baltyckich
« Odpowiedź #38 dnia: Grudzień 25, 2006, 13:15:26 »
chcialbym wszystkich poinformowac ze mam te mapy juz aktywne i wszystko chodzi bez problemu pozdrawiam wszystkich

*

Offline RadaRes

• 487
  • Sprzęt: Blackstone, GO930
mapy krajow baltyckich
« Odpowiedź #39 dnia: Styczeń 03, 2007, 16:53:15 »
A dla tych co szukają konkretnych informacji a nie kłotni co kto komu i po co daję link który wszystko wyjaśnia
http://www.igonavi.pl/pl/products/iGO_2006_SD/update.php
Nie wiem może coś przeoczyłem ale wg mnie napisali tam że update jest darmowy dla posiadaczy Albo całej europy albo połowy (e lub w). Jak się zagłębicie dalej to przeczytacie że Litwa Łotwa i Estonia (Estonia najlepiej a Litwa najgorzej) mają raczej tylko przelotówki co w przypadku tych państw nie daje nam nic bo tam dróg jest tak mało że "przelecimy" bez map. Jest też Rosja do Moskwy ale też Przelotowo i to podobno niezbyt dokładnie ale za to jest sama Moskwa całkiem całkiem i St. Petersburg.
Rozwój poszedł także na południe (co mnie osobiście najbardziej cieszy) ale na podobnym poziomie.
Zresztą popatrzcie sami.
To tak w ramach rozjaśnienia tematu, pozdrav.
TT CWE i ameryka ;),  AutoMapa EU 5.5.1 (709)