Dlaczego ten POI-Warner podaje mi ze mam bledne haslo lub nazwe uzytkownika?

• 3 Odpowiedzi
  • 1389 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Noż mam oryginalną wersję, logowanie na stronie dziala, przeciez zaktualizowalem iGO do 20 czerwca (mam iGO 2006 plus)

Podlaczam urzadzenie, uruchamiam program, wpisuje login i haslo i kicha, błąd. Bledna nazwa lub hasło.

Mam 10 lat internet a ja do dziś nie wiem co znaczy subskrypcja:) domyslam się ze opłata:)

tak czy siak, drazni mnie tez inny problem. W ogolnym rozumieniu, POI to punkty informacyjne itp, czyli parkingi, lasy, pola namiotowe, stacje paliw, sklepy, apteki i cala reszta. Tu w iGO to na glowie postawili bo gdzie nie czytam o POI to istnieje tylko suszarka badź fotoradarki.
nAWET NA TYM FORUM JAK SIE MOWI O POI TO WCHODZĄC na wątek....znow suszarki.

Ja wiem ze ten program nazywa sie PIO warner speedcamera cos tam. No ale on nie uaktualnia zwykłych POI, tzn pozostałych? ja tam w d...ie mam suszarki (nie doslownie) ja chce aktualizacje stacji paliw, parkingow, restauracji czy tuneli.

pomocy:)
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2007, 23:46:00 wysłana przez Grzelo »

*

Offline Tricolore

• 516
    • André
  • Sprzęt: ASUS MyPal A696
Odp: Dlaczego ten POI-Warner podaje mi ze mam bledne haslo lub nazwe uzytkownika?
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 02, 2007, 01:07:41 »
Mam 10 lat internet a ja do dziś nie wiem co znaczy subskrypcja:) domyslam się ze opłata:)

A słownik w domu jest?  ;D

Odp: Dlaczego ten POI-Warner podaje mi ze mam bledne haslo lub nazwe uzytkownika?
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 02, 2007, 21:50:37 »
ciągle nie moze sie zalogowac

Odp: Dlaczego ten POI-Warner podaje mi ze mam bledne haslo lub nazwe uzytkownika
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 03, 2007, 00:30:46 »

Subskrypcja - to mechanizm (element stron WWW) służący do pobierania od użytkowników ich adresów e-mail, które są katalogowane w bazach danych i używane do wysyłania określonych informacji (np. newslettera czy ofert handlowych).

Element składa się z formularza, w których użytkownik wpisuje swój e-mail oraz przycisku, który wysyła zawartość formularza do skryptu przetwarzającego. W celu uniknięcia rozsyłania informacji do osób, które sobie tego nie życzą - po zapisaniu się do subskrypcji na podany e-mail przychodzi list (generowany automatycznie), który zawiera link. Dopiero po kliknięciu łącza użytkownik jest zapisywany na listę mailingową i od tego momentu może otrzymywać informacje. Mechanizm subskrypcji zawiera również możliwość wypisania się z listy mailingowej przez użytkownika w dowolnym momencie.

innymi słowy wpisujesz swój mail i dostajesz co pewien okres czasu newsy na maila...