maniac tylko foto stale i przenosne oraz radary na czerwonych swiatlach
tak widac nawet jak zaladujesz skspeedcam to bedzie ladnie gadal ze np. ograniczenie jest do 70 (bo pozniej pstryk)
posiadam konto na scdb.info i stamtad sciagam foto jest tam podzial na rodzaj kamery oraz ograniczenie prekosci w miejscu stania budki
cześc, wgrałem AndySK8.5.1.zip, bution bluo...., i wszystko działa ok poza tym że po ok 30 sek. wyłącza się podświetlanie, w opcjach wszystko ustawione jest jak ma byc(tzn podświetlanie ciągłe, itd) gdzie tkwi przyczyna???
powiedz mi jeszcze tylko na jakiej podstawie sa brane predkosci do ktorych trza zwolnic ? Sa definiowane dla kazdego radaru na podstawie konkretnego ograniczenia czy sa brane na podstawie rodzaju drogi na ktorej sa (bo to moze byc czasem zgubne ) ?
Wie ktoś może co się stało z "http://my.pdamill.com/" - teraz zamiast forum widać tylko jakiś "mill pda mills air compressor at pdamill.com". I gdzie my teraz Andy'ego znajdziemy
domena już została przedłużona, więc to kwestia kilku godzin na powrót
Swoją drogą, Pdamill to nie firma-krzak, więc domenę chyba jednak przedłużą ...
po klknieciu na MAPA wyswietla mi takie cos: Failed to open file: igo_se1/common/daylight/fullscroute.bmptego pliku tam nie ma, co robic???
jak zrobic zeby ikonki fotoradarow stacjonarnych i przenosnych nie byly takie same??i jeszcze jedno nie moge zaznaczyc opcji: spoken alerts
mam te wszystkie pliki, mapa chodzi, w dzwiekach mam suwak spoken alert ale nie moge go wlaczyc (to jest ten sygnal dzwiekowy, jesli suwak przesuwam to go slysze)
ok sprawdzalem i dziala ale glos odczytuje ostrzezenie o fotoradarze gdy juz jestem za nim, idzie to zmienic zeby wczesniej czytal?? nie wyswietla mi rowniez predkosci w jakiej fotoradar robi fotke.Malo tego Igo kieruje mnie w drogi pod prąd i nie zawsze pokazuje dobra dozwolona predkosc.jak sie instaluje inne punkty POI?
ja mam fotordary dodane, wyswietlaja mi sie i glos ostrzega tylko ze za pozno, nie pojawia mi sie natomiast predkosc przy ktorej fotoradar robi zdjecie(mam tylko dopuszczalna predkosc na odcinku i aktualna predkosc pojazdu)