0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
chcialbym z skorki AndySK8_green_allin1 przeniesc do orginalnego igo zielone odcienie menu, powiadomienie glosowe o radarach i skroty na mapie do trybu nawigacji szybka/latwa/krotka pieszy/samochod cala trasaktos wie ktore pliki przeniesc?
troszke zakrecilem sie... mam wrzucone fotoradary.txt do katalogu speedcam, wlaczone ostrzeganie, ale nie widze w menu opcji ktora pokazywala z ktorej strony ma ostrzegac o fotoradarze! byl znaczek ktorego sie klikalo i ustawialo sie pod jakim kontem ma ostrzegac, czy z lewej czy z prawej czy na wprost... gdzies mi to zniknelo... gdzie tego szukac
Cytat: Bilu. w Wrzesień 01, 2007, 11:52:45troszke zakrecilem sie... mam wrzucone fotoradary.txt do katalogu speedcam, wlaczone ostrzeganie, ale nie widze w menu opcji ktora pokazywala z ktorej strony ma ostrzegac o fotoradarze! byl znaczek ktorego sie klikalo i ustawialo sie pod jakim kontem ma ostrzegac, czy z lewej czy z prawej czy na wprost... gdzies mi to zniknelo... gdzie tego szukacMiałeś takie opcje w iGO?? Kurcze, przegrzebałem setki razy ustawienia wzdłuż i wszerz i nigdy na coś takiego nie natrafiłem. W którym miejscu to miałeś?
Cytat: ..k..l..m..n.. w Wrzesień 01, 2007, 20:32:25Cytat: Bilu. w Wrzesień 01, 2007, 11:52:45troszke zakrecilem sie... mam wrzucone fotoradary.txt do katalogu speedcam, wlaczone ostrzeganie, ale nie widze w menu opcji ktora pokazywala z ktorej strony ma ostrzegac o fotoradarze! byl znaczek ktorego sie klikalo i ustawialo sie pod jakim kontem ma ostrzegac, czy z lewej czy z prawej czy na wprost... gdzies mi to zniknelo... gdzie tego szukacMiałeś takie opcje w iGO?? Kurcze, przegrzebałem setki razy ustawienia wzdłuż i wszerz i nigdy na coś takiego nie natrafiłem. W którym miejscu to miałeś?Coś chyba mu się pokręciło, coś w tym rodzaju jest jak się dodaje własną "kamerę drogową".
Coś chyba mu się pokręciło, coś w tym rodzaju jest jak się dodaje własną "kamerę drogową".
witam, zmieniłem palmtopa przedtem wszytko było ok, wgrałem Igo, wgrąłem skin andy, nie mam opcji radarów , co robie źle , powinno być kilka opcji jakie głosy jakie odległości itp ?
andy skin jest bardzo uzyteczny ale zauwazylem ze tylko poi stacji benzynowych widac przy duzym oddaleniu. inne poi wyswietlane sa domyslnie czyli u mnie male niebieskie punkciki a stacje sa z ikonami. poprawil to ktos?
WitamMam wgrany skin Andy 8.5.1 ale ma pytankoJak zrobić aby zamiast strzałki było widać samochodzik w trybie kokpitu, tak miałem poprzednio z skinem Andy 8.5Mo
Cytat: anel w Wrzesień 30, 2007, 23:11:47WitamMam wgrany skin Andy 8.5.1 ale ma pytankoJak zrobić aby zamiast strzałki było widać samochodzik w trybie kokpitu, tak miałem poprzednio z skinem Andy 8.5Mozastapic oryginalny plik AndySK tym i powinno dzialac pzdr
\data\igo_se1\_???\loading.jpgGdzie _??? to 240_320, 240_240 i 320_240
a ja po wgraniu AndySkin na ekranie startowm mam wrednego ufoluda jak to zlikwidować?