IGO 2006SE zanik lektora

• 36 Odpowiedzi
  • 6283 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline orionek

• 23
  • Sprzęt: htc diamond
IGO 2006SE zanik lektora
« dnia: Lipiec 15, 2007, 17:35:10 »
Witam

Szukałem na forum ale nic na ten temat nie znalazłem. Mam Asusa a696 i uruchomieniu IGO przy nawigacji lektor przestaje gadać po kilku skrzyżowaniach, podaje tylko komunikat o zmianie trasy natomiast nie mówi gdzie jechać. Co może być przyczyną?

Orion

*

Offline kretes

• **
  • 134
Odp: IGO 2006SE zanik lektora
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 15, 2007, 18:15:34 »
Kup oryginał iGO

*

Offline Krzysztof.em

• 38
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 15, 2007, 20:19:25 »
Kup oryginał iGO
Szkoda, że kolega Kretes tylko tyle ma do powiedzenia. Z całą pewnością nie wnosi nic do dyskusji.

*

Offline akubit

• Ekspert GPS
  • 4001
  • Sprzęt: Navroad Vivo Plus, Huawei Honor 6
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 15, 2007, 21:37:36 »
Szkoda, że kolega Kretes tylko tyle ma do powiedzenia. Z całą pewnością nie wnosi nic do dyskusji.
A o czym tu dyskutować? O pirackiej wersji iGO?

*

Offline vlodeck

• 732
  • xda-dev mod
  • Sprzęt: Hejcztisi Magic
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 16, 2007, 00:31:49 »
A kto powiedzial ze piracka? Ja jakos nie widze zeby orionek pisal ze ma nielegalna wersje.
Macbook Black

*

Offline nocnyMarek

• 9913
  • Sprzęt: Palmax, viliv X70
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 16, 2007, 00:35:50 »
Pisał :)  'lektor przestaje gadać' to synonim do 'mam pirackie iGO'.
AM3/4/5/6, DPN/D6, AP, N2/9, OM-free

*

Offline en0x

• 22
  • Sprzęt: eten m700 micro sd 2GB. Axim x51v Rikaline, 2GB SD, 4GB CF
« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 16, 2007, 01:07:44 »
Jak glos zanika to piracki sofcik. Albo kupil u jakiegos "dystrybutora" pirackiego softa bo i zdarzaja sie takie przypadki

*

Offline vlodeck

• 732
  • xda-dev mod
« Odpowiedź #7 dnia: Lipiec 16, 2007, 01:38:40 »
A to nie wiedzialem :) Ok, juz sie zamykam.
Macbook Black

*

Offline grogi

• 20
  • Sprzęt: ASUS A696 z WM5, bo lepsze jest wrogiem dobrego
« Odpowiedź #8 dnia: Lipiec 16, 2007, 08:34:49 »
Kup oryginał iGO
Aż się zarejestrowałem (a czytam od dłuższego czasu), bo zaczęło mnie to drażnić...

Dla czystości dyskusji proponuję w przyszłości zakładać, że problemy dotyczą (jeśli np. nie używa map od eMapy etc) legalnego iGo. Jeśli na każde pytanie ma być odpowiedź kup oryginał - to lepiej nie odpowiadać wcale.

*

Offline Krzysztof.em

• 38
« Odpowiedź #9 dnia: Lipiec 16, 2007, 09:01:58 »
Pisał :)  'lektor przestaje gadać' to synonim do 'mam pirackie iGO'.

Idąc tym tokiem rozumowania, w przypadku awarii odbiornika TV lub DVD śmiało możemy stwierdzić, że to wina oglądania pirackich wersji filmów . Ciemnogród czy jak  ;D ;D ;D

*

Offline akubit

• Ekspert GPS
  • 4001
« Odpowiedź #10 dnia: Lipiec 16, 2007, 09:22:56 »
Jeszcze raz łopatologicznie: problem jest znany jako uboczne działanie jednego z cracków. Jasne?

