Czego nie możesz nadal znaleźć? 
Ja? Niczego ... nie mam tego programu 
Ale to ja się Ciebie pytam co takiego ma iGO, czego nie ma AM? Po prostu chcę wiedzieć w czym jest lepsze.
Wszystko co dotąd wymieniłeś jest też w AM, a Ty pisałeś że, wreszcie znalazłeś coś, czego w AM nie ma.
Kupiłem AM Europa i w porówaniu do iGO to jest jakaś pomyłka. Ale rozumiem że program się rozwija.
Nie myśl sobie, że AM to be a iGO cacy, używam obu tych programów i są także rzeczy w drugą mańkę.
Np. w iGO nie można powiększać mapy za pomocą rozciągania prostokąta, albo nie ma z poziomu programu
przypisania klawiszy PDA do akcji w programie. Mnie się podoba pokrycie map i wariant routingu zwany trasą
'łatwą', co powoduje że jest podobny do wariantu trasy 'krótkiej', ale używa obwodnic miast jeśli tylko jest to
możliwe. AM prowadzi mnie zawsze przez środek miasta w opcji 'krótka'... Ale tak jak piszę, funkcjonalność
obu programów jest podobna, w IGO bardziej podoba mi się interfejs, a to jest jak wiadomo, kwestia gustu
Napisane: Czerwiec 04, 2008, 17:06:27
No więc nie mamy w AM:
[...]
Za to w iGO nie ma trasy alternatywnej rozumianej tak jak to jest w AM, czego bardzo mi brakuje.
Mogę sobie wybrać trasę alternatywną explicite wybierając jakiś punkt 'przez', a to nie jest żadna
rewelacja bo to ma każdy program. W AM po prostu klikam i trasa jest liczona jeszcze raz, w całkiem
innej wersji, przez inne drogi i miasta, czasami główny 'trzon' zostaje, a dojazdy są inne.