Jak wkleic POI do IGO plus

• 4 Odpowiedzi
  • 1777 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Jak wkleic POI do IGO plus
« dnia: Grudzień 29, 2007, 14:48:07 »
Witam
jak wkleic POI i jaki ma to byc plik aby oraz co zrobic by bylo to wyswietlane interesuja mnie stacje LPG.
Wklejalem do tej pory pliki speedcam.txt i kupa po wejsciu w Moje Poi wyswietla sie tylko folder Kontakty i nic wiecej. Natomiast kiedy wejde w eksploratora plikow ASUSA to jest tam ten plik i po kliknieciu na niego wyswietla sie plik tekstowy.

W Destinatorze czy AM dodawanie POI to latwizna w IGO plus tragedia i droga przez meke

pozdrawiam
waldi

*

Offline manjac

• 259
  • Sprzęt: HTC Desire Z, Asus A636N, E52
Odp: Jak wkleic POI do IGO plus
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 29, 2007, 19:39:17 »
e tam trudne :P

sciagasz odpowiednie POI w formie pliku ************.kml i wrzucasz to do igo\poi, uruchamiasz program i dziala  :E

pzdr
..............................................."Jeżeli wszystko zawiodło...przeczytaj instrukcję"...............................................

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 29, 2007, 21:45:44 »
niestety nie jestem w stanie sobie poradzic ze zrobieniem pliku kml z LPG ze strony http://www.gas-tankstellen.de/menu.php?jump=download.

chyba zostane przy destinatorze tam przynajmniej jest to proste z POI

*

Offline manjac

• 259
  • Sprzęt: HTC Desire Z, Asus A636N, E52
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 29, 2007, 21:57:42 »
*.kml to pliki POI z google earth wiec wystarczy znalezc plik dla GE np taki jak ten TU znaleziony w innym watku na TYM forum

pzdr
..............................................."Jeżeli wszystko zawiodło...przeczytaj instrukcję"...............................................

« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 30, 2007, 11:29:00 »
dzieki weszlo, jeszcze jedno pytanie jakim programem przerobic POI ze strony http://www.gas-tankstellen.de/menu.php?jump=download z formatu TT na *KML bo jak zapisuje ten plik z TT na KML w PoiEdit to z 1.8 MB zapisuje mi tylko 1KB?