(czyli poważna wada, bo jakaś systemowa)[/i]. Niemniej jednak jeżeli tak jest naprawdę, oznacza to że w samym pockecie nawigację kopie nie soft, ale mapa, co właśnie próbuję od dłuższego czasu powiedzieć 
OK, tyle że problemem jest nie tyle sama mapa, co mapa przepuszczona przez soft iGO. - i to on jest sprawcą problemu. A czy problem generuje soft na palmtopie czy kompilator map u producenta - z mojej perspektywy to nie ma znaczenia.
Z mojej perspektywy ważne jest to, że jeśli weźmiemy identyczne mapy, i przepuścimy przez machinę o nazwie "iGO" oraz "inny wiodący producent na rynku", to w przypadku iGO otrzymamy dane o niższej wiarygodności.
Oczywiście. Co tam siedzi dokładnie to się nie przyglądałem, ale sprawdziłem Moskwę i StPetersburg - na pewno są ulice i nawet (uwaga: hit dla Auto Małpo maniaków) obrysy budynków 
Cóż, TomTom ma tam numerację domów... Ma też numerację w Rydze, dzięki czemu mogę sprawdzić pod jakim adresem znaleźć właściciela samochodu w który niedawno wjechałem :"P
Po prostu jedynym słusznym softem jest iGO

Eeetam. Jeszcze dwa lata temu mówiono że AM jest jedynym słusznym softem, za dwa lata iGO równie dobrze może spotkać los Automapy.
Zwłaszcza że ma problemy z prawidłowym opracowaniem map, oraz jest na "jedyną słuszną platformę". A WM tylko u nas (wschodnia Europa) jest królem, gdzie indziej spory kawałek tortu ma Palm OS, Symbian i Blackberry. Jeśli iGO będzie się trzymał tylko pocketów (a na to sie niestety zanosi) to nie wróżę mu w dłuższym okresie czasu życia lepszego niż to które spotkało np. Viamichelin czy inny tego rodzaju soft.