[MioMap] Domyślne miasto?

• 2 Odpowiedzi
  • 1492 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

[MioMap] Domyślne miasto?
« dnia: Lipiec 11, 2007, 15:41:05 »
Czy da sie gdzie zmienic ustawienie, abym, szukajac adresu docelowego, nie musial za kazdym razem wpisywac miasta (w moim przypadku Poznania), tylko bylo ono domyslne i dalo sie ewentualnie zmienic przez "inne miasto" - chodzi mi o sytuacje analogiczna jak z krajem. Mio za kazdym razem kaze mi wpisywac poznan, potem lista itd, a najczesciej szukam jakichs uliczek z numerami i wolalbym nie wpisywac ciagle tego samego. z gory dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam
chervee

*

Offline Tricolore

• 516
    • André
  • Sprzęt: ASUS MyPal A696
Odp: [MioMap] Domyślne miasto?
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 11, 2007, 16:12:57 »
Nie wiem jak w Mio, ale w iGO jest takie coś jak "Historia", czyli kilkanaście ostatnio szukanych miejsc (miast, adresów).

*

Offline Cavallino

• 664
  • Sprzęt: Eten G500+
Odp: [MioMap] Domyślne miasto?
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 12, 2007, 21:09:16 »
Czy da sie gdzie zmienic ustawienie, abym, szukajac adresu docelowego, nie musial za kazdym razem wpisywac miasta (w moim przypadku Poznania), tylko bylo ono domyslne i dalo sie ewentualnie zmienic przez "inne miasto" - chodzi mi o sytuacje analogiczna jak z krajem. Mio za kazdym razem kaze mi wpisywac poznan, potem lista itd, a najczesciej szukam jakichs uliczek z numerami i wolalbym nie wpisywac ciagle tego samego. z gory dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam
chervee

Domyślnym miastem jest to, w który masz fix (albo w którym byłeś ostatnio).
Przynajmniej w I-go.