*

Offline vlodeck

• 732
  • xda-dev mod
« Odpowiedź #11 dnia: Lipiec 16, 2007, 10:27:16 »
Wezcie juz zamknijcie ten temat :)
Macbook Black

*

Offline lazik_s

• 386
  • Sprzęt: HTC Cruise, FS N560
« Odpowiedź #12 dnia: Lipiec 16, 2007, 19:52:57 »
Najśmieszniejsze jest w tym wszystkim to, że ci wszyscy święci interesują się przyczynami utraty głosu i posiadają informacje o dolegliwościach jakichś cracków. Normalnie walenie w oczy obłudą aż miło.
Mnie jakoś temat braku dźwięku nie interesował i o jakichś wydumanych przypadłościach jego nie działania nie wiedziałem. Ciekaw jestem czemu? Świętoszki macie idee?
brak podpisu i kropka

*

Offline akubit

• Ekspert GPS
  • 4001
« Odpowiedź #13 dnia: Lipiec 16, 2007, 20:07:24 »
Jakbyś więcej czytał, a mniej pisał, też byś wiedział o takich rzeczach.
Ale może rzeczywiście porozmawiajmy o tym jakim crackiem zastąpić ten felerny - o to Ci chodzi? Po co te podjazdy o obłudzie i swiętoszkowatości - taki jest regulamin tego forum, inaczej nie ma racji bytu i zostanie zamknięte. Zrozumiano?

*

Offline lazik_s

• 386
« Odpowiedź #14 dnia: Lipiec 16, 2007, 20:31:53 »
Uderz w stół a ...

No comments.

Jak wiesz, że ktoś pisze o problemach wersji skrakowanych to może byś najzwyczajniej przemilczał wątek? Brak odpowiedzi w takich przypadkach jest najlepszym rozwiązaniem.
brak podpisu i kropka

*

Offline emisiu

• Ekspert AutoMapa
  • 2362
« Odpowiedź #15 dnia: Lipiec 16, 2007, 23:09:22 »
Jak wiesz, że ktoś pisze o problemach wersji skrakowanych to może byś najzwyczajniej przemilczał wątek? Brak odpowiedzi w takich przypadkach jest najlepszym rozwiązaniem.

Zadziwiające teorie głosisz kolego, rozwiń to dalej... np. "jak słabszego biją odwróć głowę i udawaj że nie widzisz".
Ech..., ta polska mentalność, i jak w tym kraju ma być lepiej  >:(

*

Offline LooxUS

• 24
  • Sprzęt: FS Loox N560
« Odpowiedź #16 dnia: Lipiec 17, 2007, 14:21:21 »
No przeciez kazdy na tym forum ma nielegalne igo czy tomtoma a w dyskusjach swietoszkow udawaja .

*

Offline lazik_s

• 386
« Odpowiedź #17 dnia: Lipiec 17, 2007, 19:13:16 »

Zadziwiające teorie głosisz kolego, rozwiń to dalej... np. "jak słabszego biją odwróć głowę i udawaj że nie widzisz".
Ech..., ta polska mentalność, i jak w tym kraju ma być lepiej  >:(
Mentalność polska to właśnie to co ty prezentujesz. Zamiast krzyczeć na forum, że ktoś ma kradzione oprogramowanie może byś skontaktował się z policją? Może byś napisał moderatorom by zamknęli wątek, zbanowali użytkownika? Nie, twoje działanie to obwieszczenie wszystkim, że taki oto osobnik używa kradzionego oprogramowania? I co z twojego działania wynika? Czasami właśnie lepiej przemilczęć i coś zrobić niż lać na próżno wodę.
brak podpisu i kropka

*

Offline emisiu

• Ekspert AutoMapa
  • 2362
« Odpowiedź #18 dnia: Lipiec 17, 2007, 19:40:04 »
Mentalność polska to właśnie to co ty prezentujesz. Zamiast krzyczeć na forum, że ktoś ma kradzione oprogramowanie może byś skontaktował się z policją? Może byś napisał moderatorom by zamknęli wątek, zbanowali użytkownika? Nie, twoje działanie to obwieszczenie wszystkim, że taki oto osobnik używa kradzionego oprogramowania? I co z twojego działania wynika? Czasami właśnie lepiej przemilczęć i coś zrobić niż lać na próżno wodę.

Po pierwsze nie wydaje mi się żebym krzyczał, piszę ze stoickim spokojem bez zbędnych ekscytacji.
Po drugie z moich "działań" nic złego z pewnością nie wynika, w przeciwieństwie do Twoich chorych teorii.

Kolego zdecydowanie nadajemy na różnych falach, i proponuję Ci zgłosić moderatorowi soje żale, że nie pobłażamy tu piractwu. Może dostanę nawet bana!

*

Offline lazik_s

• 386
« Odpowiedź #19 dnia: Lipiec 17, 2007, 20:07:58 »
Cytat: emisiu
Po pierwsze nie wydaje mi się żebym krzyczał, piszę ze stoickim spokojem bez zbędnych ekscytacji.
A wytłumacz po co piszesz? Jaki masz w tym cel i do czego zmierzasz? Na koniec pomyśl co to pisanie dało.
Sztuka dla sztuki. ROTFL

Po drugie z moich "działań" nic złego z pewnością nie wynika, w przeciwieństwie do Twoich chorych teorii.
Punkt siedzenia?

