0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
czy ktos z was wie jak w nowym iGO My way 2006 Plus SE ustawic ostrzeganie przed fotoradarami? W ostrzezeniach juz tego nie widze?
Trochę to śmieszne, ale o ile dobrze rozumiem, to pirat ma teraz lepszą mapę
W opcjach Alerts jest,jest ustawiony,powiadamianie dlugi sygnal,a foto i radarow dalej na mapie nie widze.
Cytat: M@rtinez w Marzec 30, 2007, 13:06:46staroć to za dużo powiedziane ale faktycznie wersje sprzedawane w kraju to wersje starsze od tych w necie ale to nie problem firma iGO ma rozbudowany program doceniania swoich użytkowników.. co daje darmowe upgrade programu i map ... co ciekawe bezterminowo.Ja niedawno nabyłem iGO 2006 My way Europa Wschodnia najpierw w Internecie poszedł mi upgrade poprzez zaciągnięty programik w licencjach doszła mi licencja summer. Później po zarejestrowaniu się ściągnąłem programie Maploader mam iGO 2006 Plus oraz nowe maty np. Turcja Macedonia oraz nowsze wersje większości pozostałych.... oczywiście wymagało to ponowne włożenia karty ... i to wszystko w porównaniu używanego przeze mnie Destinatora 6 )obsługo użytkowników) SuperCzyli reasumując, jak kupie iGo obojętnie gdzie (tylko legalne) to od razu mogę uzupełnić je o:1. Nowy interfejs2. Mapy południowo wschodniej Europy (bałkany i turcja jakieś tam wybrane miasta byłego zsrr)A co oznacza że bezterminowo? Coś mi sie wierzyć nie chce że będę mógł aktualizować program do końca życia za free Pozdrawiam
staroć to za dużo powiedziane ale faktycznie wersje sprzedawane w kraju to wersje starsze od tych w necie ale to nie problem firma iGO ma rozbudowany program doceniania swoich użytkowników.. co daje darmowe upgrade programu i map ... co ciekawe bezterminowo.Ja niedawno nabyłem iGO 2006 My way Europa Wschodnia najpierw w Internecie poszedł mi upgrade poprzez zaciągnięty programik w licencjach doszła mi licencja summer. Później po zarejestrowaniu się ściągnąłem programie Maploader mam iGO 2006 Plus oraz nowe maty np. Turcja Macedonia oraz nowsze wersje większości pozostałych.... oczywiście wymagało to ponowne włożenia karty ... i to wszystko w porównaniu używanego przeze mnie Destinatora 6 )obsługo użytkowników) Super
Aktualizacja do iGO 8 ma być płatna - przynajmniej tak twierdził jeden z portali opsujących tą aplikację. Anonsowana premiera nowej wersji - lato 2007.
Cytat: lazik_s w Kwiecień 02, 2007, 16:27:34Aktualizacja do iGO 8 ma być płatna - przynajmniej tak twierdził jeden z portali opsujących tą aplikację. Anonsowana premiera nowej wersji - lato 2007.A ja pytałem dystrybutora: Witam. 1.Czy dobrze rozumiem? Pod koniec maja ma być nowa wersja czyli ta z trójwymiarowymi budynkami? 2. Jeśli kupie igo 2006 teraz to czy będę mógł aktualizować do wersji igo8?A to odpowiedzi:1. Koniec maja (choć to wcale nie jest pewien termin) ma pojawić się Nav N Go iGO na microSD.2. Dostepny obecnie Nav N Go iGO można spokojnie aktualizować do wersji o której Pan napisał....Obecnie nowa wersja posiadać będzie MapLoader - program do aktualizacji i grywania map.Dzieki temu prawdopodobnie da się nie wgrywać wszystkich map - przez co zaoszczędzi się miejsce.