Mnie by interesowało, czy producent za darmo udostępni upgrade z 8.0.x na 8.3.x...
Polityka producenta iGO mnie w ogóle zadziwia - mam wrażenie, że program na PDA/PC
jest traktowany po macoszemu, a najświeższe update'y i troska jest o samodzielne
nawigacje z iGO... A mnie się wydawało, że tych jest najmniej i jest to mało znaczący
rynek 
Były takie zapowiedzi, że udostępni... tylko nie wiadomo kiedy.
Natomiast ostatnio znalazłem gdzieś w necie informacje, że raczej darmowej aktualizacji nie będzie, bo zmiana na „R3 GM2 Patch 1 (v8.3.2.73871, comes on 4Gb micros SD card with 2008.07/2008.10 maps preloaded)" to jest już większy upgrade i co gorsza obejmuje też nowsze mapy, za co ich producent żąda kasy... :-(
A co do polityki tej firmy, to po ostatnich próbach zakupu właśnie tej nowej wersji iGO na mojego HD, wielu wysłanych zapytaniach i lekturze wielu wypowiedzi na forach dyskusyjnych muszę stwierdzić, że jest to DZIADOWSKA firma, a jej dystrybutor na Polskę to banda głupców, którzy nie mają bladego pojęcia na temat sprzedawanego produktu. Wciskają kit, a wręcz nawet jeden koleś od nich zaproponował mi żebym sobie ściągnął pirata, bo tak będzie łatwiej

Niestety większość internetowych sprzedawców iGO też nie ma pojęcia o tym produkcie...