Kolego zdecydowanie nadajemy na różnych falach,
Z tym "kolego" to się mocno zagalopowałeś. Możemy być wg. tradycji internetowej na TY, ale kolegą to moim nie jesteś. Wybacz.

i proponuję Ci zgłosić moderatorowi soje żale, że nie pobłażamy tu piractwu.
Tak? A coś już  pisałeś o nieoficjalnych, nielicencjonowanych ROMach wm6? Jak byś przeczytał uważnie to byś jedno zrozumiał:
- brak akceptacji dla piractwa to jego tępienie, ale nie w sposób napisania postu i dania dyla ale jak już to zrobienie kroku dalej. Zrobiłeś ten drugi krok? Jeżeli nie to jesteś tylko standardowym krzykaczem.
brak podpisu i kropka

*

Offline AKM

• **
  • 199
    • http://www.forum-akm.net
  • Sprzęt: HTC Kaiser
« Odpowiedź #20 dnia: Lipiec 17, 2007, 20:29:39 »
No przeciez kazdy na tym forum ma nielegalne igo czy tomtoma a w dyskusjach swietoszkow udawaja .
Mów proszę w swoim imieniu, ja złodziejem nie jestem i używam tylko legalnych programów
Pozdrawiam
AKM

*

Offline emisiu

• Ekspert AutoMapa
  • 2362
« Odpowiedź #21 dnia: Lipiec 17, 2007, 22:55:16 »
A wytłumacz po co piszesz? Jaki masz w tym cel i do czego zmierzasz? Na koniec pomyśl co to pisanie dało.
Sztuka dla sztuki.

Jeżeli nie zrozumiałeś tego po pierwszym moim poście to trudno - bywają i takie przypadki, mówi się trudno.

Punkt siedzenia?

No to zostawiam już w ogóle bez komentarza.

Z tym "kolego" to się mocno zagalopowałeś. Możemy być wg. tradycji internetowej na TY, ale kolegą to moim nie jesteś. Wybacz.
Wybaczam, nie ma sprawy - to jak ma być: Panie Hrabio, Wasza Wielmożność, Sepermenie, Wszechwiedzący, O TY najjaśniejszy ???

Tak? A coś już  pisałeś o nieoficjalnych, nielicencjonowanych ROMach wm6? Jak byś przeczytał uważnie to byś jedno zrozumiał:
- brak akceptacji dla piractwa to jego tępienie, ale nie w sposób napisania postu i dania dyla ale jak już to zrobienie kroku dalej. Zrobiłeś ten drugi krok? Jeżeli nie to jesteś tylko standardowym krzykaczem.

Tak? A gdzie to pisałem o tych ROMach?

Może i jestem standardowym krzykaczem, natomiast mocno zastanawiam się kim Ty (Jaśnie Hrabio) jesteś? W mojej ocenie to ciężki z Ciebie (Wasza Wielmożność) przypadek.

*

Offline lazik_s

• 386
« Odpowiedź #22 dnia: Lipiec 18, 2007, 22:22:32 »
Wybaczam, nie ma sprawy - to jak ma być: Panie Hrabio, Wasza Wielmożność, Sepermenie, Wszechwiedzący, O TY najjaśniejszy Huh?
Zapewne tak jak o tym mówi obyczaj internetowy. Kolego to za duża z twojej strony spoufałość a co do innych to być może netykieta lub inaczej RFC 1855 ci cokolwiek wyjaśni.

Przecież to ja się pytam? Kultura osobista wymaga, by nie odpowiadać pytaniem na pytanie. Pytam się czy już cokolwiek pisałeś o nielegalnych romach, które przez to forum przelewają się? Obłuda?

Może i jestem standardowym krzykaczem, natomiast mocno zastanawiam się kim Ty (Jaśnie Hrabio) jesteś? W mojej ocenie to ciężki z Ciebie (Wasza Wielmożność) przypadek.
Według ciebie mogę być kimkolwiek. Ważne w tym wszystkim, że sam przyznałeś się kim jesteś, a ja pierwszy nie wyjeżdżam z ad persona.
brak podpisu i kropka

*

Offline emisiu

• Ekspert AutoMapa
  • 2362
« Odpowiedź #23 dnia: Lipiec 19, 2007, 00:03:29 »

Zapewne tak jak o tym mówi obyczaj internetowy. Kolego to za duża z twojej strony spoufałość a co do innych to być może netykieta lub inaczej RFC 1855 ci cokolwiek wyjaśni.

Przecież to ja się pytam? Kultura osobista wymaga, by nie odpowiadać pytaniem na pytanie. Pytam się czy już cokolwiek pisałeś o nielegalnych romach, które przez to forum przelewają się? Obłuda?

Według ciebie mogę być kimkolwiek. Ważne w tym wszystkim, że sam przyznałeś się kim jesteś, a ja pierwszy nie wyjeżdżam z ad persona.

Amen.

Jeśli skończyłeś się już wysmętniać to chwała Bogu, jeśli nie, możesz się dalej popisywać - jakoś to przeżyjemy. Natomiast Twoje sugestie i uwagi na temat potrzeby chowania głowy w piasek przy poruszaniu tematów związanych z nielegalnym oprogramowaniem delikatnie mówiąc g...o mnie interesują.

*

Offline akubit

• Ekspert GPS
  • 4001
« Odpowiedź #24 dnia: Lipiec 19, 2007, 00:31:30 »
Wybaczam, nie ma sprawy - to jak ma być: Panie Hrabio, Wasza Wielmożność, Sepermenie, Wszechwiedzący, O TY najjaśniejszy Huh?

Kończ Waść, wstydu oszczędź...

*

Offline lazik_s

• 386
« Odpowiedź #25 dnia: Lipiec 19, 2007, 19:59:17 »
Natomiast Twoje sugestie i uwagi na temat potrzeby chowania głowy w piasek przy poruszaniu tematów związanych z nielegalnym oprogramowaniem delikatnie mówiąc g...o mnie interesują.
Przeczytaj ze zrozumieniem choć jeden post, który już wcześniej napisałem. Powtarzam więc dwa pytania, które coś powinny ci powiedzieć:
"Zamiast krzyczeć na forum, że ktoś ma kradzione oprogramowanie może byś skontaktował się z policją? Może byś napisał moderatorom by zamknęli wątek, zbanowali użytkownika?"
brak podpisu i kropka

*

Offline emisiu

• Ekspert AutoMapa
  • 2362
« Odpowiedź #26 dnia: Lipiec 19, 2007, 21:59:31 »

A to może duch święty napisał?

*

Offline lazik_s

• 386
« Odpowiedź #27 dnia: Lipiec 19, 2007, 22:21:15 »

i co dalej napisał? Nie zrozumiałeś lub nie czytałeś uważnie. Wszystko trzeba rozpatrywać razem. Ze złodziejami programowymi tak jak w omawianym forumowym przypadku powinno się postępować prosto - cisza, zero odpowiedzi a przy tym post do moderatora, doniesienie na policję itd. (dziwne jest to, że wiecie że ktoś kradnie a nie robicie nic by taki osobnik za to zapłacił zgodnie z polskim prawem) Odpowiedzi jak powyżej nic nie dają prócz standardowej pyskówki w stylu jak nic nie wiesz to nie odpowiadaj itd.
brak podpisu i kropka

*

Offline ..k..l..m..n..

• 2602
  • Sprzęt: LG Swift 3D, HTC Leo, Eten M700
« Odpowiedź #28 dnia: Lipiec 19, 2007, 22:49:05 »
Chłopaki, umówcie się gdzieś i dajcie sobie po razie na jakiejś udeptanej ziemi albo lepiej - dajcie sobie na zgodę i nie szarpcie sobie już dłużej nawzajem nerwów :)
LG Swift 3D: Froyo
HTC Leo: EnergyROM 28244 Sense 2.5 Cookie 2.0
Eten M700: _TB_TB_ WM6.1

*

Offline emisiu

• Ekspert AutoMapa
  • 2362
« Odpowiedź #29 dnia: Lipiec 19, 2007, 23:30:45 »

i co dalej napisał?.....

Ano napisał między innymi to:

"Najśmieszniejsze jest w tym wszystkim to, że ci wszyscy święci interesują się przyczynami utraty głosu i posiadają informacje o dolegliwościach jakichś cracków. Normalnie walenie w oczy obłudą aż miło."

A swoją drogą, Ty nawet nie krytykujesz tych co piszą o pirackich wersjach, za to krytykujesz nas że nie donosimy na policję, nie wzywamy moderatora.  Może sam byś raczył się tym zająć?
« Ostatnia zmiana: Lipiec 20, 2007, 18:54:11 wysłana przez emisiu »